Днес в 17:30 часа Лудогорец приема Локомотив (Пловдив) в двубой от 18-ия кръг на Първа професионална лига. Един срещу друг застават двата тима в най-добра форма в елита напоследък. Домакините са в серия от 11 поредни победи, докато гостите спечелиха последните си 4 двубоя. сега играчите на Едуорд Ераносян тайно се надяват да продължат с победите и в Разград, макар да е ясно, че тази задача е изключително трудна.

Именно мачът с Локомотив (Пловдив) през първия полусезон е последната среща, в която Лудогорец не успя да победи. Двубоят в Пловдив завърши при резултат 2:2. В същото време обаче “смърфовете” досега никога в историята не са побеждавали при гостуване в Разград. В изиграните 8 мача гостите имат само 1 равенство и 7 поражения на сметката си. Общата статистика също не е особено розова за “железничарите” – 3 победи, 3 равенства и 9 загуби.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не може да използва единствено трайно контузения Витиня, но това не е новина. очаква се наставникът да направи някои промени в състава си и вероятно ще заложи на Милан Борян на вратата, а Сисиньо, Паломино, Пластун и Минев ще са четиримата в отбрана. Дяков и Саша ще бъдат дефанзивните халфове, а Лукоки и Мисиджан ще оперират по крилата. В атака ще стартира Кешерю, а зад гърба му плеймейкър ще бъде Вандерсон.

Междувременно Ераносян е без контузените Камбуров, Крумов и Траянов. Без тях наставникът се предполага, че ще пусне в игра Ел Харуби на вратата и вълчев, Котев, Виданов и Горанов в защита. Райнов и Луке ще бъдат опорни полузащитници, а пред тях играта ще гради Кики. Бакалов и Умабарев ще бъдат двете крила, а на върха на атаката голове ще се чакат от Марчев.

Bwin дава коефициент 1,22 за Лудогорец и 12,50 за победа на Локо. Равенството пък е оценено с 5,00.

Първа професионална лига, 18 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Борян, Сисиньо, Паломино, Пластун, Минев, Дяков, Саша, Вандерсон, Лукоки, Мисиджан, Кешерю

ЛОКО: Ел Харуби, Вълчев, Котев, Виданов, Горанов, Луке, Райнов, Кики, Бакалов, Умабарев, Марчев

Стадион: “Лудогорец Арена”, Разград
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 17:30 часа

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ша ни хшибат братчедити от разград

  2. Коко Динев го питахме колко ще свърши Нефтохимик – Ботев, оувъра излезна, мерси!

  3. ПИТАЙТЕ,КОКО ДИНЕВ ,ТОЙ НАЙ ДОБРЕ ЗНАЕ,ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Коментарите са затворени