Отборите на Локомотив набор 2005 постигнаха 2 победи през изминалия уикенд за първенството Футбол 9. Вчера тимът на Даниел Димитров победи с 2:0 Беломорец (Асеновград), а днес момчетата на Иван Терзийски разгромиха с 11:0 Орлета (Пазарджик).

Вчера от 15:30 Локомотив-2 се изправи срещу Беломорец (Асеновград). Двубоят се игра на игрището на СОУ “Св. Софроний Врачански”, а “черно-белите” победиха с 2:0. Момчетата на треньора Даниел Димитров владееха инициативата през по-голямата част от двубоя и заслужено се поздравиха с успеха. Локомотив-2 е без загуба и е едноличен лидер във Втора група с пълен актив от 24 точки.

Днес Локомотив-1 победи Орлета (Пазарджик) с 11:0. Възпитаниците на треньора Иван Терзийски не оставиха шансове на своя съперник през всичките 60 минути на двубоя. Локомотив-1 е второ място в Първа група с актив от 18 точки.

Двубоят бе белязан от един неприятен инцидент. Футболистът на Локомотив Кристиян Орманов счупи своята ръка и се наложи да бъде сменен принудително и откаран в болница. Локомотив пожелава бързо и успешно възстановяване на Кристиян, за да може той да се завърне съвсем скоро на терена и да бележи отново за любимия си тим.