Омар Косоко и Крум Стоянов са с разтежения. Това е показал днешното им минаване през ехограф, научи PlovdivDerby.com. Нападателят е с разтежение на прасеца, а крайният бранител е с разтежение на адукторите. И двамата от вчера са на инжекции. От щаба на Ботев ще изакат още ден-два да видят, как ще се развие състоянието им. Стоянов може още утре да пробва бегови упражнения, за да се провери, дали ще може да поднови тренировки до към средата на седмицата. Същото се отнася и за Косоко, чието разтежение в прасеца го извади вчера от игра още на полувремето, а след мача Белия бе силно притеснен, че играчът няма да може да вземе участие в последните двама мача за тази календарна година.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Крумчо и компания .оставете ги на мира .има още два кръга те си отиват чао жълтури.

  2. Е ТОВА , ВЕЧЕ АКО НЕ Е ЧЕРНА МАГИЯ ОТ МАНГАЛИТЕ ? ТО БИВА КАРЪКЩИНА , АМА ЧАК ТОЛКОВА . ТОЧНО ПЪРВИЯТ КРЪГ В БУРГАС , ВМЕСТО ТРЕТИЯ ПРИМЕРНО И В КОМАТЕВО . БАЛТАНОВ И РАФАЕЛ ПРЕДИ ПЪРВЕНСТВОТО С КОНТУЗИИ . МАЧА НА ЛАЙНУТА ПАК В НАЙ- НЕПОДХОДЯЩИЯТ МОМЕНТ , ВМЕСТО 15-20 ДЕНА ПО-РАНО . СЕГА ВСЯКА СЕДМИЦА И ПРЕДИ ВСЕКИ МАЧ ИЛИ НОВА КОНТУЗИЯ ИЛИ НАКАЗАНИЕ НА ИГРАЧ ИЛИ БЕЗ ПУБЛИКА . АЙ СЕКТИР ВЕЧЕ , НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА ДА ХОДИ И РАЗВАЛЯ МАГИИТЕ.

    • Затова пък съдиите ви помагат! Справка: смешната дуспа, с която поведохте на Верея. Това стига, защото ако се върнем назад… (Примерно гола от засада срещу Локо Пловдив, мач игран в Бургас и т.н и т. н.)

      • СМЕШНА ДУЗПА ? ТИ НЕ ЧУ ЛИ НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СЪДИИТЕ КАКВИ СА . ДОРИ И ДА Е ИГРАЛ ПЪРВО С ТОКАТА , ТОВА НЕ ЗНАЧИ , ЧЕ НЯМА НАРУШЕНИЕ ЗА ОПАСНОТО ВЛИЗАНЕ КОЕТО МОЖЕ СЧУПИ КРАКА МИГ СЛЕД ТОВА . ЗАСАДА В БУРГАС , А ТО ВАШТА ДА НЕ БИ ДА НЕ БЕШЕ . ДУЗПАТА НА ,,ВЕРЕЯ,, ДА НЕ БИ ДА БЕШЕ ПО-ЧИСТА ОТ НАШТА . А ТАКАВА ИМАШЕ КРИСТАЛНА ЗА ,,БОТЕВ,, САМО МИНУТА ПРЕДИ ТЯХНАТА .

Коментарите са затворени