“Сдружение ПФК Ботев кани всички фенове на жълто- черните на Коледно тържество. Празникът по традиция е на 19.12 и започва точно в 19,12 часа в ресторанта на хотел Марица. Кувертите са на цена от 30,00 лева и могат да се закупят в Студиото на Божидар Божилов на ул. Марин Дринов №9, както и на телефон 0884400400 – Васил Наумов и телефон 0888528538 – Рашко Стоянов.”

8 КОМЕНТАРИ

  1. Въх мари майкоо. Аллах да ни е на помущ

  2. Спасението на най-стария футболен тим в България-“Ботев”Пловдив е едно.нов собственик който да дойде със свой екип и да изхвърли от отбора тези”сдруженци”-Палийски,Йотковци,Божовци и сие!!!

    • ТОВА Е ЯСНО НО ПРОБЛЕМА Е ДУМАТА ,,ТРЯБВА,, Е КОЙ ЩЕ ГО НАМЕРИ И КОЙ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ДА Е НОВИЯТ СОБСТВЕНИК?

  3. На това тържество трябва да стане ясно бъдещето на ,,БОТЕВ,, . Ще го има ли изобщо клуба ? Истината трябва да се каже , колкото и жестока да е тя . В тази агония ,,БОТЕВ,, не може да продължава . Или ще има добри новини , че прословутите дългове са отпаднали , че ще има пари за селекция и евентуално до пролетта и начин за започване на строежа . Или , че дълговете не са отпаднали , а напротив са нараснали и начин за довършаване на първенството е с продажби или освобождаване по взаимно съгласие със звездите ни и доиграване на сезона с преотстъпените ни юноши , които се завръщат в отбора . Не мерси , ако е второто , по-добре още сега да се изключат системите ни и на есен на чисто с ново ръководство и собственик пак от ,,В,, група . Шансът за Колежа е почти нулев , така че може да се примирим за още 2-3 години в Коматево или и друг вариант през това време . Взимаме стадион ,,Тодор Диев ,, на концесия , който да се построи само за да отговаря на изискванията на ,,А,, група с доста по-малко средства от огромната сума която трябва за Колежа . А стадион ,,Тодор Диев,, дори си ни е и първият дом . Защото точно там сме изиграли и първият си международен мач с ,,Фенербахче ,, . Може този вариант и да не е реалистичен в този момент , но го подхвърлям като идея , защо не може да се чака още 5-10 години без нищо да се прави и само да си мечтаем да стане чудо и някой да ни подари 20-30 милиона и да каже , ето ви парите почвайте строежа на ,,Колежа,, .

  4. Кой ми запали дюнерджийницата?

  5. Аз съм без коз или пас. Зависи от операцията на МВР.

  6. Ако има реч на Палийски идвам, иначе не ме търсете 🙂 Толкова я чакаме тази реч 🙂

Коментарите са затворени