Спартак (Варна) победи Локомотив (Пловдив) в двубой от 13-ия кръг на efbet Лига с 1:0. Това бе първи мач за новия наставник на “соколите” Николай Киров.

Още в първата минута се откри опасна възможност за Спартак. Ахмедов бе изведен на добра позиция и нахлу в наказателното поле, а там бе изблъскан от Калоян Костов. Нападателят се строполи на земята и поиска дузпа, но главният рефер остана безмълвен. В крайна сметка ситуация бе прегледана с ВАР, но се прецени, че няма очевидна грешка в отсъждането на съдията.

След първоначалния натиск на Спартак в първите минути Локомотив също показа, че е дошъл за победа, организирайки няколко атаки. В 11-ата минута Ефе Али опита далечен удар, но крайно неточен.

В следващите минути двата тима повече се надлъгваха в средата на терена, отколкото да създават опасни положения. Първата по-сериозна възможност дойде в 23-ата минута, когато Ахмедов стреля от границата на наказателното поле след подаване на Илич, но се получи рикошет и топката излезе в корнер.

При последвалия ъглов удар топката бе центрирана на далечния край, където Александър Цветков игра с глава. Точно на голлинията Ахмедов падайки подложи глава и вкара за 1:0. След преразглеждане на ситуацията с ВАР обаче се отсъди, че кълбото е докоснало ръката на нападателя и попадението бе отменено.

Първото полувреме завърши с напрежение между двата тима след няколко отсъждания на главния съдия, което отприщи гнева и на феновете по трибуните. В крайна сметка обаче попадение не падна и резултатът остана 0:0.

Второто полувреме започна с по-активна игра на Спартак. В 51-ата минута Ахмедов стреля мощно от далечна дистанция, но топката прелетя над напречния стълб. В 58-ата минута Локомотив (Пловдив) остана с човек по-малко. Мартин Паскалев, който се появи на почивката, прекара само 13 минути на терена, след като получи втори жълт картон и остави отбора си с десет души.

В минутите след червения картон за гостите Спартак пое контрол над двубоя и владееше много повече топката, като футбол се игра почти изцяло в половината на “смърфовете”. До чисти положения обаче така и не се стигаше. В 76-ата минута Ивей Ромееш пое отдясно, смени посоката и стреля, но крайно неточно.

Няколко секунди по-късно Франк Риволиер се откъсна от Ефе Али и остана сам срещу Луков, но разочарова с удара си. Най-чистата възможност се откри в 81-ата минута. Ивей Ромееш проби отдясно и пусна успореден пас към Револиер. Нападателят бе напълно сам, но на 3-4 метра централно от голлинията пропусна да отбележи.

В 87-ата минута все пак логичното се случи и Спартак поведе. Ромееш отново проби отдясно, центрира към наказателното поле по земя, а там Ахмедов засече, но Луков успя да избие. Все пак кълбото дойде удобно на Бернардо Коуто, който при добавката не сбърка и вкара за 1:0.

При радостта си обаче голмайсторът, който влезе в игра в 80-ата минута, си съблече фланелката и получи втори жълт картон и съответно изгонен. Така португалецът остава и Спартак с десет души на терена.

Стартови състави:

Спартак: 76. Мартин Величков, 3. Матео Патрешило, 4. Франьо Пърце, 6. Александър Цветков, 8. Филип Лесняк, 14. Ивей Ромееш, 16. Кристиан Илич, 21. Па Конате, 29. Ахмед Ахмедов, 39. Антонио Вутов, 44. Ангел Грънчов;

Локомотив: 88. Мартин Луков, 44. Ангел Лясков, 91. Хорхе Сегура, 3. Калоян Костов, 71. Оливер Камдем, 12. Ефе Али, 22. Ивайло Иванов, 99. Жулиен Лами, 80. Марсилио, 14. Димитър Илиев, 9. Хуан Переа.

76 КОМЕНТАРИ

  1. Девета минута на мача: четири нарушения все на един отбор, три тъча, един корнер? Да излезеш с тактика “Мачът да не се играе” може и да го докараш до 0:0, може и да го загубиш с 0:1, но никога няма да го спечелиш! Локо, отврат сте!

  2. Задава се нещо изключително смешно – откриването на трибуна Спортклуб.

  3. С играчи Паскалев Ефе Каракашев и Вежди сме си за към края на таблицата без пари няма да стане с малко също няма да стане

  4. Белия еба черните мангали! 5 мача без вкаран гол, 7 мача без победа. Крушо пали акциите след 6 седмици и да го няма този сбъркан катун. Нека все пак се изгаврим с тях като за последно преди това 😉

  5. Локо има шанс
    Успеха е близо
    Сега в петък, ще дойде новия президент,
    дава 5 000 000 на стария, отделя 50 мил.за зимния прозорец и почваме

    • Ще дойде шейх от ОАЕ.
      Ама по цигански ще е …
      Ще си купи свинска пържола, и ще каже, искам и тез левенти ….в харема си.

  6. До края на годината освен да биете в Бургас и някъв измислен Х с Берое друго едвали.Крушо го няма вече и Уелски даже няма да ви даде точка.А да не забравя ме ,че Черноморец в момента играят доста по добър футбол от вас и като нищо да ви бият и то с разлика !

    • Лежа си значи. И смятам. Точки, топки, дати…
      Трибуни, фенове (когато се канихме да напълним стадиона се оказахме само 632, бяхме всички)
      Нещо не ми излиза

  7. Станьо, Тъпак, най-любезно те моля да пожелаеш успех на моряците. Благодаря предварително.

  8. Абе вярно ли агент Папазов е жълт?? Голям смях, ей!! 🙂 🙂

  9. Селяни, пак погребвате Локомотив, без да има смъртен акт! Това неведнъж ви превърна в клоуните на А група. Човек, който не си взима поука е глупавия човек, в превод: НЯМА ПО ТЪП ОТ БУЛТРАС!!!

    • Наливай Станиславе, наливай. Кажи за мокрия пясък…. на морето има ли?

    • Анааа , анаааа как казваш на негу на нея на един на едно на една ! Пак бокуу ядеш и то татлъ боку ! Наш Локу заради твойту клетви го чиластрат сичкуту утбор , анааа , пара йокму Микс-Стикс да идваш на майлето да ти праим шадраван сикиш чи Локу да си управя

  10. ОО МОЙ КЛАКОМОТФФЕ, ШТО ПАГ ТЪЙ КАТАПУЛТИРА С ДЕСИТ АПАПА???:)))))))))))))))))))

  11. 13

    На тея мишки като им гледам програмата, следващите точки ше им са на 7ми декември срещу Бироя. Евентуално.

  12. 17

    Имаше на времето един култов лаф от филма Войната на таралежите-Къде е Митко? Тяхните го търсят да го бият. Сега лафа е-Къде е Плешивия пазач? Лаута хуулс го търсят да го пребият.

    • Нали пазачът е никой, никой не го интересува? Как отново променяте версията, жълти лицемери.

      15 години бултрас търси Станислав да го изнасилва, трепе, пребива. Не е толкова лесно да го открият и се почна версията как никой не се интересува от пазача.

      Сега има нова версия, своите го търсят, за да го бият, а за какво, не се споменава.

      Е, НЯМА ПО-ТЪП ОТ БУЛТРАС, НЯМА И НЯМА И ДА ИМА!!!

      • Аз казах ли ти че си тъп и да не си отваряш плювалника? А, казах ли ти бе педерас? Ще те пречукам!

      • НЯМА ПО-ТЪП ОТ ПЛЕШИВИЯ ЧИЧКА СТАНИСЛАФФФ! ДОКАЗАНО ОТ САМИЯ НЕГО!

      • Хвъргай хвъргай то сичкуту лош на наш доку са идва , атраджам да ти прая , секей мъна секей , вереймазънъ

  13. 13

    Мокър пясък имаше ли във Варна?? За един приятел питам.

  14. 10

    Пичове, чудя се кое ще е по-култово – да изпадне Ювето или да фалира?? И ако се случи, колко весело ще е празнуването на 90 аааа…100 годишният юбилей.

    • НАЙ култово беше когато в един сезон ботяв изпадна и същевременно фалира а Локомотив стана шампион , това е култово селска маймуно

  15. СКЪСЪФА НИ ГЬОТУВИТЕ УТ БАХУРИ!!! КОЙ СИГА ША ДАВА ГРЕС КЪТ ГУ НЯМА КРУШЪТА? БУЛИ ТА СЪ НИ ТРАЙ! СГИНАФМИ

    • БАТ СЕЛИМ УТ КОНДОФРЕЙ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

      МАХМУТЕ, НЕКЪФ АНУНИМНИК ПЛАТИЛ НА ЧИЧЕВУТА, А НА НАС НИКУЙ НИ НИ ДАВА ЗА ГРЕС????НИСПРАВИДЛИВУ Е!!!!! ША СПРЕМ ДА ОДИМ НА КАШОНЯ И ДА ГИ ГЛЕДЪМИ ТЕЗ МИНДИЛИ………………….ТО И БЕС ТВА УСТАНУФМИ САМУ РОДАТА,……….200-300 КАРАБИНЕРИ УТ СТУЛЮПИНУУ!!!!! ПУФ, ПАФ:))))

  16. 14

    Станиславе, Станиславееее… така става, като не можеш да си мълчиш. Едно е да се бъзикаш тънко с градския съперник, съвсем друго е да пишеш простотии всеки ден и да ровиш при мъртвите. Последното е непростимо и съдбата го наказва. В крайна сметка се оказва, че няма по-тъп от Станьо Тъпака.

    • ШУНДИСЛАФФ СИ ГРИЗИ МЪДЯТУ УТ ДЗЛОБА КЪТ ВИДРА!:))))))))…СЛЕД 5-6 ЧАСА ША НАПИШИ НЕКУЙ ШЛАГИР ЗА БАХУРИТЕ, АМА НИ ФАТА ДИКИШ ВЕЧИ! ПУФ, ПАФ:))))))

  17. 12

    ПАГ НЪ ИБАХА!!! БЕЛИЯ КУР ИБА ЧЕРНУТУ ЛАУТАРСКУ ЪНАЛА, НЪ НЕГУ!!!
    АС, ГЕНЧЛЕР АГА, САМ ХАМОНИМНИЪТ ПОНСУР, ЖЪ ПЛАШТА МАСРАФА ЗА ИБАНИТО!!!
    СКОПУВАМ ПЕДЖКИ, ПИРЯЛНИ, БОЛЯРИ, АГМОЛАТОРИ, ХАЛДИЛНИСИ!!!
    ЛАУТАР АНАЛ АГБАР!!!

  18. 17

    Разбити всеки път – Локо П-в
    Крива хава е да си локомотивец.
    Пропадате
    Не заслужавате стадион
    Нямате и хора

  19. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
    11

    ПЪЛИН КЕНЦ СНЕ!!! КОЙТУ НЪ ФАТЯ НЪ МАЧКА КЪТ ФАЙТУНДЖИЙСКА ТРОМБА!!! СИЧКИ НЪ БЛЪСКЪТ КЪТ ТЪПАНА НА ОСМИ УЗУНДЖОФСКИ ПОЛК!!! ЛАШКЪТ НА КЪТ ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА ПРЕД ИЗДАВЪНИ!!! ЖИВ ТАША К И КАШМЕР СНЕ ЗА ОРАТА!!! СВЪР;ЕНКА НИ Е!!! ЗГИНАФМИ!!!! ПУФТА ПАФТА, КЕНЦ!:)))))))))))))))))))))

  20. 18

    Локото гаснат като фас
    Добър лош, президента им ги държеше и даваше стимул
    Без пари се разпадат.

  21. 15
    1

    Братя сигани ногу сам претеснен куту гледам на класирваниту. Отук натам ний сами надолу ша сми шоту и сесика и славея скору ша на минат а ний няма кой да миним пред негу! Ногу си бяфми дубре с Любу шоту трупахми точки а с тоя Ристу Зихтински ни можим дажи гол да билежим на негу. Тоя я папагал! Ава що махнамни Любу ва? Кой ша ми кажи ????

  22. 16
    2

    Нищо страшно не е станало. Все още Ювентина може да се пребори за титлата. Има много мачове до края на сезона.

  23. 13
    1

    Безпогрешна оценка – локото да пътници.
    Влезнаха от релсите
    Вслушайте се сами жепейци
    Подценявате машините – локомотивите …тез ръждясали буфери…
    Грешките са смешни …когато са оказва че самите водачи на машините са жалки
    ….машинисти… Страшно става за вас…
    ….но имайте малко надежда…
    Колелото се върти…един ден пък може да изплувате.

  24. 15
    1

    Да паднеш от Спартак си е нормално и Ботев загуби. Лошото е, че идват ЦСКА, Славия и Арда, където може да не вземете нито една точка.

    Въпросът е дали в Бургас ще станете съвсем за резил или не. Coming soon…

  25. 13
    1

    Продавах ме мача за да дадем на момчетата някой лев че да могат да свързат 2 та края че нямат какво да ядат.Все пак и те имат семейства да хранят .От сега нататък ще продължим така а пък после ще му мислим Вашия почетен президент Христо Бонев

  26. БАТ ВИ ФЕКАЛ БУФЕРОФ ПОТОМСТВЕНИА КЛОАКОМОТИФЕЦ:))))
    13
    1

    АПАПИ!!! Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНЯТУ!!! ЗАГИВА СТУЛЮПИНСКЪТА ПЕРЛА!!! БИГОМ ЗА БАКЪР, АЛЮМИНИУМ, ВЕЛПАПЕ И ДЖУЛЯЗУ!! СЪДБАТА НА КЛОАКОМОТИФФ Е Ф НАШТИ РЪЦЕ!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ЗА РОМСКЪТА ЧЕС И ДУСТОЙНСТВУ!! ЗА СЛАВЪТА НА СТУЛЮПИНУУ, ШИКЕРЯ И АДЖАСАНА, НАПРЕШ АПАПИ!! ПУФ, ПАФ!:)))))))

  27. 14
    1

    Стиксова, поздравявамете …
    Жив и здрав да си и все така да гледаш локото…
    Ако имаш платена Диема де…щото едва ли си пътувал до морето!

  28. 16
    1

    Къде е миризливото циганско лайно което разнася отвратителна воня по спортните сайтове?Защо се крие?

    • 12
      1

      Абе язи съм в дипресия у Варна а мойта си ибе!
      Няма по-прост ут черин фен на кюстендил

  29. 18
    1

    Тея говняри чернобели с тая ламбада дето я играят напролет мое ли да заминат за на майка си путката, а?

    • 7
      1

      Хебър и Враца са изпадащите. Въпросът е кои са фалиращите?

  30. 14

    Ей ся мили мангали жа видити боб кон яде ли 🤣🤣🤣🤣🤣

  31. 16
    1

    Ko стаа цигани??????????
    Пак ли ва ИИИбаха!
    Пак ли сънувате успехи? Това са успехите на Ботев отбора на Пловдив!
    Пак ли сънувате цигански лайна? Това е мирзимата от беззъбите ви лилави усти.
    Пак ли сънувате купи? Настоящият купоносител е Ботев, отбора на Пловдив!
    Стадион – кашон, който няма кой да почисти, на който пасат мършави кочове – символ на религията ви. Резаци некъпани, срам сте за града ни!!! В зоните ви е мястото! Йбете се в гъзъ!

  32. 7
    1

    Емиииии, случва се….
    Ще го преживеете .
    ….какви по големи отбори са падали …та Локото.
    …ай, пътя.

  33. 12
    1

    Айше,сърсето само Льокото,Беееее…група,ко ша праим ма…?

    • 6
      1

      Благодаря Ви учителю! Нека ИБАХА ПАГ НЪ БЪДЕ С НАС!

    • 12
      1

      Да ебеш простирутка черно-бяла и да не и платиш…?!?!?
      Поне коричка сух лебец да и дадеш от човещина! 😁

  34. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    12
    1

    ПАГ НЪ ЯБАФЪ!! ПУФ, ПАФ:)))

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.