Старши треньорът на Левски (София) – Станислав Генчев, коментира предстоящия мач с Ботев (Пловдив).

Ето какво заяви наставникът на “сините” по време на пресконференцията след сблъсъка с Арда, спечелен с 2:1 от столичани:

“Искам моят отбор да запази ритъма на игра, който имахме срещу Арда и да сме по-концентрирани пред завършващата фаза, защото имахме доста голови положения. Сигурен съм, че и срещу Ботев ще имаме положения, защото няма мач, в който да не създаваме голови положения. Ботев е изключително добър отбор, който е много опасен на контраатака. Трябва да обърнем сериозно внимание на преходите ни от атака в защита, защото точно по такъв начин допуснахме гол срещу Арда. Ще бъде интересен мач, в който се надявам ние да бъдем победители.”

39 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Ай канарии, пълнете стадиона в събота вечер, каза Керкез. Да покажем кой е отбора на Пловдив. 18 000 срещу 600 на съседния стадион. Съотношение 30 към 1. Левски ако не ги биеем тука, няма кой дс ги спре за 2-то място. Това е битка и за челните места. Левски имат много силно нападение, ние пък добра защита, дано издържим отзад и да ги излъжем както предния мач. Генчев при нас не му се получи, иначе в Левски му тръгна от първия мач. Но пък хубаво стана, че дойде Керкез и спечели купата. КАНАРИ, ПОБЕДА НАД СИНИТЕ ГОВЕДА!!!

    • 2
      2

      Добра защита? Цяло чудо е как сме отбора с най-малко допуснати голове. Честно! Впрочем чудото си има обяснение-още не сме играли със сериозни отбори. Дай Боже тази тенденция да се запази.

    • 3
      3

      Кви 18 000 ве каун, цялата Стряма ли жа довадя ва да тейба.

      • 3
        1

        Лаутарска аналноподатлива мастио, лапай Крушарския и се потапяй, дейба твойта мама циганска!

  2. Левски пресират като за световно първите 30 минути , трябва огромна концентрация от първата секунда …Мустафата е като фадрома , битер Текпетей е , мнооого кофти футболист за защитниците !

  3. 7
    1

    Да се надяваме, че терена на Колежа вече е в далеч по-добро състояние, след четирите ни гостувания.

  4. 11
    3

    Генчев, Ботев е същия отбор с който ти навърза 9 мача без победа и сума си загуби, с тази разлика че сега има треньор.

    • Станьо, не издържа. Нали? Ахахаха….Сега съм спокоен за мача с Говедата.

    • Станьо е талисмана на Ботев. Нещо като Мильо за Пловдив.

    • Станьо. Шматко.
      Прост си като патка!
      Станьо. Плешо.
      Ти голям келеш си!
      Станьо. Плешо. Качвай се на крана!
      Искам да те видя на голям екран.

    • АСАН УТ МЕРИЧЛЕРИ МЛОГУ УБИЧАШТ КЛОАКОМОТИФ СЪС СЕРСЕТУ!:)))

      Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

      ПАК НЪ ЯБАФЪ. ЛАШКЪТ НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА ОСМИ УЗУНДЖОФСКИ ПОЛК!!! КОЙТУ НЪ ФАТЯ, РЪГА БАХУРИ КЪТ ЗА ПУСЛЕДНУ!!!
      ВЪН КРЪВУЛОЦИТЕ УТ РОМСКИА КЛОАКОМОТИФ! ВЪН УТ УТБОРА НА СТУЛЮПИНУУ КЛОАКОМОТФФ!!!! КЪДЕЕЕ СА БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА?!!!!
      НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФ, НАПРЕШ ДУГАНИ, СЛАВА ЗА СТУЛЮПИНУУ!!!! ПУФ, ПАФ!:)))))):)))))))))))))))))

  5. 19

    Едно време по радио Белград казваха:

    На првом месту екипа милициje, на другом екипа армиje и на тречем шампион Тракиjе

    Комунистическите тумори Левски Спартак и Цска Септемврийско Знаме ще останат в световната история като гавра със спорта.
    Бутани от всички и навсякъде.
    Все още си бутат хората по властта и очакват тези времена да се върнат.
    В следващите 40 години не трябва да печелят шампионата за да усетят горчилката.

  6. Говедата играят много нападателно и тва може да им изяде рогатите глави ако ги докопаме на контри.
    Генчев обаче е наясно с тоя факт, тъй че ше видим.

  7. 10

    Славия са крив отбор. Левски са самонадеяни в момента и трябва да ги надхитрим. Черно море са от нашата черга, но с повече опит. Пет точки трябва да е програмата минимум, седем точки ще са супер. Девет? Само Станьо може да ни ги донесе🤣🤣🤣🤣

    • Нямай грижа, Станчо ше им пожелае успех на всички срещу нас и ше им занесе пясък от Марица, точките са ни в кърпа вързани.

  8. 10

    Аз чакам Плешивия да заложи на този мач, или поне да пожелае успех на Говедата. Ако иска може и на нас да пожелае успех🤣

      • Мълчи като комунист на разпит. Суеверен е и му увря главата🤣🤣🤣

  9. 14

    Ботев е символ на Пловдив,избран от пловивчани.Най обичаният ,най популярният и най титулураваният оттбор под тепетата.Гордоста на Тракия.За ужаст на малцинствата.

  10. Аз лично, вчера се питах дали Нвачукво играе или не. Укаки правеше някакви отчаяни спринтове сам срещу “вятъра”…..срещу Левски ще е трудно.

  11. 10

    НАИСТИНА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОЛУЧИ ХУБАВ МАЧ . НО, СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ,ЧЕ ЧЕРНОДРЕШКОВЦИТЕ ЩЕ ПОЗВОЛЯТ .

  12. 4
    3

    Ботев шампион-хиляди празнуващи празник за Пловдив.Локо шампион същото.В София Левски и ЦСКА шампиони отново абсолютен празник.Варненските Спартак и Черно Море също.Пловдив,София,Варна и на много други места с Ултрас култура и истинска фенщина замлъкнаха заради изкуствения,подкрепян от съдиите отбор на Лудогорец.Само си представете колко радост изгубихме в тези градове (а и не само) заради Лудогорец.

    • 14

      А колко изгубиха Ботев и Локо заради ЦСКА-Септемврийско знаме и Левски-Спартак, през годините на социалистическия режим? Колко сателита имаха тези два тумора и колко отбора обезкървиха? Аз не се оплаквам от днешната ситуация.

      • 2
        1

        Така е,но поне са имали фенове пред които да се радват.Аз гледам през призмата не фенщината,защото футбола е за феновете.Иначе си абсолютно прав!

        • То всеки “продукт” е за консуматорите, не само футбола, но хората на Запад имат Закон за Конкуренцията и се борят срещу Монополизма, а у нас монополизма беше Държавна политика. Днес е пазарна икономика и стоката на един производител е по-добра от тази ма друг. Сега и директен отговор за Лудогорец: Ако смяташ че по съдийските колегии и в БФС няма чорбари и говеда, че нямат лоби и Лудогорец ги бие по тези показатели, мноооого се лъжеш. Просто Домусчиев знае как се прави бизнес и влага пари. Сега, от къде са тези пари, държавата толерира ли го, това е друга приказка.

          • Колко пъти през последните години и говеда и свине пропищяха от съдийството, като играха с Лудогорец?

      • 4
        1

        Само да питам, в ултрас културата влиза ли да се млатите, като животни?

        • Или да хвърляте бомбички по собствените си футболисти? Да прекъсвате мачове???

          • Ултрас културата водеща се от интелигентен начин представлява един своеобразен модел за подкрепяне на отбора с красиви хореографии,факли,песни признателност към отбора.Не винаги Ултрас значи татуиран мъж на 50,който е мота мо от ракии хвърлящ бомбички.Ултрас има много други хубави лица.И това го има с простащината,но във всяко общество си има своите ”черни овци”

      • През социалистическия режим който беше на 3 място той е шампион на България.Защото левси и цеск бяха съдийски отбори или едните или другите бяха на 1 и 2 място

  13. 4
    2

    Стандартни приказки, лафът да върви и журналята да има за какво да пишат. Сега и Керкез ще отговори със същото и пей сърце. Истината е в самия мач, а не в лакърдийте покрай него. Но, приятели мои от “Ботев”, “Левски” не е никой от последните седем отбора, с които играхме за 1:0 и 0:1!!! Нъл, тъй?

    • 4
      2

      Ами и ние трябва да не сме отбора играл за 1:0 в последните няколко мача! Трябва ни повече агресия в нападение и по-малко рискове с върнати назад топки! Стига пасове назад и в страни! Противниковата врата е отсреща!

  14. Първи родихме сме,последни ще умреме си,ние сме майните се вие сте циганите сте.

Коментарите са затворени