Допускаме леко голове. Това не трябва да се случва. Вкарахме 2 гола, а пак не спечелихме нищо. Изоставяме си хората в защита, които пазим персонално. Проблемите в защита си ги имаме от дълго време. Работим, но това е положението. Натрупалите се загуби тежат, най-вече на самочувствието ни и това се видя в първите 10 минути на мача. Длъжни сме да бием Верея.

6 КОМЕНТАРИ

  1. nyama strashno.kato s varnat BALTANOV,BRIZOLA I RAFAEL i kato vzemem edin svesten bek otbora stava SUPER

  2. tozi belia I ko4ev sa nai prosti te treneri v bg podlaha voda na mnogo treneri v 6kolata tezi dvamata si nemate prestava kolko sa dolni misliat 4e 6kolata e tehna vednaga van ot botev nai prostate treneri v botev dosegs sme nemali

  3. Защо,не си взимаш шапката и да си заминаваш вече,или още малко ще продължаваме да ставаме за срам…ама стига вече…стигнахме дъното…стига…писна ни…меледжета,селеджета,серкановци,меркановци,и другите боклуци…ами като не можете,ставайте и се махайте вече…престъпници!

    • Няма смисъл от нов треньор в момента. Втората 8мица ни е в кърпа вързана, няма да изпаднем. Няма смисъл от напежение нека се обиграват юноши и даже най-добре да се продадат играчите ако има оферти.

      • КАК ДА НЯМА , ДА ОСТАВИМ ОТБОРА ДА ПРОПАДА И ПОД ДЪНОТО ЛИ ? ВИДЯ СЕ КОЛКО Е ПОТЕНЦИАЛА НА БЕЛИЯ КАТО ТРЕНЬОР . ПОСТИГНА ДВЕ ПОБЕДИ КАТО ГОСТ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА , ЧЕ ФУТБОЛИСТИТЕ СЕ БЯХА ОТЪРВАЛИ ОТ ПСИХЯСАЛИЯ КОСТОВ И ИЗИГРАХА С НАСТРОЕНИЕ 2-3 МАЧА , СЛЕД СМЯНАТА МУ . СМЯНА Е НАЛОЖИТЕЛНА И ТО ВЕДНАГА . АКО И БУФЕРИТЕ НЕ БЯХА СМЕНИЛИ ИЛИЯН ИЛИЕВ , ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ВЛЕЗНАТ В ТАЗИ СЕРИЯ ? ЕДИН ТРЕНЬОР ДОПУСНЕ ЛИ ТАКЪВ СРИВ В ОТБОРА , МНОГО , МНОГО ТРУДНО БИ ГО ВДИГНАЛ ОТНОВО ДА ТРЪГНЕ НАПРЕД . СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е ИЗГУБИЛ ДОВЕРИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ СИ .

Коментарите са затворени