Лицензионната комисия към БФС излезе с официална позиция, която касае предстоящите мачове на Локомотив Пловдив:

Поради недостатъчното осветление на тъчлинията (което възпрепятства коректната работа на видео-асистент регистратора) на сектор В, “Спортклуб” на стадион Локомотив, гр Пловдив, Лицензионната комисия към БФС препоръчва домакинските срещи на ПФК Локомотив Пловдив да се провеждат в светлата част на деня.

Препоръката се отнася в срок до монтиране на осветителни тела на козирката на трибуна “Спортклуб”.

14 КОМЕНТАРИ

  1. Сега като сте много умни всички и искате да ми давате наклон на осветлението, реших следното: Мачовете отсега нататък ще се играят на базата в Говедарци. Начален час на мачовете – по икиндия след втората молитва за деня. Стаичка на ВАР – фургона на краваря. Съблекални – под изсъхналия бор. Душове – в реката. Паркинг – на поляната.
    Ай сега да ви видя, отворковци ! Щом Ботев могат в Коматево, и ние можем на Говедарци ! Удобства искали, лукс. Ай сиктир !

    • За Говедарци, не знам. Но, какво му е на Самоков – стадион, чист въздух, или директно в Кюстендил – там при корените? Локото имат избор! Вие, жълтите, да му мислите!

  2. 3
    1

    Като се сложи осветлението на трибуна
    Аджисаника всичко ще е епси таман,трайте малко!

    • 1
      2

      А ний на говняжа си свикнахме на тъмно от началото ва да сейба.

      • 3
        1

        Тъмно е само в на майка ти путката.
        И на Джамията, естествено.

  3. Вечерните кичеци на Джамията се отменят, на живущите наоколо им писна от тая гняс-крадат квото намерят по път за Ещадиу ду Мангау, тва не се търпи вече

  4. Мачове само по обед-след дневната молитва на Джамията.
    Миете краката, слагате бутонките и почвате. Ама тва че Мюезина е на 52 години и щял да припадне-много важно, да не е пускал тая брада да се спарва, ахахаха

    Сега ше има протести от гостуващите отбори и мангалите ше бъдат заточени да играят у на майка си лилавата слива, щото днеска цел ден се радват за проблемите на Ботев.

  5. Ние от фракцията бригада гейове сме твърдо против да играем по светло. Така ще се вижда празната Джесика.

  6. До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!”.

  7. По светло е 40° господа идиоти. Дано отложим мачовете докато сложат лампите, а?

    • Ехаа. Нова програма заради джамията. Декларация КОГА?

  8. 1
    2

    Препоръка? Има програма, има заповед, има нареждане! Препоръки се дават на обратните да не се гримират и да не си слагат червило, че излагат партийната организация.

  9. 4
    1

    СТОЙЧО ГЕНЪ СПЕРМОЯДА ОТ 19?6 КЛАДЕНЕЦА ВОДА ЩЕ ДОКАРА ЗА ДА ЗАЩИТИ ДЖАМИЯТА 😂🤣😂🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂

Коментарите са затворени