Футболистът на Ботев (Пловдив) Антонио Перера е със скъсани кръстни връзки и ще се подложи на операция. Полузащитникът се очаква да отсъства в следващите 6-7 месеца.

Перера напусна терена принудително в мача срещу Левски. След проведените детайлни изследвания са установени скъсани предни кръстни връзки. Перера ще се подложи на операция в Испания в най-скоро време.

“Ботев пожелава бързо възстановяване на Антонио и сме готови да го подкрепим с всичко необходимо.”, написаха “жълто-черните”.

18 КОМЕНТАРИ

  1. Трябва спешно да се вземе халф. СЕГА! Има много свободни агенти. Дори неиграл дълго време, 2-3 седмици подготовка и другия месец е готов за игра. Платек да не се ослушва, а да действа!

  2. Не зная дали съм прав, но всички тези тежки контузии, почти подобни се случват на нашия терен- Николов се контузи на нашия стадион, Уджа също, а сега и Перера пак на нашия терен!Лошото състояние на терена не е само на външен вид , но и оказва влияние върху здравето и функционалността на нашите футболисти! Трябва по- скоро цялостен ремонт, а не само козметични стъпки!

  3. СТИГА ГЛУПОСТИ ТОЗИ ГО ВЗЕХА КОНТУЗЕН НЕ ИГРА 7 МЕСЕЦА И СЕГА ПАК 6 МЕСЕЦА ВЪВ БОКСА ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО ПРОСТО КОФТИ КЪСМЕТ ГОРЕ ГЛАВАТА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

  4. 3
    3

    “Поредна”? Наистина става страшно! Как се тренира, как се подхожда към ситуация, как се влиза в съприкосновение с противник или с топка? Но, това което става не е нормално. От друга страна, колкото повече контузени от Ботев, толкова повече и картони срещу Ботев? И това не е нормално! Разглеждайте, обсъждайте, анализирайте, но така не може да продължава. Да водиш топката и да допуснеш противников играч да “влезе” между теб и топката е с краен резултат – жълт картон за Укаки и червен картон за Там. И всичко това само в един мач?!

    • Братле, я ми коментирай поредните контузии в Реал Мадрид, пък после ми говори, че не е нормално, капиш?

  5. 3
    2

    Ето защо продажбата на Ето`о беше голяма грешка.

    • 2
      1

      Ако имаш 2 милиона дай ги и да го върнем ! Много сте интересни някои , имаш ли си на идея колко струва издръжката на клуба на месец …че само за храна дават повече отколкото са бюджетите на някои в Ефбет лига

  6. 10

    Бързо възстановяване на Антонио. Той дойде при нас след тежка кунтузия, сега се повтаря историята. Ще се наложи Карабельов да влиза в час, че при нас е доста колеблив, а не е лош играч… беше капитан на Славия и играеше доста по-добре. Отваря се възможност да видим и Ремейкис какво може.

    • Карабельов се оказа тотално свършил за футбола, няма нищо общо с онзи Карабельов който играеше за Славия. Дали го ползваме на грешна позиция, дали е загубил качествата си, но един пас не може да даде.

  7. Кълняха по Локомотив и ето го резултата, испанецът свърши с футбола…

    • Така така! Според както сочи статистиката от твоите заклинания, Перейра ще се завърне в игра далеч преди лекарските прогнози.

    • Пепи Андреев свърши ли с футбола…защо си толкова гаден и кълнящ индивид ?!

  8. 4
    1

    Шанс за някой младеж да докаже че има качества за първия отбор. На испанеца-бързо оздравяване.

    • 1
      1

      Няма такъв младеж , освен ако нямяш амбиции де !

Коментарите са затворени