Бранителят на Ботев (Пловдив) Антоан Конте е близо до трансфер зад граница. Защитникът има оферта от чуждестранен клуб, която удовлетворява самия играч, но не и Ботев.

Не е ясно какво ще бъде бъдещето му в отбора, тъй като договорът му изтича през лятото на 2026 година, което означава, че “канарчетата“ едва ли ще са склонни да го продадат на по-ниска цена, предава Sportal. Конте е уведомил ръководството за по-добрата оферта. В последния мач с Хебър защитникът сам е пожелал да не играе.

В същото време друга звезда на Ботев – Джеймс Етоо е пред трансфер в Русия, като за момента името на отбора се пази в тайна. Той изигра доста силни мачове с екипа на “канарчетата“ и дори влезе в Клуб 100 по изиграни мачове с отбора. Неговото бъдеще със сигурност е далеч от Ботев.

65 КОМЕНТАРИ

  1. Абе какво им се връзвате на Спортал и Тема Спорт? Те само измислици пишат да си запълват страниците. Ето’о сме го запродавали от 2 месеца. Сигурно ще го, тъй като интереса е голям и договора му изтича. Секулич обявиха, че ще бъде продаден преди 3-4 дни, още не е. Конте е помолил да не играе 1 мач, защото е бил в психологическа криза след глупостта която направи и се е притеснявал да не го дюдюкат феновете. То пък фенове нямаше. Отбора ни разпродадоха жълтите медии. Ако продадем някой то ще е защото играча иска трансфер или договора му изтича и не иска да преподпише и ще вземем без пари по-добър играч от него. Няма незаменими играчи в момента. С основното ядро евроквота е напълно постижима цел и има време да се сглоби боеспособен и дори по-добър от сегашния отбор. Платек и Керкез работят добре. Клуба е на печалба от трансфери последните няколко сезона. Кой ще издържа този клуб? 4-5000 фена с по 20 лв. за билет ли?

  2. 7
    4

    Има ли още някой който не е разбрал ,че руснака е тук само за да прави кинти , нима мислите ,че ще ти направи конкорентни на другите големи?

    • 3
      5

      Що за тъп коментар.Самият Зингаревич е казвал че целта е Ботев да се самоиздържа . Това става и чрез трансфери. Ти били давал милиони без възвръщаемост за отбор,тоест да ги губиш ей така за единият кеф, едва ли .Нормално е Зингаревич да иска да си върне дадените пари и после пак да ги вложи в отбора.Футболът е и бизнес

      • 7
        3

        Да! Неоспоримо е… Футболът е бизнес,но в бизнеса има някои незаобиколими неща и постулати които не бива да се разместват на кой както му хрумне,или както му е кеф. Бизнес се прави от умни хора които спазват определени правила. Спрямо процесите които виждаме в Левски и Лудогорец това нашето направо си е хаос и аматьорщина!
        И накрая : Ти си чакай ако си нямаш работа нещата в Ботев да се оправят?! “Надай се жено на пиян х*й”

    • 2
      6

      Не, напротив! Мислим си че “руснака” е тука за да си харчи парите за кефа на хиляда човека, които ходят на мачовете на любимия си отбор. Ами той с тази публика щеше да му е по-изгодно да наеме един киносалон и да прожектира филми. Хайде слезте малко на земята! Левски с по 10,000 на мач не могат да се оправят от борчове, а на всичко отгоре не са помирисали ЕКТ от 10 години. Да вземе ПИмКО Маричката и да покаже как се правят нещата, а не да подлива вода на “руснака”!!!

    • 1
      1

      КонкОрентни! Това само буфер може да го напише.

  3. Ботев – Барселона 1:0, Ботев – Байерн Мюнхен 2:0

  4. Ботев две титли и четири купи, Локо една титла и две купи. Локо завинаги втори в Пловдив !

  5. 4
    8

    Бог изнасили жълтите с великия Димитър Христолов, след това изнасили бултрасите с Б и В групи. Изнасилването от небето продължи над ботевЪ със събарянето на стадион Христо Ботев от Източен 10. Изнасилените жълтури останаха без своя дом и ги нарекоха Бездомниците.

    Разбира се, изнасилването на ботевЪ от Бог едва сега започваше. Дойде Петата, БАХУРИТЕ и строежът на стадион Локомотив.

    Изнасилиха ги и в Солун.

    Последното изнасилване над жълтите у превръщането на стадион Христо Ботев от Източен 10 в паметник на глупостта, защото там трева не никне.

    Лека нощ и сладки сънища- да сънувате Димитър Илиев футболист номер едно на България за 2019 и 2020 година и Тодор Неделев предател от Делиормана. Още едно изнасилване….

    • Станьо, ама тебе братче верно са те ебали в гъза като малък жълтите, а? 😂😂😂

  6. 6
    3

    Аз съм жълто гейче и съм епилиран, търся си бахур да ме почеше.

  7. 5
    2

    ДО ПИШЕЩИТЕ ТУК ЛОКОЦИГАНИ:
    По всичко личи, че сте идиоти-тъпанари, но, явно – по тази причина вероятно сте и безработни безделници и нямате кинти. Търсим серсеми като вас – за клозеточистачи и гомнеяжи, за да ви помогнем финансово – сами ще си определите размера на заплатата.
    Хайде – бегом да рините лайната!

  8. 11
    4

    Керкез е едно голямо лъжливо сръбско лайно. Конте игра симулативно и си изкара умишлено червен картон. Не са го продали и той е бил сърдит. Ето О го пазят за да го продадат. Иначе според сръбския треньор е контузен.
    Този собственик евреин не смята да прави отбор.Всички го виждаме.Време е да му припомним ,че ще го духа. Керкез падна в очите на хората с постоянното си хленчене и многото лъжи. Да не говорим за уменията му като треньор.Обърква почти всеки мач напоследък.

    • Божо: жълтите са педалчета с епилирани крачета
      2
      5

      Само да не го издуха друг…

  9. 2
    2

    ЪСКАМИСИ НЕГРИТИ УА ЗА6ТО ПРУДАВАТИ НА6ТИ НЕГРИ УА БЕС НЕГЕР НИАМА БОТИФ

  10. 6
    4

    По цял свят футбола е бизнес, не знам дали някой сериозно си мисли, че у нас трябва да е нещо различно.
    Въпроса е дали иска да вдига нивото руснака, или не иска. Топ ниво тип Лудогорец, със скъпи входящи/изходящи трансфери , или средно ниво като нашето и още 3-4 клуба.
    Радвайте се, че поне това имаме като клуб и организация.
    Щото селския клепар от Говедарци няма да издържи още дълго с неговите лакърдии…

    • 14

      НЕ не си прав при положение ,че имаме най скъп и хубав стадион и най скъпа и хубава база и да се задоволяваме със средняшки отбор!!!

    • 12

      Селския клепар от Говедарци нямало да издържи още дълго?! И какво от това?? Намерил с кого да се сравнява??? Този ли ти е критерий на тебе???? С тия ли смяташ да се нивелираме???

  11. 10

    А защо Керкез трябваше да ни лъже, че Ето`о е контузен?

    • 10
      2

      Щот е курва на руснака, който му плаща да лъже.

    • 11
      2

      Керкез напоследък малко изтърва топката в комуникацията си с феновете, нещо почна да се мотляви, не ме кефи тва.

  12. 6
    2

    До Ицо спринта!!!Турчин можеш да кажеш на баща ти,буфер смотан!!!Не знам аз по какво си лича че съм такъв,но ти със сигурност си необразован!Изречение се почва с главна буква, пумияр гнусен!!!Отиди да запалиш някой фенер на невероятния ви стадион и си гледай твоето Велико отборче….

  13. 2
    7

    Стоян канара каза че жа вземем две техничарчета от местния Ураган-Стряма ва да гоейба.

    • 6
      4

      Съсредоточи се върху селекцията на Джамията, глей там кви крушки трябват за тая тъмница,футбола не в за тебе

  14. 5
    4

    Продайте направо целия отбор и ше играеме тука капацитетите от форума, да ви еба майката малоумна.

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
      7
      5

      Изкарай 10 милиона бюджет за класиране в шестицата и тогава коментирай.Футбола за собствениците е бизнес,за нас безгранична любов.Факт.Нормално е маржа между купуване,развитие,разходи и продажба.С цел инвестиране,на нови начинания.

      • 12
        4

        Селски сдруженецо …Ботев Пловдив е трития по популярност отбор в БГ и ако смешния мошенник руски няма достатъчно пари или не иска да дава и смята че ние ще си играем ей така само да му обиграваме негрите да изчезва моментално

        • 2
          4

          Руснакът може и да има пари,но нали не мислиш че ще ги харчи ей така безцелно заради твоя кеф.Трябва да се намери баланса между продаването на играчи и подсилването с нови.Това лято взехме достатъчно на брой футболисти,а може и други да се привлекат.Повечето отбори в света продават и купуват футболисти,отборът трябва да се самоиздържа,а не да зависи само от парите на собственика,това и Зингаревич го спомена

          • Къде са ни централните защитници? Десния бек?

          • 0
            1

            Някой фенове дали сте прости или се правите!!

          • 4
            4

            Да.Каква селекция от свободни агенти.Един класен играч няма ,само житни бегачи.Стига с тоя балон Зингаревич.Стадиона е празен.Факт!!!

          • 1
            3

            Да се добави и срама в Европа.Да отпаднеш от един слаб отбор!!

          • И като е взел 11 нови, колко от тях са титуляри.?

      • 8
        4

        Яко значи изкарай бе брато? Ние собственик ли имаме или сергиджия от Руски пазар?
        Един лев не са дали за стадиона тея смотаняци, и не само тва ми един терен като хората не могат да поддържат.
        Отбора е гара разпределителна, един сезон и ай чал. еми еби му майката ква дългосрочна стратегия има тука?

  15. 8
    6

    ФОСТАТА НА РУСКИТЕ БОКЛУЦИ И ПЛАТЕНИТЕ ФЕНЧЯТА ОТ КПКППУТКИ

  16. 3
    1

    футбола играе с топка и футболисти НЕ с ВАР , треньори и терени…с 9то място но в лигите…

  17. 10
    1

    Това ме води на интерестна мисъл, възможно ли е Конте умишлено да си е изкарал картона с/у Зрински, напук на ръководството, което не е одобрило офертата за него?

    • 4
      3

      Аз мисля ви казах че картона беше умишлен.

  18. 6
    1

    “Конте е уведомил ръководството за по-добрата оферта. ”
    Значи никой не е влизал в преговори с клуба,а директно с играча? Ако е така значи има нарушение на наредбите,ама по-скоро т’ва е фейк новина!
    Относно Джеймс беше ясно,че е пътник!

    • Да човек, тва е архистранно. Уведомил ги бил, бахти наглеца. Ако е вярно де.

  19. 12
    8

    Точно когато в отбора нещата се потръгнат и той заиграе добре,сергията се отваря! Като фен не съм против продажбите. Само,че не се прави така! Продават се тия които поради някаква причина не са успели да се докажат, и добрите на които договорите им вече изтичат. Оставя се обаче винаги един (гръбнак) около който да може да се надгражда. Тук какво се прави?! Продава се всичко читаво към което има проявен интерес. Изобщо не се мисли в перспектива!!! При нас не се работи професионално и това е истината…. Виждаме само хаос и аматьорщина. В същото време ни се подхвърлят голи обещания за светло бъдеще.

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

      Навсякъде е така.Нашите клубове,особенно тези които играят в Европа са транммплин за развитие.Нищо ново,а и развитие на бюджет.Но,за переспериктива е нужен гръбнак.В нашият случай,защитата,там куцаме.

    • В защитата имаме,Диабате и Чернев,така че не е толкова страшно положението.На Диабате му трябва май още малко време.Пък и това с продажбата на Конте не е потвърдена информация,а само слухове.В центъра имаме Ремейкис,младото арменче,така че футболисти имаме за заместници на Ето’о.

      • Айде стига вече глупости! В защитата сме имали,Диабате и Чернев?! Та те и двамата заедно не правят колкото един Конте! Имали сме били Ремейкис и младото арменче?! И като ги имаме какво? Те показали са нещо досега??! Ако имаха качества нали щяха да са в групата за последните мачове на отбора+ Работата е там,че нищо нямаме! Нямаме амбиции,нямаме развитие,.. Нищо нямаме. Имаме само желание да продаваме…..и да си лъжем феновете,че хубавото предстои да се случи…. в обозримо бъдеще

        • Глей го от единствената положителна страна-при нивото на останалите мишки в групата, мястото ни в първата четворка е почти гарантирано.
          Но да, няма кой знае кви поводи за оптимизъм на тоя етап, не ме кефи мене тая работа.

  20. 12
    2

    Ся,ако са отговорни в Ботев, замразява се Конте и докато не си оправи отношението към отбора никво пускане в игра… Какво е това нахалство….получил изгодна оферта и си изкарва картон и не иска да играе срещу Хебър….майната ти гомно долно,по голям от клуба няма…имаш договор и ще си го изпълняваш, точка…направят по два три добри мача и искат трансфери…ае бактън…. САМО БОТЕВ

    • 1
      7

      личи си че си турчин бактьн мактьн типично селска тояга обрязана 🙂 КУР ЗА 60ТЕВ

  21. 4
    17

    Платек палячо толкова смешен човек си ме нито един футболист няма уважение към теб!

  22. 3
    16

    Насам народе, продаваме негри на килограм. Източен 10 е столицата на Африка- цигани и негри това е ботевЪ!

  23. 3
    7

    Кво ме инт нали ми взеха автобус и илиян ме изкара от затвора кьдето се правих на хулиган мойта група нали е на заплата какво ме инт

      • 3
        6

        Палячо ще правя квото искам на трибуната и ще ви бия когато реша

Коментарите са затворени