Преговорите на Ботев с Лудогорец по продажбата на Жоао Пауло може би са родили и още една добра новина за „жълто-черните“, освен тази за финансовото им оцеляване, твърди 7DniFutbol.bg.

Става дума за трансфер на сериозен, но малко позабравен футболист, който ако се възстанови напълно, може да реши възникналите проблеми в офанзивен план на Ботев. Става дума за екс-национала Цветелин Чунчуков, който премина в Лудогорец точно от „канарчетата“.

Там обаче кариерата му се срина и нападателят стигна до резерва в дублиращия отбор. След това и се контузи сериозно. С оглед жестоката конкуренция в авангарда на шампионите, за Чунчуков няма никакъв шанс да хване ръка не само този сезон, но и следващия. Точно това е причината и самият той да иска рестарт на кариерата си.

От Разград нямат нищо против да преотстъпят Чунчуков, включително и треньорът Георги Дерменджиев, но едва след като стане ясно ще бъдат ли продадени Кафу и Вандерсон. Ако бразилците останат в Разград, то Цветелин най-вероятно отново е облече екипа на Ботев.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    8

    Дали ще се радваме или не касае нас,феновете на най-стария футболен тим в България-“Ботев”Пловдив!Никаква “разменна монета”няма да има,напротив в касата на “канарчетата”ще влезе солидна сума.

    • 7
      21

      как така най-стария? Вие нали сте създадени 2010 с лиценза на Металик/Сопот/?

      • Така ли?Я покажи нещо подобно за Ботев- ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”. И още нещо-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
        От перипетиите с ПРЕИМЕНУВАНЕТО и местенето остава само шампионската купа във витрината на “Велбъжд”, за която има претенции от друг клуб.”
        Така че спокойно може да си сложите рожденна дата 1919,тогава е създаден Велбъжд /Кюстендил/

  2. 10
    14

    Това единствено може да е знак, че за Жоао Паоло няма да се вземе голяма сума, а точно обратното! Чунчуков ще е разменна монета. Ако бъде даден под наем това ще е така, защото той има договор с Лудогорец и взима заплата, която в Ботев няма как да му дадат. Разградчани отдавна са го отписали и затова ще го дадат в Коматево. Те и от втория отбор го извадиха. Да не забравяме и че Чунчуков беше колеблив в изявите си и преди да отиде в Разград, но играеше в отбор с много по-добри играчи от тези, които играят в момента в Коматево. Затова не се радвайте много на евентуалното му завръщане.

  3. 9
    33

    Ние сме Лудогорец, и ще се базикаме както си искаме със жълтите цигани. Разбрахте ли коматевски селяни? Който си искаме ще си взимаме от вас и който искаме баберек ще ви даваме, мишки.

    • 30
      4

      Българският език вероятно не ти е майчин.

  4. 12
    19

    Този куц мисир още ли играе някъде?

    Не се наситиха на баберици селянките , всичкото шкарто обират сиромасите.

    • Що не си гледаш младока първо качество Роберт Петров?Защо не си лаута да гледаш дали ще се появи Виданов или е бегал от Кюстендилският катун?А?

  5. 15
    7

    Ако се връща трябва да е с постоянен договор. След контузията със сигурност ще е слаба форма, ако е под наем само ще го обиграем и ще си го приберат.

  6. 27
    14

    Мургавелко,елементарен си!Качествато на Палийски,Молива и Йотков ги знаем .Въпросните”ръководители”са недолюбвани от повечето фенове,но…..никой Ботевист няма да употреби израза “долнопробен селски отбор”!!!Такава злоба,такава омраза няма никъде,ей!

    • 6
      1

      ааа, има – при нас на Лаутджамията и в маалата!

  7. 22
    15

    Ами ако имаш големи претенции-стани президент,вади пари от джоба и в най-близко време ни направи шампиони,а и ако може построи и стадиона.

  8. 19
    34

    Тия резци се ебават с нас, все едно сме най-долнопробния и селски отбор на света. До тука ни докараха Пальо, Молитва, Йотков и другите мишки от така нареченото спортно техническо ръководство. Всички вън.

Коментарите са затворени