Районен съд Пловдив определи и наложи на подсъдимите Георги Иванов, Васил Мицкулев и Димитър Хорозов наказание от по ТРИ  МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА и за тримата, като изтърпяването на същото беше отложено с изпитателен срок от по три години.
На непълнолетните към момента на деянието Виктор Р., Николай П. и Спас Р. Районният съд наложи „ОБЩЕСТВЕНО ПОРИЦАНИЕ”.
Това наказание беше определено, след като Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите Георги Иванов, Васил Мицкулев и Димитър Хорозов, Виктор Р., Николай П., Спас Р. и техните защитници сключиха споразумение.
На подсъдимите са им повдигнати обвинения  по чл. 131, ал. 1 т. 12 от НК за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди. Те се признаха за виновни в това, че на  03.01 2015 г. в съучастие като съизвършители по хулигански подбуди са причинили на Румен К. от гр. Пловдив средна  телесна повреда, изразяваща се в избиване на втори горен десен зъб.
Подсъдими били привърженици на ФК „Локомотив”. На 03.01. 2015 г. около 18 часа те били  в заведение в центъра на Пловдив. По същото време пострадалият Румен К., който симпатизирал на отбора ЦСКА, се намирал в друго заведение до Събота пазара, за да се види със свои приятели, симпатизанти на ФК „Ботев”. Неизвестно лице съобщило на шестимата подсъдими, че има фенове на ФК „Ботев” в заведение до Събота пазара. Те се придвижили с две таксита до мястото. Решили техен познат, разпознаваем сред феновете на двата клуба, да мине като примамка пред заведението и да предизвика феновете на ФК „Ботев” да излязат навън, за да се сбият. Подсъдимите достигнали до централния вход на заведението, видели пострадалия Румен К. и въпреки че бил с отличителни знаци на ЦСКА, започнали да му нанасят удари с ритници.
Вследствие на побоя Румен К. си глътнал езика и изпаднал в безсъзнание. Случайно преминаващ гражданин видял тялото на Румен К. на тротоара и заедно със свидетел от заведението успели да му помогнат да си вземе въздух.
Определението, с което Районен съд Пловдив одобри споразумението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

13 КОМЕНТАРИ

  1. ХОРОЗОВ СА ШЕ ЯДЕШ КУРА МАЙКА ТИ ШЕЙБА ШЕ ЛЕЖИШ КУЧЕ УМРЯЛОООО

  2. Ами така е.С ботявизъм в ДНК-то,с Циклон Б в главата и накрая …без зъби в устата.Добре че е мама да избърше насрания гъз.

    • сега ше им разкършат посраните гъзове в пандиза.

      • Рамзито,ще им прьсне допарите на тези глупаци.

  3. ТИПИЧНО ЗА ЧЕРНО-БЯЛАТА СГАН, НА КОЯТО ЕДИНСТВЕНИТЕ Й ПОБЕДИ (КАТО ИЗКЛЮЧИМ ТЕЗИ В ИНТЕРНЕТ) СА 6 С/У 1 , 20 С/У 5 И Т.Н.

  4. Цял живот само жалби и по съдилищата знаете. Хулиганчета се пишете а майките ви ви бършат сополите. Каква съдба…

  5. VSI4KI BEZHANCI ,CIGANI I DZHIHADISTI NA TOPLO V ZANDANA INA4E TAQ DURZHAVA NQMA DA SE OPRAVI

  6. Майка ти дейба журналистическа курво заради тъпото ти чаве пишман хулиган ще лежат момчета. Ако я види някой тая курва циганска или майка му направо да го извърти с едно паве в главата да си знаят

Коментарите са затворени