Силните игри на Тодор Неделев с екипа на Ботев може да го върнат експресно в Германия преждевременно, твърди 7 дни спорт. Майнц 05 обмисля възможността да прибере българския национал през зимата. Талантът от Белозем играе в Ботев като преотстъпен от германския клуб.

Договорът е за цял сезон, но в него е записано, че футболистът може да бъде върнат по всяко време в Германия. Треньорският щаб начело с Мартин Шмит иска Тошко да е близо до тях, а междувременно към него се появил и интерес от страна на отбор от Втора Бундеслига.

В Ботев са наясно с плановете на Майнц 05 и вече търсят заместник на капитана си, чието отсъствие ще се отрази осезаемо.

Днес Майнц 05 приема Байерн (Мюнхен) в мач от 13-ия кръг на Бундеслигата. Шмит изрази умерен оптимизъм, че тимът му може да спечели.

11 КОМЕНТАРИ

  1. “Силните игри на Тодор Неделев с екипа на Ботев”?!?!?!?
    Като прочетох първото изречение и се задавих с мезето…
    Пак ли надуваме тоя пуст жълт балон , ве? Ма той са пукна хиляда пъти ,ве?
    Ей Андрейчо, не ти увря жълтата кратуна! Продължавай все така да го надуваш!
    Нямаш си представа какъв кеф е като се пука през ден!!!

  2. sega 4akame belia I ko4a 5 godini da iskarat edin to6ko ne 11 mom4eta a edin kato to6ko e me4ta na tezi nekadarnici

  3. търся винетка на половин цена……компенсирам с йегне.

  4. УЖ ПАРИ НЯМА , А СЕ ПОДПИСАХА НОВИ ДОГОВОРИ С ШЕСТИМА ОТ ТИТУЛЯРИТЕ . СЕГА И ЗАМЕСТНИК НА ТОШКО СЕ ТЪРСИ . ПАРИ ЗА СТАДИОНА НЯМА КОЙ ДА ДАДЕ И ТОВА ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ , КОИТО САМО ТОВА ПОВТАРЯХА – СТАДИОНА , СТАДИОНА , КОЛЕЖА , КОЛЕЖА БИЛО НАЙ-ВАЖНОТО ДА СТАНЕ И ТОГАВА ЩЕЛИ ДА ИДВАТ НА МАЧОВЕ . КОЛЕЖА НЯМА ДА СТАНЕ В БЛИЗКИТЕ 5-6 ГОДИНИ , С ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ И ДА СПРАТ ДА СЕ НАДЯВАТ , А ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА ДОРИ И В КОМАТЕВО . НЕ МОЖЕ АКО ОБИЧАШ СИЛНО ОТБОРА СИ И ДА НЕ ХОДИШ ЗАРАДИ ТОВА , ЧЕ БАЗАТА НЕ ТИ ХАРЕСВАЛА ЗАЩОТО БИЛА В КОМАТЕВО . ТОВА Е КОМПЛЕКСАРЩИНА . АКО БАЗАТА БЕШЕ ТОЧНО ЗАД КОЛЕЖА ПРИМЕРНО , СЪС СИГУРНОСТ ЩЕШЕ ДА СЕ ПЪЛНИ ДО ДУПКА . НЕ ЗНАМ , ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ ДРАЗНИТЕ , ЧЕ ЩЕ ПЪТУВАТЕ 5-6 КМ ЗА ГЛЕДАТЕ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР .

      • Като нямате си купете, бе! Дейба и стистнатите кюнлии, дейба! Затова базата става все по-празна, останали сме само малцина явно глупаци…

  5. Уж в договора бил за една година, а можело да си го приберат когато поискат??? Пак жълти лъжи, пак жълти измислици. Ей затова сме на това трагично положение, щото само лъжат и мажат всички около клуба.

    • Преобразен буфер представящ се за Ботевист.Притеснявайте се за вас.Няколко пъти Крушо ви подхвърля че парите в Бг футбола свършват.

  6. Уж в договора бил за една година, а можело да си го приберат когато поискат??? Пак жълти лъжи, пак жълти озмислици. Ей затова сме на това трагично положение, щото само лъжат и мажат всички около клуба.

  7. Връщам са в Майнц 12 Белозем да тринирам дузпи дорде избие троскота напролет !Ауфидерзен,еншульдиген зи бите!

    • Тоше успех ти пожелавам брато,гутен абен и лек пьт.Надявам се един ден пак да играеш за нас и да шибаш буферите.Ауфидерзейн мон ами.Да шнелиш германките.

Коментарите са затворени