Раздялата между Локомотив Пловдив и отстранения от първия отбор треньор Любослав Пенев няма да бъде никак лесна. Ел Голеадор очаква да получи неустойка в размер на 100 хиляди лева, за да прекрати трудовите си отношения с черно-белите.

Наред с това специалистът има да получава и забавени месечни възнаграждения, както и премии. Това твърди в днешния си брой “Тема Спорт“, позовавайки се на свои източници.

Припомняме, че официалното съобщение на ПФК Локомотив Пловдив от 11 октомври гласеше, че клубът “започна преговори за разтрогване на договора на Любослав Пенев по взаимно съгласие. Разговори ще бъдат водени и с неговите помощници – Атанас Стоилов, Никола Солаков, Ангел Павлов и Мартин Митев.

В същото време обаче от заповедта на изпълнителния директор (б.р. все още от клуба не са съобщили кой точно я е подписал) се съобщава, че решението е взето “във връзка с незадоволителната работа и незадоволителните резултати на треньорския щаб”.

Засега сигурно е само това, че отборът ще бъде воден от Христо Златински в предстоящото гостуване на Ботев (Враца). Негови помощници ще са Димитър Палазов и Илко Пиргов, но не е ясно дали те ще бъдат на резервната скамейка по време на мача.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Плащайте къртици инак къртичарника ще е празен догодина , той си е празен де , ама хептен ще е

  2. Ех, Любо, Любо,
    от ГОЛЕАДОР стана
    ГОЛ ТАШАК на мангалите!

  3. КРУША, круша, заби си го три ката в дивия. Бил плащал измамник… Великан!!!

  4. “Най-голямата ми грешка в живота е да се натреса в катуна”

  5. Забавените заплати и премии и сто хилки… и докато не си ги получа ще си дъвча дъвка по 8 часа на Лаута и не ми пука!

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.