По-влиятелните фенове на Ботев Пловдив се събраха тази вечер, за да дискутират случващото се в отбора

“Имахме среща на фракциите. Тя завърши преди малко. Бойкот няма да има. Официално не е имало и такъв вариант. Заставаме зад решението на ръководството от днес. На срещата присъстваха представители на всички фракции”, заявиха присъствали на събирането.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Ава ниѝ наЩа фракция изпуснаѝми рейса ба да сейба .Тия най-влиятелнити фьенуви да кажат жъ има ли буйкот?Кат не да палими москвича и прау Куматиу ба да вейба

  2. 10
    3

    Кой са тези помияри дето са влиятелни фенове,където са на заплата като корпус за бързо реагиране ,БОТЕВ е на хилядите фенове а не на тези заплатаджии който никой не ги уважава и бръсне за мангър

    • Ние всички Ботевисти може да не ги бръснем за нищо, но им позволихме да правят каквото си искат и затриха клуба ни. За първи път ме е срам че съм Ботевисти, такива интриги и падения никога до сега не сме имали, а гомнарите на заплата в публиката продължават да си правят каквото си искат, защото им го позволяваме.
      Горе долу и положението в държавата е същото.

  3. 4
    6

    Глад мори добитъка , цирка е пред фалит , клоуните са тъжни.

    По-добре се закрийте бе серсеми, стига сте се мъчили.

    • 6
      1

      Има по лошо-ЗАЛИЧЕН!!!През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

  4. 3
    10

    КЪК НЯМА ДА ИМА БОЙКОТ ВА У СТРЯМА СМЕ ГОТОВИ ЗА ВОЙНЪ БА ДА ГОЕЙБА.

  5. 11
    10

    Ачо сълзата остава, цирка продължава. Няма да стъпя на базата докато не се махнат тези тотаджии от ръководството.

  6. 15
    14

    Приказката продължава,Ангата Палийски остава!

  7. 10
    19

    Ох много ми олекна селяни, че няма да бойкотирата, дано съберете 200 човека на умрялата база!

    • 9
      2

      Ами всеки не може да има жива база като тия в Гувидарци и Строево.Ще станат,ама не в тоя живот,в някой друг.А на оризището 200 чивака си е постижение.

      • абре ний да бехме зели ония 200 декара , щехте да видите каква база щехми да напраим. като базата на ИДИЛ. АМА куцуз ни удари Обшината на него и са развали далаверата. Ощи мъй яд.

Коментарите са затворени