Членовете на Сдружението, което притежава един процент от Ботев Пловдив, са организирали неформална среща днес от 18:00 часа в хотел Империал, научи PlovdivDerby.com. Изявените фенове на канарчетата, членуващи в Сдружението, се събират, за да обсъдят настоящата ситуация в клуба. Срещата няма дневен ред, тъй като е неформална, разкриха източници на PlovdivDerby.com.

35 КОМЕНТАРИ

  1. Хемингуей е попитал преди време – “ЗА КОГО БИЕ КАМБАНАТА” … е камбаната бие за ботевъ, за мъртъвците без стадион, с вдигнати ръчички, с празен министадион…

  2. АЙДЕ ДАВАЙТИ ПАРИ ЗА КАУЗА ПА ДА СЪ НАХИЙМИ ЗА ВАШУ ЗДРАВИ:))

  3. В колко часа жъ свърши срещата,чи жъ си изпуснам рейса

  4. колко то до сайта направо се осраха на нищо не мяса !!! Дано се поправят бързо, нещо модерно, свежо а не като това от преди 10 години !

  5. Новата визия на сайта е воновна за загубата от славия…….

  6. И не на последно място, ако сме зле финансово това трябва да го знаят първо феновете !
    За втората осмица не ни Трябват Косоко, Меледже(макар че е приятната изненада) , дори с мъка го казвам и Жоао Пауло !

    • КАК ДА НЕ НИ ТРЯБВАТ ? ИСКАШ ГАВРАТА С ,,БОТЕВ,, ДА ПРОДЪЛЖАВА И ВЪВ ВТОРАТА ОСМИЦА ЛИ БЕЗ ТЯХ ? НАПРОТИВ , АКО ИМА ЛЪЧ В ТУНЕЛА И ЩЕ ИМА ПАРИ ,,БОТЕВ,, ДА СЪЩЕСТВУВА , ТО НЕ САМО , ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПРОДАВАМЕ , А ТРЯБВА ДА ВЗИМАМЕ ОЩЕ 3-4 КЛАСНИ ИГРАЧИ , ЗА ДА Е ГОТОВ И СРАБОТЕН ОТБОРА ЗА ДРУГОТО ПЪРВЕНСТВО В КОЕТО ЕВЕНТУАЛНО ДА СЕ ГОНЯТ ПО-ВИСОКИ ЦЕЛИ . ДОРИ И СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ГОНИ БАРАЖНО МЯСТО ЗА ЛИГА ЕВРОПА ОТ ВТОРАТА ОСМИЦА . ЗА ДА ИМА ХЪС В ИГРАЧИТЕ ЗА КАКВО ИГРАЯТ .

  7. Не е сега момента за треньорски промени, Белия трябва да остане до края на сезона и после да го съдим, не забравяйте как пое отбора, но голямата грешка пред ръководството е липсата на цели, Верея, Дунав, Нефтохимих и др. може да нямат цели но не и Ботев, може целта да е минимална може да максимално но трябва да има цел, по този начин се задават задачи на футболистите и очаквани на публиката, когато нямаме цели феновете мечтаят а футболистите нехаят . Аз като фен този сезон съм доволен от всички мачове досега под ръководството на Белия с изключени на Монтана(БЕЗДУШНИ) Локомотив(УПЛАШЕНИ) СЛАВИЯ(НЕ ПОДГОТВЕНИ)! Ако бяхме взеле 6 точки от тези мачове сега отбора би изглеждал по друг начин, а тези момчета на терена не могат да се крият зад треньора !

    • “Ботев”Пловдив няма ръководство,това е жестоката истина!Който брои Палийски,Йотков и Молива за”ръководство да свали очилата!!!

  8. ДЯДО ПОП И ТОЙ ЩЕ Е НА СРЕЩАТА, ЩЕ ОПЯВА. НОСЕТЕ ЖИТО И ВИНО ДА ПЛЕЕМ

    • Жълтите си имаха турска банка , сега само мюезин им вие…

  9. ПУСНЕТЕ АНКЕТА ,,ПЛОВДИВ ДЕРБИ ,, И СЕ УБЕДЕТЕ , ЧЕ СЕГАШНИЯТ ФОРМАТ НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ПОВЕЧЕТО ОТ НАС . НАПРАВЕТЕ НЕЩО ИЛИ ПОНЕ СМЕНЕТЕ ФОНА МУ ИЛИ ЦВЕТА НА БУКВИТЕ В ЖЪЛТО . ПОЛОЖЕНИЕТО В КЛУБА ВЕЧЕ НАИСТИНА Е НЕТЪРПИМО И МЕРКИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ НЕЗАБАВНО . НЕ МОЖЕ ,,БОТЕВ,, ДА ИГРАЕ ТРАГИЧНО И ДА ГУБИ ОТ ОТБОРИ , КОИТО ИМАТ ФУТБОЛИСТИ С ДАЛЕЧ ПО-СКРОМНИ КАЧЕСТВА ОТ ТЕЗИ НА ,,БОТЕВ,, . АКО ИЗХОД НЕ СЕ ВИЖДА , ПО- ДОБРЕ ДА ИЗЖИВЕЕМ НОВ КАТАРЗИС И ПАК ЗАПОЧНЕМ НА ЧИСТО ОТ ДОЛНИТЕ ДИВИЗИИ . И БЕЗ ТОВА ОТ 2017 ЕМБЛЕМАТА НА ФАЛИРАЛОТО АД НА ХРИСТОЛОВ СЕ ОСВОБОЖДАВА И МОЖЕ ДА СИ ВЪРНЕМ В НАШЕ ПРИТЕЖАНИЕ БЕЗПЛАТНО .

    • Който иска да си връща ако иска и в Ю група!!!Изходът е нов стабилен собственик и господа “сдруженците- в миманса!

      • ЯСНО ,ЧЕ ТОВА Е ИЗХОДА , НО ВИЖДА ЛИ СЕ ТАКЪВ СТАБИЛЕН СОБСТВЕНИК ? ОСВЕН ГРИША ГАНЧЕВ , КОЙТО Е НА ПЪТ ДА ОТСВИРИ ЧОРБАТА И ВАСИЛ БОЖКОВ , ДРУГ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ ЕДВА ЛИ Е СПОСОБЕН ДА ИЗДЪРЖА И ТО С ГОЛЯМ БЮДЖЕТ ,,БОТЕВ,, ЗА ДА БЪДЕ СИЛЕН И ДОВОЛНИ ФЕНОВЕТЕ МУ . ШАНСЪТ ТОВА ДА СТАНЕ ПЛЮС И СТАДИОНА ДА СЕ ДОВЪРШИ Е ПОЧТИ НУЛЕВ , ЗА ТОВА ПРЕДПОЧИТАМ ДОРИ И ОТ ,,Ю ,,ГРУПА ДА ТРЪГНЕМ , НО ДА НЕ ГЛЕДАМ ТРАГИЧЕН ,,БОТЕВ,, В ,,А,, ГРУПА С КОЙТО ВСИЧКИ СЕ ГАВРЯТ .

    • А ЩО БЕ С БЕЛИ БУКВИ НА ЧЕРЕН ФОН СИ Е ПЕРФЕКТНО-ПЪК И ЛОКО ПЛОВДИВ Е ГРАДСКИЯ ПЪРВЕНЕЦ ПРИЯТЕЛ:)))

      • ДОБРЕ НЕКА Е С ЧЕРНО И БЯЛО , НО В СТАНДАРТНОТО . БЯЛ ФОН С ЧЕРНИ БУКВИ , СЪС СЕГАШНИЯТ ФОРМАТ , ПРОСТО СЕ НАПРЯГАШ ЗА ДА ЧЕТЕШ.

    • фона на айфона е същия но в тъмница а на по светло и още по става в нюанс на черното т.е. сиво и по светло – това е много добър вариант ако го добави -сивото…

  10. Да на правим калза спаси Ботев и да събираме пари от феновете. За калза колежа ги изпихме

  11. Божо, челсито, велизар, всички най велики фенове сме там довечера. Ние ще оправим положението. Вярвайте ни канари

    • Някой от тях да не те е ебал, че ги споменаваш бе буфер?

  12. Без идея белиа и коча 5 години без един юноша да искарат вън селяни некадърни от ботев

    • Даже и сина ми изгонихте, защото си оплитал краката и бил некадърен. Голяма работа, че всяка година вадите шампионски отбор.

  13. До кога ще държим протежетата на Чандлъров в школата на Ботев?Няма ли един ботевист за треньор ,а държим човек от Локомотив и протеже на Чандъров ?

    • Пешо гледай си локото и не се прави на канар. Нашата школа върви добре, така че духай буфер!

    • belia podlia voda da se mahnat edni ot nai dobrite treneri za desa pak gi povtiaram zaicev bairev sa6o nikolov ivan cvetanov tihomir unikalni rabotlivi hora

  14. Мандалото хлопна, чада мои. Закриваме катуна

  15. Белиа и коча веднага да се махат разбиха школата и ботев тези селски тарикати

    • Анонимника над мен е баща на изгонено некадърно дете от школата.

      • bezimen hekadarnik ot 5 godini kakvo iskara ko4a I belia ot 2ooo desa moje bi ipove4e sa minali edno golemo zero

Коментарите са затворени