Притежателят на 60 процента от акциите на Ботев Пловдив бил готов да дава повече от уговорените 100 000 лева на месец след Нова Година. Това твърди в днешна публикация Меридиан Мач. До момента Самуилов се ангажираше с тази сума, като заради кризата в клуба се говори, че е дал вноските си януари и февруари месец. Междувременно в клуба решиха да повишат един от хората, които започнаха работа, след като Самуилов взе акциите на Ботев – Трифон Пачев. Легендата се води именно близък на Самуилов. Пачев ще бъде назначен за шеф на школата на канарчетата, като предварителната идея е, той да остане на този пост докато Николай Киров е ангажиран с мъжкия отбор. След края на ангажиментите на Белия се очаква той да бъде върнат като щеф на школата.

Междувременно част от феновете на Ботев Пловдив се вълнуват единствено и само от съдбата на стадиона. Сред тях в момента върви идеята за стартирането на инициатива, която да спомогне за изграждането поне на Трибуна Изток и Трибуна Юг на стадиона, научи PlovdivDerby.com. За целта трябват между 2 и 4 милиона лева. Тази част от феновете обсъждат и правят сондажи, как и от кого може да бъде финансирано строителството. Пред тях стоят десетки проблеми, но инициативата може да набере сила, ако събере повече съмишленици. В първите месеци от януари се очаква да има развитие и около концесията на стадион Христо Ботев. Както е известно Ботев Пловдив официално поиска развалянето на концесията с идеята ново дружество да я получи. За момента няма яснота, кое ще е това дружество и въобще, дали община Пловдив ще се съгласи на подобен вариант. В Общината е сформирана комисия, която разглежда документите по концесията и която трябва да внесе предложението за гласуване на сесия в Общинския съвет.

Ботев изпраща и годината и с нов Борд на директорите, от който бе изваден представителят на бившият благодетел Румен Чандъров. На овакантеното място бе вкаран представителят на миноритарният акционер Сдружение Ботев Пловдив Борис Гиздаков.

По информация на PlovdivDerby.com друга част от феновете на канарчетата пък са предприели действия за изясняване на ситуацията около 39% от акциите, които са собственост на ТЦ-ИМЕ.

Междувременно Николай Киров продължава работата си по селекцията на жълто-черните. Както вече ви съобщихме Киров очаква двама бразилци за началото на подготовката. Те трябва да бъдат доведени от Иво Димов, който е мениджър на Фелипе Бризола и Жоао Пауло. Доста футболисти се очаква да бъдат освободени от клуба. Най-застрашени са тези, които хем не показаха нужните игри през есента, хме получават заплати в порядъка от 6 000 евро. Сред тях са Иван Стоянов, Георги Георгиев и Крум Стоянов. Един от тях вече се разбра с ръководството и вчера разтрогна своя договор. Става въпрос Стенио дос Сантос. Канарчетата очакват финализирането на трансфера на Жоао Пауло в Лудогорец, а част от средствата ще бъдат използвани именно за подсилването на състава на Киров.

 

19 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    6

    Андрейчо, куче мръсно, защо банваш пеьераст мръсен. Правиш свирчоци на бат Рангел и на Митко да ти дават думата за въпрос. Ще си останеш нещастник въщко миризлива. Както сайта ти стана черен ти пожелавам черна нова 2017 и бял ден да не видиш измекяр

  2. 7
    6

    Ще ви давам да сучите редовно-Дилянчу

  3. 7
    9

    Цял живот президент на коматвеския кърлеж!

    • 11
      9

      Тихо клошар, скоро на ракетчика му свършват парите и ще ви видим до къде ще я докарате пак, просяци.

      • 5
        6

        С една дума пред закриване сте провлак не обсъждат локо;))

        • 6
          3

          Закрити са отдавна- ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”.

  4. 15
    8

    Предновогодишно отново на манговците им бе бръкнато отзад. Това личи от активизирането им.Що не си гледате новото скеле,а се занимавате с темите за ВЕЛИКИЯ Ботев?

  5. 16
    17

    Още е декември , студено, мразовито, а жълтурите пак ги изкараха на паша.

    Големи серсеми , големи лапнишарани са селските пръчки.

    • 14
      9

      Добре, бе, майна, защо все жълтурите са ти в устата? Нямаш ли си жена за ебане, отбор за подкрепяне, хоби за разтуха, та само пустите жълтури бистриш по форумите?

      • 15
        9

        Нали знаеш как са курвите, колкото повече ги биеш и колкото по груб си толкова повече си им в устата и мисленето. Напред Канари!

      • 5
        7

        До тлкоз му стига сивото вещество.Пък и това е едничката надежда в жалкият му животец.

  6. 14
    1

    “В първите месеци на януари”???????::::::))))))

  7. 18
    17

    Самуилов, отърви се от ПАРАЗИТА до теб, иначе ще си даваш парите на вятъра.

  8. 23
    30

    Самуилов се чуди как да си прахоса парите!Големи мъки са това за човека от Ракуски…За съжаление са тези ,които вярват на горните глупости!…

Коментарите са затворени