Атлетик допусна тежка загуба с 0:4 от Загорец (Нова Загора) на стадиона в Куклен. Срещата е от 12-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Първото полувреме не предвещаваше подобен краен резултат. В него стана оспорвана битка.

Повечето критични моменти бяха пред вратата на домакините. Мариян Тонев им вкара гол, 120 секунди след почивката. Футболистите на Атлетик тръгнаха в атака. Пламен Иванов обаче ги попари с попадение в 67-ата минута за 0:2. Той направи резултата категоричен в 83-ата минута. Секунди след това, Тонев реализира за окончателното 0:4.

Баските от Куклен пуснаха в своята фейсбук страница остра позиция след мача:
“Позорно съдийство на скандален 120-килограмов съдия коства загуба на Атлетик (Куклен) срещу Загорец (Нова Загора).
„Баските“ не изиграха най-добрия си двубой, но превъзхождаха своя съперник, особено през първото полувреме, когато в главно действащо лице се превърна съдията с чувствително наднормено тегло Любомир Александров от Харманли. Съдията подмина с лека ръка две очеизвадни дузпи за кукленци, но освен това подмина и няколко много груби фаула и провокации от страна на гостите. Дори четвъртия съдия Васил Пеев в хода на мача призна, че се опитва да му подсказва за фауловете, които главния не свири и провокациите на гостите, но по неговите думи „Не ме слуша и не реагира“!
След като съдията Александров направи каквото е необходимо, за да спре устрема на домакините преди почивката, през второто полувреме футболистите на Атлетик допуснаха няколко грешки, които им костваха 4 безответни гола от страна на гостите.
Самото назначаване на дебелакът Александров за този двубой си е откровена провокация от странана БФС. Същият свири скандалният мач в Несебър, където на полувремето футболист на Атлетик бе пребит, мача прекратен, а от целия стадион само главият съдия Александров нищо не бе видял и разбрал, а след това за няколко седмици се бе покрил.
Пак Александров бе главен съдия на същия мач Атлетик (Куклен) – Загорец (Нова Загора) и през миналата година, когато даде изключително спорна дузпа за гостите в 90-та минута, чрез която те стигнаха до точка (1:1).”

4 КОМЕНТАРИ

  1. На Ормата чичо му съм.Ивелин
    И аз питам това.Защо играе играе Рангел Игнатов,а не играе племенника Ормичката?

    • И аз това се чудя? Защо не го пускат като момчето има качества? Добър е бърз е. Но явно всичко опира до наши и ваши. Ако така продължава ни очаква съдбата на Борислав Първомай.

  2. Тоя съдия не е бягал нормативи ! Свири от съжалението на Златков!!!

  3. И ще продължава да пада Атлетик с вездесъщата звезда Рангел Игнатов. Тази имитация на футболист осра хиляди положения. Игнатов откажи се да изпълняваш корнеди и фалове защото си куцо пиле и нищо не правиш и си научи да подаваш тази игра е колективна имитацио.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.