Локомотив Пловдив получи нов гол от съблекалнята, но се справи и привидно с лекота обърна Хебър до 3:1. С два гола в продължението обаче гостите стигнаха до шокиращо за домакините развитие на срещата и откраднаха точка от Лаута!

Гостите от Хебър Пазарджик стартираха мача ударно, след като откриха резултата още в третата минута. Играчите на Локомотив Пловдив допуснаха грешка в своята половина, а преди да са изтекли още и 60 секунди от двубоя Ивайло Иванов извърши нарушение, като събори Наби Макни точно пред наказателното си поле, за което получи жълт картон от съдията. От последвалия пряк свободен удар Душан Вукович стреля директно, като прехвърли стената и с помощта на горната греда отбеляза прекрасно попадение във вратата на домакините – 0:1.
Последва натиск от страна на Локо Пловдив, който изравни резултата в 15-ата минута. Ангел Лясков получи отляво в половината на Хебър и след това даде чудесен диагонален пас за Жулиен Лами, който овладя топката на границата на наказателното поле, справи се с Божидар Пенчев, макар и от втория опит, и със силен удар в близкия горен ляв ъгъл на Петър Дебърлиев отбеляза за 1:1.

Пет минути по-късно се стигна до отменено попадение. Отново Ангел Лясков изведе Владимир Медвед отляво, който проби по фланга, навлезе и стреля отлично към далечния ъгъл, като я прати в мрежата. Попадението, обаче, бе разгледано за засада на беларусина със системата ВАР и в крайна сметка бе отменено заради нередовна позиция на Медвед при подаването към него. Пълният обрат, обаче, стана факт в 33-ата минута. Гостите от Пазарджик загубиха много лесно топката, като грешката бе на вратаря Петър Дебърлиев, който подари кълбото на много активния Лясков, след което записа поредна асистенция. Крайният бранител изведе Димитър Илиев на границата на наказателното поле, а капитанът на „смърфовете“ овладя с десния крак и веднага стреля с левия в обратния ъгъл, което изненада Дебърлиев – 2:1.

В 54-ата минута Локомотив Пд до голяма степен си подпечата успех с трето попадение. Капитанът Димитър Илиев даде хубав пас за Жулиен Лами отдясно в наказателното поле, а след това французинът нанесе мощен удар в горния близък ляв ъгъл на вратата на Дебърлиев, с което вкара втория си гол в мача за 3:1. В 68-ата минута Медвед стреля опасно покрай вратата на Хебър.

Минута след появата си в игра Мартин Петков покачи резултата на 4:1, възползвайки се от добър пас в коридор между бранителите. ВАР за втори път се задейства и отмени попадението на Локомотив заради засада на Петков.

Черно-белите обаче се отпуснаха в края на мача и в началото на 6-минутното продължение гостите успяха да намалят преднината на домакините, и резултата стана 3:2. Калоян Кръстев беше забравен от защитата на домакините и с точен удар по земята преодоля Томов. Това направи последните 5 игрови минути по-напрегнати за Любо Пенев и момчетата му на терена. В самият край на продължението третият удар в очертанията на вратата доведе до трети гол в полза на гостите и така бе оформено крайното 3:3. Набил Макни донесе равенството в последната секунда.

177 КОМЕНТАРИ

  1. БАТ ВИ ФЕКАЛ ПУТОМСТВИНИА КЛОАКОМОТИФЕЦ УТ СТУЛЮПИНУУ С МЛОГУ ЧИСТЪ РОМСКЪ ДУША НА НЕГУ!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!
    ПУФ, ПАФ!:)))))
    ЛОШУ АПАПИ, ПАК НЪ ЯБАФЪ…
    НАЙ- ВАЖНУТУ Е, СТУЛЮПИНСКИА ДУХ, ЧЕС И ЧИСТОТАТА НА РОМСКАТА ДУША!!!:)))))))))
    МУ ХААААААА ХААААААА

    • БАТ ВИ МАХМУД УТ ШИКЕРЯ С ГУЛЯМУТУ КЛОАКОМОТИФСКУ СЕРСЕ, НУСИТЕЛ НА ПРИЗА "ТУКЪ ИМА, ТУКЪ НЕМЪ":))))

      А ТАКА НАБУРЕ, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))

  2. 4
    1

    ГЪЪЪЪЪРЧ АМЕБИИИ
    ГЪЪЪЪЪРЧ ИЗМЕТ КЮСТЕНДИЛСКА
    🤣😂⏩🤣😂🤣🤣😂🤣🤣
    ТАКА ЩЕ Е ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ

  3. 1
    7

    Паплач, затварят и Кумативу за мачове и там тревата е сено с дупки. Гответе се за Колю Ганчево!

    Каквито сте дебили пак ще искате да играете на стадион Локомотив. Помните ли? Искахте да махнем черно- белите седалки и да домакинставате на Нашия стадион. Само болен мозък може да иска подобно нещо, но за булттрас то е като детска мечта- да си показват идиотията…

    • На Джамията става само за футбол с трансформъри. Или за танков маратон.

      • Според BBC при нас няма проблем, според БФС също. САМО СЕЛЯНИНА СИ ПОКАЗВА ГЛУПОСТТА! СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ,СЕЛЯНИ, ТАКА НЯМА Д АСЕ ИЗЛАГАТЕ. ЗА ВАС ИЗЦЯЛО ВАЖИ МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО…

        • 6
          1

          Урод, ВВС въобше не знаят къде се намира полусрутената ви Джамия, а според Гонзо терена на Хр. Ботев е перфектен,така че лапай и отплувай, олигофрен

    • Абе ти гледай да има бюджет за лудницата в която си , че и лайна няма кой да ти даде да ядеш

  4. 1
    8

    “Лудогорец е подал жалба към БФС за да не се играе мачът им с Крумовград на стадион Коматево!”

    ЕТО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО С “НАЙ- МОДЕРНАТА БАЗА В БЪЛГАРИЯ”, модерна е само според бултрас, но за хората имащи чест, достойнство и морал е неприемлива за провеждане на мачове и тренировки!

    НЯМА ПО-ТЪП ОТ БУЛТРАС!!! С ТОЛКОВА МИЛИОНИ БЮДЖЕТ, ЕДИН ТЕРЕН НЯМАТ, СЕЛСКА РАБОТА!

    • 5
      1

      Хаха, какво какво? Чест, достойнство и морал?

      “Бил уговорен мача. И какво лошо има в това?”

      Тва нали се сети кой го написа малко по-долу тука?

      Ахахахахаха, бе майка ти дейба уродлива, ти ли ше говориш за морал бе, курво лилава? 😂😂😂😂😂

    • 4
      1

      Хахаххах кюстендилския катунар пак брои бюджета на ГРАНДА НА ПЛОВДИВ 🤷🤷🤷
      ТАК ЩЕ Е 🤏🤏🤏🤏🤏🤏🤏

  5. 1
    6

    Стадион “Христо Ботев” бул. Източен 10, град Пловдив- “Бижуто от гъби” на България! “Демодирания стадион”. Неизползваемият стадион за десетки десетки милиони!

    Без въобще да превеуличавам бултрас стоят много по- долу от цигани,наркомани, проститутки,педерасти и педофили.

    • 3
      1

      А най-долу е Станьо Тъпака с голяма разлика пред всички останали

    • 3
      1

      Хаха плешивия шизофеник му се обостри състоянието, тоя Набил му еба майката, викайте санитари че ше си посегне…😂😂😂

    • 2
      1

      Да ти еба майката тъпа , злобарска , завистлива, гурлива – циганска ! Дано всичко ти се върне тъпкано с лихвите , дейба твойта майка , долна дейба

  6. 1
    1

    ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ХАААААХХАА КЮСТЕНДИЛСКАТА МЪКА НЯМА КРАЙ ! КАТО ЧЕТЕШ КОМЕНТАРИТЕ НА АМЕБИТЕ НЯМА КАК ДА КАЖЕШ ЕДНО “НАЗДРАВЕ “!
    😂🤣😂🤣🤣🤣🤣😂🤣
    НЯМА БЕ ! НЯМА ПО ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА
    ТАКА ВИ ИСКАМ ИЗМЕТ
    ГЪЪЪЪЪЪЪРЧ ! ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ
    КАЗА ВОЖДА ЗОЛУМ

  7. До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!”

  8. 3
    6

    Намирам се на стадион Източен 10 и се любувам на терена за ръгби. Гледката спира дъха, сърцето бие учестено, очите не могат да се затворят… Пясък, до него дупки, до тях сено, а по сеното гъби, милиони гъби. Красота, безценна красота!

    Сетивата ми се наслаждават и направо летя. Всеки ден минавам по Източен 10, обичам го този “стадион”. Благодаря на бултрас, че ни забавляват с тъпотата си, така както и жените в харемите не са забавлявали своите господари…

    • 2
      1

      Намираш се в Карлуково и скоро ще ти дават хапчетата , не грези решетките на прозорците , безсмислено е !

  9. И да се беся заради жълтата глупост? Ето неутрални мнения!!!
    4
    4

    Мъри Стоилов: “Стадионът на Ботев е направен като по трудово обучение. Стадионът е демодирал.”

    BBC:” На теренът на стадион Христо Ботев не бива да се провеждат мачове!”

    СТАДИОНЪТ НА ИЗТОЧЕН 10 Е ДЕМОДИРАЛ И НЕИЗПОЛЗВАЕМ!!! НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОБЕСЯ! СЪБАРЯЙТЕ ГО И ПОЧВАЙТЕ ОТНАЧАЛО! КОГАТО СИ ТЪП ТО Е ЗА ДЪЛГО, КОГАТО СИ бултрас ЗАВИНАГИ…

  10. 7
    2

    Циганите прости не могат да бият изпадащи отбори на собствената си джамия, смях. Яко черно тото има тука, хикса е част от сделката за баща и син духащи супата, а резултата е бонус за печалба от яки коефециенти. Иначе тия куци коне от изпадняци от ефбем ти лигата 6 гола не могат да вкарат в 3 мача. Господа мангали, гледам седалки си имате вече, стадиончето започва да прилича на нещо, а кой ще го пълни се пита в задачата? Всеки мач сте гости, вялата ви агитчица едвам се чува. Прегракнали от крещене по форумите срещу Властелина на Пловдив – Ботев или недояли, че котките и плъховете са ви изпревалили за обяда ви по казаните и кофите за смет? С 12 точки щяхте да ни изпреварвате уж след 4 поредни домакинства и съответно гостувания за нас. Тихи и кротки ви искам, гледайте как се пълни стадион на следващото домакинство на господаря на Пловдив – Ботев.

  11. 4
    2

    СТОЙЧО ГЕНЪ СПЕРМОЯДА ПАК КАТО НАСРАН МЪЛЧИ 🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂

  12. 7
    1

    Лайнокутив се добра до хикс и в Столипиново спряха да си режат вените.

  13. 3
    2

    Жълтите са виновни купиха мача за хикс Само Локо

  14. 4
    2

    Това, което остава за вечността, паметника на Чико с титлата 1967, Христо Бонев без титла и победите над Байерн Мюнхен и Барселона !

    • 2
      6

      Хахаахах. Тва 90% от селските фенове не го знаят, ама питай ги за 7:3, Петата, 6:0 да видиш как ще подскачат хахахаха

      • 6
        2

        Знаят два пъти по 5 на 0 и как си горихте знамената на ст Ботев , беше много яко !

      • 😂🤣😂🤣🤣🤣 ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ КАКВО ЗНАЯТ ФЕНОВЕТЕ БЕ ? НЕЩАСТНИК
        ОТБОРА ВИ Е НА 20 Г . ФЕНОВЕ АМФЕТАМИНИ ВИ ЛЪВЧЕТА БЕЗ ЕДНА ГЪНКА НА МОЗЪКА . ПИТАЙ ТЯХ КАКВО ЗНАЯТ ЗА ВАС 🤣😂😂🤣😂

    • 4
      8

      Този отбор се казваше Тракия. Сега е от В група,пришелец от Сопот.
      Ха сега манго ,гълтай малки човечета.

      • 4
        1

        паметника на Чико с титлата 1967, Христо Бонев без титла

      • Ами ний мингалите ут кустиндил с бащи нашти баткувци? Помаци ут рудопити станъли стрелучници да съ ибем у майкити да раждът женско да гу писками да съ ибе за сух ляб ама ай ся ний сми локуууууу кистендил майка ми е баща леля ми е чичо систрами ми моя жинъ

  15. 1
    2

    Как ще завърши довечера мача? Кажете, за да го заложим и да изкараме и ние пари.

    • 1
      2

      Как ли? Много просто, бием-значи е тото, падаме-значи сме слаби. Това всеки мангал го знае. Аз повече се интересувам от критиците на “руснака” и “шиптъра”, наточиха ли балтиите?

  16. А БЕ . НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ПЕНАТА ДА СЕ ОПЛАКВА ОТ СЪДИЯТА ДО СЕГА ? 🤷🤔🤷🤔🤷🤔🤷
    ЗАЩО ЛИ ??

    • Ето го, чичо Манчо. Каквото и да стане довечера, вече знае, че е тото.

      Хайде сега, като имаш информация да споделиш с нас, за да изкараме малко пари и ние. Как ще завърши мача – точен резултат или поне знак напиши.

      Инфобет беше качил точния резултат 3:3 ден преди вчерашното брутално тото порно.

    • Мангал , опасен си за обществото и себе си , пий малко белина и …

  17. 10

    Да се подготвим за ромското включване довечера в 22 часа.

    При загуба на Ботев – тежка гавра, марули, Станьо ще се вихри
    При победа на Ботев – тото, Пеевски, Станьо ще избухва

  18. Шок и Ужас! Така се наричаше първата война в Ирак. Важното е че настроението е пивко и събираме точка по точка. Аз съм доволен😂

  19. 15
    2

    Виждам че тук има доста фенове на пловдивското Юве затова ще задам отново фундаменталните въпроси с надежда най накрая за отговори:
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    -в ерата на високи технологии и достъп до всякаква информация учудващо за това събитие няма такава!
    2.Какво означава Ювентина???
    -определено това словосъчетание не идва от български оставям на вас коментиращите да се сетите за произхода му.
    3.Как се е случила т.нар.”инвазия”от 40000 верни Локо хулигани в Ихтиман/София през 1983/1986????
    -давам две години и два града защото версиите са две!
    -по време на отговорите моля да акцентирате на следното:
    От къде са се взели и къде са сега тези 40000?!?!?!?С какво са се придвижили през 80 те години за един ден от точка А до точка Б и обратно?Какво са яли какво са пили и къде са ходили до тоалетна през този ден?!???!
    Оставям отговорите на Вашата фантазия ,както знаем тя е безгранична!
    Само Юве

    • 3
      8

      С тези въпросчета от детската градина си изпокоявай нервите от Петата и 6те луканки, ама нали знаеш няма минаване, до живот селски хахахха

      • Точно така градски дай ми някакви мъжки отговори на тези детски въпроси моля!
        Само не ме пребивайте знам че стр хулигани и ужасяващи биячи😂

        • 1
          2

          Мой човек, на колко години стана, а се държиш детски, или толкова вие мозъчето.

  20. 3
    10

    Нормално, малко да ни е криво, но като пресмахме и ни мина 🙂
    Все пак вместо да победим с 5 – 6 гола, късмета ни обърна гръб. Няма нищо, нека се порадват малко и кривите глави. Головете на Лами и Митко бяха класа. Така е футбола, важното, е че вкарваме, има игра, има развитие на отбора. Чакаме следващият мач с ЦСКА 1948.

      • 8
        2

        Кого си прИспивал? Някой пИдирас ли? Ааааа, след като си прЕспал, ти е минала горчилката. Още едно такова прЕпиване с топла бира и ще започнеш да свикваш.

      • Още десет пъти да го редактираш пак ше е грешно, щото си ТЪП.

        прИспахме, олигофрен неграмотен…😂😂😂

  21. 19
    1

    ЖП ЕМИГРАНТИ
    Свиленградски истински майни.
    Ямболски аристократи
    През далечната 1936та се даде възможност на жп труженици от Търколибуркан, Сливен и други мегаполиси да закупят на преференциални цени ведомствени жилища около релсите на град Пловдив.
    Градската среда и ред не ги прие защото бяха прости диви селяци. Това породи у тях комплекс който ги преследва и до днес.
    През същата 1936 си направиха и фк и го назоваха на тяхния бог довел ги по градските земи – локомотива. Дълги години му носеха храна и вода, докато не разбраха един по един че неще да яде и да пие.
    Новосъздаденото фк разполагаше с футболисти машинисти и кюмурджии които не се къпеха често поради гена си, което пък накара наделяващите източните покрайнини на Пловдив роми да припознаят в тях братя.
    Така се роди тази любов между фк локомотив и ромските ултраси за която Зума(лИгИндарИн състезател на клубъ) подробно разказа наскоро. В последствие разбрали колко е глупаво за патрон на отбор да позваш теглителна единица(например вол или магаре в случая локомотив), преименуваха неофициално фк-то на Юве от италианския фк Ювентус. Пловдивското(съвсем) Юве.

  22. 10
    1

    Бил уговорен мач.
    И какво лошо има в това??!!

    Новият слоган на Ювето

  23. 16
    1

    Пичове, мачът днес беше топ. Истински трилър. Най-смешното е, че Станьо Тъпака след новите си простотии метна кармата си и на терена на Лаута. Изгледайте края на мача и ще видите, че тревата на стадиона има същите признаци на болестта, с която се борят на Колежа. Страшно са изрови терена, има много извадени чимове, а има още две домакинства да се играят там.

  24. 13
    1

    Нали не паднахме от жълтити?? Сега фабриката трябва да изкарва пари.

  25. 13
    1

    Играем тото порно. И какво лошо има в това? Ние сме Коковото Локо. Тотото ни е в гените!

    • 1
      7

      Вие сте ТОТО Ботяф6 Африка – тото отборчето на ДПС

  26. 3
    12

    Селяците в амок!!! Пенят се от злоба. Бил уговорен мач.
    И какво лошо има в това??!! Та на тях всеки 2-ри им е уговорен! Все пак всеки знае, че Пеевски владее половината отбора в А група и те са един от тях. Постоянно гледаме порно с участието на жълтите държанки. То не бяга подарени купи, то не беше чудо!!

    • 11
      1

      Какво лошо има в това?

      Аахахахахахахахахахахахахаххххх….😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      • 13

        Брутално наистина, просто не е за вярване какви индивиди има на територията. Затова и сме на това положение, пълна деградация. No comment. :))))))

      • 12

        А защо тогава ви уреждат купи и мачове с другите тото отбори на ДПС, бе Бонке?

    • 15

      Нищо лошо няма, създава се прекрасна традиция-всяка година на Джамията-порнак с Хебър.

      Миналата година Шейх Диаманка в 186тата минута ви еба, тая година Набил ви го наби пак там някъде, тва да те ебат и да ти плащат верно нищо лошо няма-кандидат кметицата на Момин проход гледа и цъка завистливо и си вика Е ЧАК ТАКАВА КУРВА НЕ СЪМ

    • 10

      Въобще не завиждаш…

      Локото прави поредното брутално тото порно с Хебър и пак жълтити са ви в устата. Миналата година обръщалка с Шейх Диаманка, преди това 3:4 първото полувреме в Пазарджик, сега пак 3:3.. слепи ли сте? Или сте глупави?

      • Завиждаш ли, Бонке?
        Нормално! Вече от години Нешко не те е ебал…

  27. 12

    ТЕЗИ ГНУСНИ КЮСТЕНДИЛСКИ ТОТО ИЗЧАДИЯ СА СРАМ ЗА ГРАДА НИ !
    НА САПУН МАМА ВИ ДЕЙБА И КОМПЛЕКСИРАНИТЕ АМЕБИ

  28. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!
    ПУФ, ПАФ!:)))))
    ЛОШУ АПАПИ, ПАК НЪ ЯБАФЪ…

  29. добре де, спечелете малко пари и вие. Мачът е реден за 2:2 или 3:3.

  30. Кой беше човека, който вчера каза как ще завърши мача? Същия, който беше подсказал че Лудогорец ще загуби от Карабах катастрофално? Признай си пич, от къде имаш тази информация?

  31. 1
    6

    От кеф пак утидах да мляскам лайна нараву от Лайнарката зех си и две кофи за вкъщи

  32. 11
    9

    До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!”.

  33. 13

    А БЕ . НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ПЕНАТА ДА СЕ ОПЛАКВА ОТ СЪДИЯТА ДО СЕГА ? 🤷🤔🤷🤔🤷🤔🤷
    ЗАЩО ЛИ ?

  34. 5
    3

    Супата вън!Юда Акрапович тря вас по- най-бързия начин да се върне!

  35. 12
    3

    Хебър?Шокирал?
    Вие луди ли сте?
    Според “микро” стратега Пенев,всичко е точно и спокойно!
    Според онзи,който уж не пие алкохол също!
    Само Томов Плаза вървят на задна,че си е ебало майката там.То за делегати,за двамата Пеневи в клуба,за меринджея от Говедаре и т.н.
    Не могат да насмогнат със строителството за да плащат да играе този български Нойер!

    • 6
      2

      Ти идиот ли си бе? Вратаря къде сгреши? Какво направи грешно? Е Бах та в тъпия мангал. КЪДЕ ВИ Е ЗАЩИТАТА? ТЕ ВИНА НЯМАТ???

  36. 11

    Стикса е доволен какво повече да каже човек освен все така да са доволни

  37. 15

    Някой познава ли Набил Макни? В 96 минута се е ебавал с мангалите… то за пети то са бахори …

  38. 14

    Затова футбола в България загива защото всичко е тото….

  39. 17

    Изгледайте няколко пъти третия гол на Хебър и всичко ще ви се изясни. Двама футболисти на Локо гледат отблизо Машини в наказателното и никой не го атакува. Спокойно се разхожда, вкарва …..и всичко е точно. Любо Пенев е доволен, 3:3 излезе. С клизма, но излезе!

    • 15

      Може и да си прав.
      Което,ако е така аз съм за отбора ни да бъде изваден от професионалния футбол!
      Ако не е,да се извади поне вратаря!

    • 10

      Май говориш за някой ваш мач купен от Пеевски…

  40. 13

    ПАГ НЪ ИБАХА, ФОСТАТА И В ЪНАЛЪТЪ, НЪ НЕГУ!!!
    ЙЕБЪР НЪ ЕЙБНАА ЧОК СИРБЕЗ, ТРИ ТЕКА НАПРАИЙА НЪ НЕГУ!!!
    ЪНАЛНИ ЖАНПИЙОНИ СНИ НЪ НЕГУ!!!

    • Сериозен въпрос ли е това?
      Иначе нищо.Трепе се отбора и три удара-три гола!
      Обаче всичко мълчи,некадърното копеленце даже е капитан и си няма и идея,че не става за професионален футбол.
      След Крушарски кой ще вземе тази “звезда” в отбора си?
      Може би в Каспичан.

  41. 11
    1

    Локомотив Пловдив към момента е въплащение на най-чудовщните практики убиващи футбола!
    В лицето на президента Крушарски!
    Хора,които не биха помирисали дори и титулярно място във В група,са налагани в първият отбор с цел…и аз не знам с каква цел,но е факт!
    Томаш загатна,но той не е локомотивец,въпреки,че бе отддаден на отбора,но въпроса е защо Бащата мълчи?
    Или и той се изпути най-вероятно.

  42. Ебати смешния вратар и капитан го направили,ама нали тати дава парата,и от централната ще захлеби.

    • 8
      2

      Да,ако може да се захлеби от гол хуй,ще захлеби!
      Свършиха съвместните им блянове за усвояване с президента ни,мечта!
      Дойде времето без лоши чувства да си кажем сбогом!

  43. 3
    16

    Локомотив има много силен отбор и ще става още по- силен- като се върне Мартин Луков. Той е най- добрият футболист на Локо и е половин отбор. Силен мач за Пловдивския любимец, правилно е Пенев да е доволен, както и ние феновете.

    Драмите са за Източен 10.Локомотив има лош терен, но е с класи над този на ботевЪ. Там на Източен 10 сякаш са се заселили прерийни кученца на терена- дупка до дупка. Тревата е сено и гъби. Направиха стадион за десетки милиони, за да играят в Коматево. Е , НЯМА ПО-ТЪП ОТ БУЛТРАС!!!

    • 10

      Трябва да си слънчасал или да си ял от гъбите на Източен 10 или някакви други гъби , отбора е доста зле и след като не си взима домакинствата и то срещу слабите отбори за какво изобщо говорим ? Кой е добър Томов , Мартин , Каракашев , Ефето или Ивановците или Медведа, който беше резерва в Пирин ? Това е пародия и с тоя треньор ще е леле майко

      • 4
        6

        Отборът има тепърва да расте. Любо е точния човек. Лами е класа, Медвед беше на ниво в този мач- развива се. Тепърва ще влезе колумбийската голова машина.Ако не знаеш Переа идва от там къдет о е играл синия Сингаре и нашия има двойно и отгоре повече от синия в Португалия.

        Имаме и бразилско крило, което също чака картотека.Търсят се и още нови попълнения. Локомотив гради нов отбор и Любо се справя отлично.

        • И особено с този великан на вратата Томов,Меси и Роналдо в куп да ги докараме на Лаута пак ще драпаме за равни!

    • Такъв терен като на Джамията няма и на Луната шизо хахх 😂😂

      • Селянин, ние не играем в Коматево, заради лош терен. За Нас не са ревяли по BBC, че теренът не става за футбол! Марш за гъби- на Източен 10 са!!!

        САМО ФАКТИ

        • Плешив олигофрен, вие играете на селскостопанския си стадион ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА КЪДЕ ДРУГАДЕ бе майка ти дейба олигофрен.
          Затва сте осъдени да цъкате джамини на лунния пейзаж на полусрутената Джамия и да ви шибат селяни от близо и далеч.

          А мач на националния отбор ше видите у шестък, 32 февруари, тъпак.

          • Selqnino, цяла България я е срам, че националния отбор игра на Източен 10. Ботев посрами България!

            На стадион Локомотив националния отбор и сега може да играе и на Острова ще са по- доволни от срамния терен на Гомнежа!!!!

          • На Джанията в момента може да се играе само футбол с луноходи бе, сляп плешив изклесяк да ти еба майката малоумна.

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

      БРАВУС ФЕКАЛЕ, ЕВАЛЛА АДАШ! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))

  44. 6
    5

    В Локото няма грам организация на нещата, футболистите ги бива , много е аматьорски се движат нещата в клуба явно ! Всичко идва от Крушарски и Чаво

  45. 5
    10

    Тоя капут, ако беше пазил срещу жълтите селтаци, оривахме на 5-6

  46. 12
    1

    С тия хебър все така накрая драматично и миналия сезон нещо подобно.

  47. 5
    4

    Не е тото , няма как след 90 минута и двата гола да се наредят , поне според мен …Томов ги закопа тоя мач , не че е толкова слаб , просто тоя мач ги уби

    • 2
      10

      А,не е слаб ве,не е!
      Що не го вземете вие да му се радвате?
      Хем баща му може да ви построи ясла за катърите пред колежа,да има къде да ги връзвате,като ходите на мач.

      • 11

        Пич,теб катър те плякал явно! Виж,че сте една маршрутка миризливи мангали и се борите със Славия и Локо СФ за приза най-малко фенчета като засега сте на първо място! 200 мангала хахахаха

        • На стадиона и по-малко ще ставаме,ама това не ти е работа помак миризлив!

          • Ще ставате я като сте плод на кръвосмешение циганин сополив!

  48. 13
    1

    Стикс, направи поклон пред купоносителя Крушарски, целуни му ръката и още нещо. Ти знаеш какво

  49. 12
    1

    Мешерето е решило как да завърши мача между двата цигански отбора!Каква драма има???

  50. 11
    1

    Ако по някакъв начин може да се докаже,че мача е нареден въпреки този безобразник на вратата на Локото,съм на мнение отбора да бъде изваден от лигата,Крушата да бъде ебан публично на околовръстното,а подкрепящите го дебили от Бесика да си направят публично по една взаимна чикия!
    Те така и така от пиене не могат да го вдигнат за да си наебат приятелките,та и тоя зор е за нас!

    • 4
      1

      Хахахаха! Благодарско учителююююююю хахахахаха

  51. 5
    4

    Аве на жълтите всички мачове са тото ,при нас всичко е наред.

  52. Картофената нава на строения без хоросан в час по трудово Храм на кича с найлонена козирка и пропаднала трибуна
    3
    11

    Локомотив има много добър отбор, но за съжаление няма ОРГАНИЗАЦИЯ.
    Хебър не мина центъра…
    Отмененени чисти голове, 10 изтървани положения и накрая … типично по Локомотивски…

    Честито на папагалите – те горките няма на какво друго да се радват затова нашите неуспехи са им единствената утеха в животеца…

    • 11
      2

      Абсолютно си за Раднево , свършил си курса щом ти харесва Крушарски , Пиргата и Вежди на вратата какъв точно отбор имаме ти си хахо

  53. 9
    1

    Няма такова порно да водиш 3:1 до последната минута и за 3 мин гостите да изравнят.Това ако не е тото ще си отряза ташаците.. Е все пак напълниха джобовете всички . Продължавайте в същия дух черно-бели мангали

  54. 6
    1

    Тея капути шеха да са пред нас 12 точки след 4 мача. Дотук две точки от два мача.
    Заеби.

  55. 6
    1

    Коментар от снощи 23:00 часа под статията с Весо Великов, Хебър не е обречен на Лаута

    Инфобет

    добре де, спечелете малко пари и вие. Мачът е реден за 2:2 или 3:3

    • 6
      1

      Жалко, че заложих само 20 лева на 3:3. Пак добре, за бира има. Циганите са си цигани!

  56. 5
    3

    С нетърпение очаквам разбора на едномъдия.
    Всички знаем,че има директива от говедарския меринджей и собственика на отбора в сянка да не се коментира представянето на вратаря,но това днес мина всякакви граници!

  57. 8
    1

    Ще има последствия след този нареден мач. Всичко стана твърде брутално. При 3:1 има ранно изплащане за единица и след това букмейкърите са платили и хикса. Отделно над 5.5 гола…

    • Отворко стига конспирации,ранно изплащане има на всеки мач при който единия отбор води с два гола разлика!

      • Точно това е написано. Двата знака се плащат. Букмеъкърът е здраво ужилен.

  58. 5
    3

    Пенев вън…. не може да кажеш, че си доволен…не може да биеш Локо сф и Хебър…с да биеш други отбори

  59. 13
    2

    Аве,платени миндили от Бесика,ОК ли е да подкрепяте това недоразумение на природата?
    За един билет да си вървиш срещу интересите на клуба е порно!
    Единствено вие,не подкрепихте декларациите срещу говедарския червей и всички знаем защо!И затова сте сами като прокажени на стадиона,големите фенове,честните и неподвластните!Продажни помаци!Боклуци смучещи чепа на Крушарски!

  60. 12
    1

    Не разбрах само дали Набил Макни какво направи…Дали ни го НАБИ или ни го НАМЪКНА???Саде Локу.

  61. 14

    Няма такова брутално тото порно. Двата отбора трябва веднага за ги извадят от първенството.

    След мача Коко Динев е станал прав и е ръкопляскал 10 минути без да спира. Крушарски го сложи в малкия си джоб и накара чичо Венци да изглежда като първолак в залаганията.

      • Не няма никво тото това даже и ти не го вярваш олигофрен

    • Колега футболисти те от двата отбора нямат пари за баничка и боза недей така нали трябва и те да се хранят имат семейства нека и те да спечелят пари от тотото .При точен резлутат 3:3 е най малко 60 коефициент напълниха ъ

      • В 90плюс може и 100 да е така че честито на печелившия г_н крушо

  62. 8
    6

    Грешка!Не Хебър!
    За пореден път ни шокира синчето на строителя Томов!
    Кристиянчо,момче,изчезвай от Локото с двеста!
    3 от 3!
    Ако не ти се удари топката в някакъв издатък от тялото или в същото всичко останало е гол!
    Не се ли усещаш помаче смешно,че не си дори и за В група!
    Вън майка ти некадърна от първия отбор!

  63. 10

    приятели от Ювентина. Кой тана уа брачеди? Юве Юве Юве

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.