Ботев иска да привлече трима защитници, халф и нападател за пролетния дял на Първа професионална футболна лига. Това признаха източници от пловдивския клуб. Проблемите с отбраната досега принудиха спортно-техническото ръководство да започне да търси необходимите попълнения, които да подсилят тази зона.

На клуба вече са предложени двама българи и четирима чужденци. Яснота кои ще бъдат взети на проби ще има в първите дни на януари следващата година.

С оглед на връщането в игра на Лъчезар Балтанов и Филипе Бризола в халфовата линия и нападението няма да бъдат привличани много нови футболисти. Приоритет ще бъде взимането на още един халф с дефанзивни функции и централен нападател тип таран.

Ръководството на Ботев си дава ясна сметка за състоянието на тима и няма да прави трагедии от очертаващото се класиране на “жълто-черните” във втората шестица на Първа лига.

Футболистите на Ботев продължават подготовката си за мача с Верея. Ръководството на пловдивския клуб обмисля дали да не бъде монтирана видеостена до стадиона в Коматево, за да могат феновете да наблюдават мача по телевизията и да подкрепят футболистите дори и извън стадиона. Заради наказанието на Ботев мача с Верея ще се играе пред празни трибуни.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Не Ботев а Лудогорец е с най-добрата база

  2. ГЛАД МОРИ ДОБИТЪКА , К’ВИ ИГРАЧИ , К’ВИ 5 ЛЕВА .

    ИЗДРЪЖКАТА НА ЖЪЛТАТА СГАН КАКТО И ДОСЕГА БЕШЕ ЩЕ Е САМО ОТ ТОТО МАЧОВЕ.

  3. ЕКСЛУЗИВНО ….днес гн А. ПАЛИЙСКИ бе видян от мен болен БОТЕВИСТ до мозъка на костите в СОФИЯ в офиса на МАРГИНИТЕ момчета очаквайте невероятна коледна приказка този път бат АНГЕЛ удари джакпота .чакаме 19. 12 понеделник ще изригнем ….ботев до смърт…

    • А бе глупако, видял си го при Маргините, защото е отишъл да се договори с тях за концесията на плажа на Слънчака, която най-вероятно ще вземат. А понеделник ще изригнем с новото сърцераздирателно шоу на бат Ачо Сълзата и поредните му лъжи. Писна ни!!!

  4. gospodin unikalen 6ef na 6kola botev ve4e 4 godini v nai dobrata baza I onia ko4 kade e tozi za6titnik za 5 godini ni6to kupi na desata I golemia kris dobrev tapanari van ot tazi 6kola za 5 godini ni6to trebva 11 igra4a ne edin ko4 prost

  5. Изпадат жълтите курви.Ръцете горе жълти мишки.

      • Що фъфлиш бе манго, къде си изгуби зъбките ???
        Можеш да свалиш нежните ръчички вече да го погалиш и да си го набуташ В УСТАТА , вече няма да те бием, сега ще те ебем и ще ти е хубаво

  6. Кой се интересува от умираща бабичка?
    Нииикой!

Коментарите са затворени