Кошмарът за Локомотив Пловдив продължава. Черно-белите загубиха поредно домакинство, като днес отстъпиха на Крумовград с 0:2, като и двете попадения паднаха през първата част.

“Черно-белите” са раздирани от сериозни вътрешни проблеми, като вече куп директори и треньори от детско-юношеската школа на клуба подадоха оставки. Отборът бе в серия от три поредни срещи без победа преди тази среща и днес футболистите на Любослав Пенев търсеха именно такава срещу своя съперник.

Мачът започна равностойно, а в осмата минута, като по чудо, домакините не останаха с човек по-малко. Георги Каракашев влезе остро с крак в тялото на Божидар Кацаров, но главният съдия Петър Кузев показа само жълт картон.

Малко след това Ангел Лясков открадна топката пред наказателното поле на противника, след което стреля, но ударът му премина над вратата.

В 21-вата минута Матеус Соуса шутира право в ръцете на Мартин Луков. Само 120 секунди по-късно крумовградчани откриха резултата след светкавична контраатака. Момчил Цветанов намери със страхотно подаване Матеус Соуса, който пък изчака включването на Серкан Юсеин и го изведе на отлична стрелкова позиция, а последният не сбърка – 0:1.

Натискът на гостите продължи и малко след като измина половин час игра от началото на двубоя те реализираха втори гол. Защитата на Локомотив отново не действа на нужното ниво и топката достигна до Матеус Соуса, който трудно можеше да сбърка от подобна позиция в наказателното поле.

В 35-ата минута Янко Георгиев се намеси рутинно след изстрел на Жулиен Лами. В самия край на първата част пред Лами се откри чудесна възможност да намали резултата, но силният му шут беше много неточен.

Още в първите секунди след почивката се стигна до ново неразбирателство в отбраната на “черно-белите”, което позволи на Рафаел Фуртадо да се озове очи в очи с Мартин Луков. Нападателят опита да заобиколи вратаря, но това не се получи и в крайна сметка спечели корнер за своя тим.

В 64-тата минута сантиметри разделиха домакините от попадение. Христо Иванов получи кълбото в наказателното поле, финтира противников състезател, след което шутира в долния ляв ъгъл, но гредата помогна на Янко Георгиев.

Четири по-късно късметът обърна гръб и на “сините”, които също нацелиха страничния стълб. Юсеин пусна хитър пас към Диего Рапосо, който надбяга Ангел Лясков, но не успя да оформи класическия резултат.

80 КОМЕНТАРИ

  1. “Господин Пенев има клауза за процент от всички изходящи трансфери в отбора. Действията от страна на Пенев провокираха трансфера на Мичи Нтело. Отношението на господин Пенев ни принуди да продадем Мичи. По същата схема той искаше да продадем и Камдем, но аз отказах такъв трансфер. Имаме двама испански треньори, които са на заплата към клуба. Те идваха за по 2-3 дни на лагера в Боровец и преди 2 седмици на стадиона. Не получихме резултатите от тези тестове на испанците, които получават заплата за това”

  2. 2
    1

    Чакайте малко, не разбирам нещо по въпроса за Пиргов-оня ден си подаде оставката и каза че напуска.
    Днес плюе по Пенев и плаши че ако Любо остане той напуска?
    Ама нали вече напусна?
    Или междувременно му е дошъл някъв друг акъл?

    Изобщо, циганските драми са сложна работа, не можеш да разбереш кой добър кой лош, кой Изаура, кой Леонсиу, баси майката.

  3. Фен клубът на Локото и ония търговецът на зъбарска техника няма ли да вземат отношение по изказването на Пиргов ????Пак ли ще се крият??? Свиква се общо събрание на ФЕН клуба. Да се ИЗЯСНЯТ нещата…Аман от СПАСИТЕЛ на плажа, пардон на ЛАУТА ..
    PS.Под спасители разбирай къртици…

  4. ВТОРИЯ ОТБОР НА БОТЕВ ИЗПЛЮЩЯ ОТНОВО БУФЕРИ ТЕ ХА-ХА-ХА….ТО ИМ СТАНА НАВИК…

  5. ВТОРИЯ ОТБОР НА БОТЕВ ИЗПЛЮЩЯ ОТНОВО БУФЕРИ ТЕ ХА-ХА-ХА….

  6. 7
    1

    А бе буфери,що сте толкова прости???Какво ви е виновен крушата,квото има дава….при него имате едни от най-големите успехи изобщо в цялата ви измислена история!!!Мъдьо още при нас като избяга с 200 при фалита на КТБ,се видя къв мухъл е!!!Погледнете кои отбори е водил,само където има далавера…Царско село,числата,Хебър….от където е минал трева не никне….Гришата защо му би шута,щото не му минават такива игрички на него!?!Вие му се кланяте(повечето).Тоя е толкова гнусен дори и на снимка,вие си мислите че той ще ви вдигне…продължавайте да му ближните мъдото на тоя оскубан плужек,продажник и далаверафжия

  7. Разкри лицето Пенофф , за какво иде реч изобщо , какъв е тоя Пенев изобщо и той излезе голям мръсник, всички казваха, че е само за кинтите , сега това се доказва, тоя е измамник !

  8. много известни излизат в нелегалност:
    ружа игнатова, доган,гергов, кружарски и т.н.
    Щом ахмед доган се е показал, защо примерно по каналите на главния не потърсите кака ружа с 1койнЬ…

  9. Майтапа на страна , ударете Лудогорец и 2/3 от кризата ще изчезне , преди години пак бяхте в кофти положение и ги бихте 0 на 1 в 90 минута и нещата тръгнаха !

    • Не знам новия треньор на Лудогорец само дали обича бетовете, иначе като нищо може да стане.

      По-вероятно е обаче мача да завършни четри пет на нула.

  10. АННААА, ПАГ НЪ ИБАХА ФОСТАТА, Ф ЪНАЛЪТЪ И СА ИЗПРАЗНИЙА У ЛАУТАРСКЪТЪ ПУТКА, НЪ НЕГУ.
    ГЬОТУВИТИ СТАНАА КАТ ПОПСКИ РАКАФ, КАРТИЦА ЖЪ ВЛЕНИ ОДМА.
    КУРМУУГРАТ АЧИК-АЧИК НЪ ЪШЛЪДИСАА, НЪ НЕГУ!!!

    • Чакаме изказване на фен клуба на Локомотив… А и на Думаноглу….

  11. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

    ПАК НЪ ЯБАФЪ. ЛАШКЪТ НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА ОСМИ УЗУНДЖОФСКИ ПОЛК!!! КОЙТУ НЪ ФАТЯ, РЪГА БАХУРИ КЪТ ЗА ПУСЛЕДНУ!!!
    ВЪН КРЪВУЛОЦИТЕ УТ РОМСКИА КЛОАКОМОТИФ! ВЪН УТ УТБОРА НА СТУЛЮПИНУУ КЛОАКОМОТФФ!!!! КЪДЕЕЕ СА БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА?!!!!
    НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФ, НАПРЕШ ДУГАНИ!!!! ПУФ, ПАФ!:))))))

  12. ЛамБи няма, трева йок. Обаче къртици да видиш… С лопата да ги ринеш

  13. 6
    3

    Има работа за много от футболистите ,като общаци по складове и строежи!!!!
    Футбол за Локо се играе със сърце и душа !!!!!

  14. 11

    Ебаси купона е в Ювето. Любо сипва на Крушарски, Пирогов сипва на Любо, а Крушарски налива на всички, даже и на потниците…

  15. 3
    6

    НА КОЙТО НЕ МУ СЕ ИГРАЕ ,ПЪТЯ!!!!
    Дейба и дърводелците ,само претенции .Любо другите мачове пускай децата!!!!

    • Любо: Няма проблем моето момче. Ела и теб ще те пусна. Само ми кажи имената на децата, че не ги знам. Никлас и кои са другите? А, и без моите 200к не си тръгвам. Да си знаете.

  16. 10
    2

    Манговци прости…
    Супата трябваше да изгоните, не крушата.
    Сега хем без пари, хем с някъв палячо.

  17. 11

    Цигани защо цял мач мучахте като Говеда не сте ли къртици.питам за един приятел.😃😃😃

  18. 12

    Благодаря ти Чичово.
    Ти сбъдваш мечти дъвчейки дъвка.
    Като не те харесват да духат супата.
    Истинските майни от свиленград и ямбол с продоволствени служебни потници от БДЖ, да ти купят дъвки турбо ама да им даваш картинките, да си ги лепят по квартирите в Пловдив.

  19. Пиргов показа истинската физиономия на Чичовото в свое изказване..Браво…

  20. 7
    3

    На батко потните циганчета. Вързани на приказките на алчния, некадърен комунистически изрод Круш бей. Двойка е добро число на мангалите в гъзо!

  21. 3
    13

    Малее жълтурите изтрещяха, глейте кво става като някаква дива орда пишат ли пишат , успокойте се ве кривоглави колкото и да сме слаби вас пак ще ви шибаме ха ха хааааааа.

  22. 8
    1

    Хубав мач стана. Приятен футбол, прекрасен терен, добра атмосфера.. Станьо ТЪП, на теб хареса ли ти? Излез от храстите и коментирай. Ровиш, където не трябва и кармата те застигна. Съвсем очаквано. Сметката дойде, винаги идва.

  23. 9
    1

    Потници, събрахте ли пари за отбора или сте с пръст в …уста?
    Нещо я няма опашката за вашите благодетели, пълни с пачки, а?
    Няма Гриша, Данаил, ВМЗ, галактическия пътешественик, никой няма май, а?

    • 7
      1

      Имаше три циганки с празни кофи, чакаха края на мача да събират изровените картофи. Малко циганче гризеше суров картоф, даден му от децата, дето гонят топките.

  24. 8
    2

    Гори кафити корански братя! Има ли значение кой е срещу нас щом Аллах е с нас?

  25. 13
    2

    Къде е миризливото циганско лайно което е 24/7 в този сайт и най-вече в темите за “Ботев”Пловдив?Защо се крие като КЪРТИЦА в дупка???

  26. 13
    1

    Добре де тая игра е пародия на футбол толкова слаби играчи не помня от времето на Колеви

  27. 13
    1

    Биете Лудогорец и кризата е зад вас. Няма к’во да стане.

    • 11
      1

      Сега от 4 гостувания вземат 12 точки и играта заспива на 3 без коз!

  28. 15

    Зъбълекъръ търговец беше ли на мача?Да каже нещо от името на Фен клуба…

  29. 10

    Спартак Варна обяви че има финанси за още два мача, след което излиза в неплатена отпуска. Локото как са в това отношение?

    • Трима потни циганина свирят на обърнати кофи и зурна. Чакат бате да даде някой леФ. До тях три миризливи циганки предлагат свирки за по пеесе стинки. Клиенти обаче няма.

  30. 17

    Но пък ме напълни душата пълният стадион!Общината да се взема в ръце и да форсира строежа,за да не остават хора извън стадиона както днес!

  31. 17

    Леле леле леле
    Каква публика
    Колко верни фенове в тази сублимна ситуация
    Всичко е един голям фарс
    Защо е това безразсъдство, да им се строи стадион?
    Крушарски правилно каза че са няколко стотин фенчета…
    А, именно 623 всичкоооооооооо….
    От А до Я….
    Всичките днес бяха тази цифра…
    При целите им напъни за цялата седмица….
    Шестстотин човека!!!!!!!
    При това с публиката от Крумовград.
    623 на целия стадион….

  32. 15

    Как сте къртици ? Как завърши мача с Европейския колос Крумовград ?

  33. 15

    Добър вечер,”потниците”вече имат нова тактика -всички сядат от 10 ред нагоре…така се “пълни” стадион!!!Нещастници!На терена КЪРТИЦИТЕ бяха направили повече дупки от стръкчетата трева.

  34. 17

    Предстоят 4 гостувания на майната си Райна. Някаква идея с какво ще пътуваме? Единствената надежда е във Вълчо Нелегалното такси. По четирима на курс….

  35. 1
    12

    НАСРАН ХЮСЕИН Я НАЩЪ ЛИГЕНДЪ АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

    • 11

      Цигани измислени,преброихте ли се днеска хиляди “граждани” на Пловдив,бухаа

    • 7
      1

      Другата лигенда Бирсееент Карагомнен как ни сра в устата и той

    • Многу нервна тая Митка с брадата, ве. Дан я в дипресия.

  36. 12

    Циганката гащи няма,баджанак баджанак.И да има файда няма.
    Ай закривайте го тоя измислен цигански катун

  37. 13

    Големия треньор Пенев игра идея НУЛА. Луков е късметлия че не му набутаха още голове. Комплексираното капитанче ще се запомни само с диалозите със съдията. Все му крив някой. Играчите,толкова си могат. Нищо хубаво за в бъдеще

    • Ама Лукчо как гледа снарядите, дето летят покрай него. Тошко го комплексира доживот.

  38. 14

    93 фена догледаха финалните минути!!!!!
    На целия стадион… 93 човека….чуха свирката на съдията ….
    Ако това не е срам, не знам какво….
    В предната статия съм броил по минути с колко хора намаляхте….
    Лека вечер локомотивци ….
    Друг път не се канете “да напълните стадиона” защото ставате за посмесище!!!!

    • Сега ви Броя поименно.
      С това започнах:
      “….623 човека на всички трибуни …
      На игрището 22 футболисти + 3 съдии…
      Резервите не мога да ги видя точно.
      Има двама фотографа.
      Други трима седят в дясно от входа.
      Това е…
      Моля да ме опровергаете, ако смятате че не съм преброил точно”
      Заради навесчетата на резервите не видях колко хора а има под тях.
      Но освен Л.Пенев от време на време излизаше едно момче с брада, облечено с панталон и ризка на което казваха Томи…
      Да приемем че с противниковия отбор е имало още 20 човека (лекари, треньори, резерви)!!!!

      • 12

        Ама как така отбора на Локомотив е извършил най голямото гостуване в историята на европейския футбол т.нар.инвазия-40000 души през 80 те години!
        Така че много моля това са жълти номера!
        Ние сме хиляди безстрашни хулигани!Само Юве

        • Ти не ли чувал как са били 30,000 в Казанлък нищо че там стадиона събира 5,000 ?

  39. Пичове, обречени сте. Съжалявам ви, но нямам излишно левче.

  40. 11

    Серканчето сра в сиганските устета, хахаха….много хубав мач стана, много ми хареса.
    4 мача, 2 точки-не е лошо, кво.

  41. 11

    Колко точки щяхте да спечелите от 4 домакинства? Дванадесет? Честито.

    • 11

      А ние щяхме да завършим 4-те си гостувания с Нула точки, нали?

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.