“Марица” е домакин на на “Гигант” (Съединение) в среща от 13 кръг от първенството в Трета лига – Югоизточна група. Двубоят е в събота, 18 октомври, от 16 часа, на стадион “Марица” в Пловдив.
От състава на “Марица” наказан за един мач е Георги Трифонов.
Вход: 5 лева. Притежатели на абонаментни карти, както и пенсионери и деца ще посещават стадиона безплатно, съобщават от клуба и допълват: Абонаментните карти за този сезон са налични и могат да бъдат закупени от кафе-клуб “1921”. Със закупуването на такава карта вие оказвате финансова подкрепа на клуба, както и морална подкрепа на отбора! Очакваме вашата истинска и силна подкрепа – такава, каквато е била винаги досега, дори и в най-тежките епизоди от над 100-годишната история на “жълто-синия” клуб! Подкрепете “Марица”! Момчетата заслужават вашата подкрепа. Младият тим има нужда от окуражаване и подкрепа! Бъдете с нас, бъдете с “Марица”!

Съдийски състав: главен съдия: Георги Иванов, асистент 1: Ириней Бодуров, асистент 2: Владимир Лазаров, 4-ти съдия: Марио Генчев, делегат/наблюдател: Трендафил Думбалаков – всички от гр. Пловдив

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.