Новият треньор на ЦСКА-София Александър Томаш е поискал да води тима още в утрешния сблъсък с Ботев (Пловдив). Двубоят с “канарчетата” е от 21:30 часа на стадион “Локомотив“ в столичния квартал “Надежда” и ще се проведе при закрити врата заради наказанието на “армейците”.

Вчера 45-годишният специалист официално разтрогна договора си със Спартак Варна, след като ЦСКА-София плати неустойката му в размер на 250 000 лева. Снощи той официално беше представен от 31-кратните шампиони и в най-кратки срокове трябва да бъде регистриран в системата на БФС като треньор на отбора.

Очаква се да няма проблеми това да се случи преди двубоя с Ботев (Пд) и именно Томаш да бъде край тъчлинията срещу “канарчетата”.

Друг е въпросът, че много треньори на негово място биха поискали да изгледат този мач от трибуните с оглед катастрофалното състояние на тима, както и факта, че няма да са провели нито една пълноценна тренировка с него. Томаш обаче желае от първия възможен момент да вземе всичко в ръцете си и влиза в огъня веднага, твърди “Таме спорт”. Ако случайно документите му не бъдат придвижени навреме, утре ЦСКА-София ще бъде воден от Владимир Манчев.

Треньорът на дубъла помагаше във вчерашното следобедно занимание на базата в Панчарево, но то бе водено от помощника на Томаш – Константин Мирчев, който пристигна минути преди неговото начало в 18:30 часа. По време на самата тренировка на червената база се появи и самият старши треньор, но той не участва в нея, а проведе разговори с директорите на клуба.

Томаш за първи път ще води занимание на ЦСКА днес. Интересно е, че през миналата седмица той вече победи Ботев Пловдив с 1:0 като гост, но начело на Спартак.

29 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    На жълтоЧерните шалвари Томаш им го набабани .

  2. 3
    2

    Навремето викахме ЦДНА – Беройско знаме . А днес Ботевъ – Хебърски .

  3. Илиана Раева: Да призоваваш за протести.. звучи като Папагалите от Пловдив
    5
    3

    Ебати Томаш и той иска пак да ШИБА ЖЪЛТИТЕ.
    То стана МОДА
    Явно са много добри в леглото. Ами то опит, стаж като държанки дълги години.. научили са невероятни трикове…

    • 3
      1

      С език портокал белят…

  4. 4
    2

    Ще иска ами… кой бяга от епилирано черно дупе?!

  5. 5
    2

    Абонати са му…
    Иска пак да ги изшиба..

    • Стоян канара иска пак да бъде оноден, защото после се чувствал като прероден ва да гоейба.

  6. 1
    1

    Тоя ква курва е не е истина. След 3 загуби ще го изгонят и ще ходи да тропа на вратата на Спартак(Вн) да го приютят обратно

  7. Един път предател цял живот предател

  8. Томаш не осъзнава къде отива. Ако изкара повече от три месеца ще е герой.

  9. 1
    7

    Аз съм пристрастен и не мога да се въздържа… да насилвам индивидите от Източен 10! Това е моята детска мечта да Иб@ жълти селски дупари.

    Залагайте смело, това е най- сигурната победа в тиража за цялата година. ЦСКА ще се подиграе с Гъбите от Източен 10…

    • 5
      1

      Плешив урод, детската ти мечта е била да станеш космонавт, но после жълточерния ти вуйчо ти го е набабанил в гъза с все космите, повредил те е за цял живот и сега мечтата ти е да пишеш статии по форумите, ахахаххаха, денонощно майна, 24/7 олигофрен

  10. С Железов нямаме никакъв шанс да вземем нещо. Ако не загубим в Надежда, ще е подвиг. Това е положението в родната ефбемти лигата. Въпросът е, кога и тя ще изхвърчи от програмата на букитата, след като Албания вече направи прецедент.

    За смелите – 1.80 коефициент за домакина.

  11. Стикс се е събудил след нощна смяна Следват през минути мнения,реплики,дуплики Рядък екземпляр.Болен психопат.Пише с различни никове,прави се на Гьобелс,но си е жив комплексиран Ку ку за за ужас на защитниците на ракиджийницата.

    • Добре си описал … себе си, Бонке

  12. 2
    8

    Томаш с Локото ги пляка жълтите, със Спартак Варна ги пляка, сега и с ЦСКА иска да ги пляка, те тия индианци кой не ги е хванал то не ги е млатил. Жълта трагедия. Зингито ще ги довърши, да мислят за ново Ъ.

    • 3
      1

      Томаш няма победа над БОТЕВ, паляк лилав. Само равни.

      • 3
        3

        Малкият , забравяш 1 на 0 на Лаута , голмайстор Бубакар Дион

    • Стикс,майка ти се плячка за храна Гълта,смучи и лапа,грозницата.

  13. Да води прасетата Какъв му проблема на полубъгарина.

  14. 11
    1

    Г-н Душан, ако за една седмица с един същи отбор, който водиш от почти година, загубиш два пъти от отбори с един треньор, който води единия отбор от месец, а другия от един ден, значи до толкова си разкрит, че няма смисъл да продължаваш.

    • 2
      1

      Оооо не така мойто момче, имай вяра в мен, нещата са под контрол…само нали…онея неща дето говороихме…там сещаш се…всичко да бъде точно моля.

      • За теб не се съмнявам! Ти, пред пълен стадион режеш главите на жълтите, та напразен стадион ли, няма да ги заколиш.

  15. 6
    1

    Видяхте ли колко бях прав когато ебах майката на циганите?
    Кариерен ръст!
    Много от вас ме обвиняваха че отивам в Спартак Вн, наричаха ме как ли не, но нека ви е ясно едно: На мен не ми пука за столипинския отбор, на Джамията мирише зле и феновете са зле възпитани изчадия. Това първо.

    Второ-управлявани са от бременен мравояд, за който 40те градуса са начин на живот, тоя лъже всеки път като си отвори устата.

    А аз трябваше да изчакам само един два месеца и ей ме на-на пъпа на София, целия в бяло…и червено де…румен и засмян със заплата 10 пъти над тая при циганина Крушарски.

    Кариерен ръст както казах.

    А вие си ебете майката и пълнете наполовина Джесика на домакинствата, не ме ебе за вас, аз се оправих.

    САМО ЦСКА!

Коментарите са затворени