Невиждан досега контролиран вот се вихри в анкетата за „Футболист на годината“, научи 7DniFutbol.bg!
Целта е да бъде спрян към върха звездата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров. Вотът на спортните журналисти стартира преди петнайсетина дни, като свиленградчанинът изненадващо дръпнал напред.
Ветеранът, вкарал умопомрачителните за възрастта му над 40 попадения тази година, е избран дори от близки до ЦСКА и Левски журналисти като наказателен вот срещу налагането на делиораманска хегемония в медиите.
Срещу това обаче организираният делиормански фронт е хвърлил целия си ресурс, което ще лъсне, ако организаторите на анкетата в крайна сметка публикуват гласовете на спортните журналисти.
Факт е, че в анкетата не са поканени да участват  медии, които през годината си позволиха да се усъмнят в полезността на делиорманското футболно иго.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Аллах акбар! В Ислямска държава вече избраха Дани Айман Кики и Ияд Хамуд. Тука обаче нашия Баба Киро Гела има правото да реши! Камбуроглу е велик Правоверен футболист и ще се съобрази с решението на Великия Султан!

  2. Най-добрият футболист в А груоа.Яжте пишки жълти селяни!

  3. 16
    25

    А може би не е гот футболист на годината да е доказан нареждач на мачове, а? А средните пръсти, дето ги раздава, подходящи ли са за такава титла? Дяков може да пълно ренде и бездарник и също не заслужава, но поне не е наредил толкова мачове.

Коментарите са затворени