Скъпи Ботевисти,
в понеделник, 5 декември от 17:30 ч., ни предстои домакински мач с Верея Стара Загора. За съжаление отбора ни бе наказан да го изиграе пред празни трибуни в Коматево. Ние обаче ще сме там и ще подкрепим Ботев Пловдив! Без значение от негативната серия, в която се намира в момента!
Елате да подкрепим отбора, въпреки забраните, въпреки прищявките на бфс и въпреки негативните резултати!
Защото сме БОТЕВИСТИ!
Любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре!

17 КОМЕНТАРИ

  1. БФС не ви е виновно с нищо. Следващия път хвърляйте още глупости и пак чакайте да ви пуснат. Контролирайте ония олигофрени дето всеки мач хвърлят , плюят и нз какво още…

    Ще си го гледам по ТВ мача , вместо да мръзна като идиот пред базата.

  2. Ботев е древен и вечен.Напук на душманите в затворнически одежди.Циганизацията на втория отбор Пришълеца от Кюстендил си личи от коментарите на мангалите.Заглавието е на сайта,отбор се подкрепя въпреки резултатите.Вашите срещи са родителски въпреки символичните цени за билети,но си избивате комплексите в темите за Ботев и неговата чета.

    • Вярвай си ,че мангалите са ги писали тези коментари.Кур за тези заради ,които няма да гледаме мача на живо.(От протежателите на сезонни карти)

  3. С какво бфс ви е виновно сега. Стегнете се . Губите връзка с реалноста.

  4. шнур за КПБП. Ей боклуци вземете да се скриете, защото от когато сте свързани с клуба само вървим надолу. Къде са парите от Клауза Коледа майка ви шейба. Мръсни паразити на заплати ебете се между задните си бузки.

    КУР ЗА КПБП

    • На майка ти в путката са парите, мангал. Други въпроси имаш ли?

      • Аз имам един педалчета!Тьй като ви чака нещо много интересно,как искате да стане с изненада или без курви насрани мрьсни.

  5. Някоя нова кауза “Хранилка” няма ли да има?
    Между другото, кво става с парите от Кауза Колежа ? Някъде на дългосрочен влог ли са или друсалките от КПБП ги изпиха вече ?
    Навниците, броили по 24 лв. чакат отговори….

  6. А ние с картите все си мьлчим и си патим от тези педали.

  7. Eбете се в гъза, ще си го гледам по ТВ. И пак хвърляйте предмети, дейба и селяците, дейба..

  8. Bultras: Елате да подкрим отбора,
    ТОВА” ПОДКРИМ” КАКВО ОЗНАЧАВА???

  9. Ще ви призная за такива,когато напердашете някой тиквеник като тоа великан със запалката. Никой не е ви виновен за простотиите които вършите.Тия неща трябва веднъж за винаги да спрат.

  10. Идва , идвам, идвам и и искам снимка с другите които погребахме ботевЪ….

  11. групата около божо.мигача или булдока,бочев там други пияни цървули всеки мач хвърлят предмети.

  12. Ебете си майката кпбп,заради вас и вашите подлоги страдат истинските фенове.Ние искаме да гледаме мачовете ,ние не сме като вас на заплатка,плащаме карти и билети,ебете се в гьза ,никой няма да идва да виси на базата като мьрсол,заради някви 50 годишни пубери.А тея кьдето продьлжават да хвьрлят предмети,ще ядат бой.

Коментарите са затворени