„Този мач беше много тежък след Европа. Знаехме, че Хебър ще играе защитно и нямаше как да създадем много положения. Честито на момчетата, честито на всички“. Това заяви треньорът на Ботев Душан Керкез след победата над Хебър.
„Нормално е да има разочарование след отпадането от Европа. Ако искаме да играем и следващия сезон, трябва да печелим такива мачове. През последните дни беше най- важно да мотивирам всички. Ние бяхме най- големия си съперник този мач. Връщаме се от Европа от мач, който можехме да спечелим и е нормално да има разочарование.
Доволен съм от спечелените точки от началото на сезона, защото играхме и в Европа и тук“, коментира Керкез.
„Мартин Секулич вече не е играч на Ботев. До един-два дни ще бъде обявен неговия трансфер. Антоан Конте обяви днес, че не е готов да играе в този мач и аз уважих неговото решение. Етоо е контузен и тренира индивидуално. Надявам се до четвъртък да се включи в тренировките с останалите и ще преценим да играе срещу Спартак Варна. И аз всеки мач искам да има по 10 000 на стадиона.
Все пак хората изживяха няколко страхотни мач в Европа и пълен стадион. Някои са на почивка, такъв е периода. Трудно е да се свикне от Коматево към новия стадион. Там капацитета беше 3000 човека. Теренът е лош, няма какво повече да кажа“, заяви Керкез.

29 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Феновете на Ботев са свикнали в Коматево , думи на тренера

  2. 3
    2

    Секулич за 300к евро в Урал, това къде го видяхте? Супер новина, отърваваме се от тоя яловак и му взимаме добри пари. Сега ако вземем и Ат.Илиев направо ще е върха. Но и никой да не вземем пак сме добре. Конте един шамар зад врата и да се връща. Случват се такива неща във футбола. Токсичните фенове и кюстендилските цигани ДГД

    • 2
      1

      Тва за Илиев откъде накъде? Или просто така ти се иска? В смисъл аз информация по тоя въпрос никъде не съм видял.

      • Да, иска ми се. Защо не? Изглежда от ръководството четат тука. Каквото си пожелаем се случва😉

    • Помаци,цигани,турци,арменци.Какво е общото.

    • КЮСТЕНДИЛСКИТЕ МАНГАЛИ ВЕЧЕ ГЛЕДАТ ВТРЕНЧЕНО ПРИМКАТА 😂🤣😂😂🤣🤣С ЕДИЯ КРАК СА СТОЛА

  3. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    6
    2

    Адаптирането е труден процес.Беше му дадено време,за да го направи,но не падна Време е за раздяла и полза за двете страни.Успех.

    • Мараш вчера въпреки че не вкара беше десет пъти по-полезен за отбора отколкото Секулич в последните му 5 мача накуп.
      Кво да говорим.

  4. 10
    1

    Хайде да не плачем за Секата. Дано в Урал намери себе си и да вкарва поне на всеки 2 мача гол, което се иска от един централен нападател. В момента имаме Мараш и Трибуле, в началото на октомври се връща и Жоро Николов, а за втория полусезон ще е готов и Уджа.

  5. 7
    1

    Централни нападатели вече имаме , трябва ни един десен бек и един централен защитник !

  6. 5
    16

    Кво сме играли в Европа, ве каун? Биха на кат селски тъпан на циганска сватба! Оправданията са като гъза – всеки си го носи със себе си. Обърнахте отбора на руски пазар – битак за Европа.

    • 16
      5

      Бихме 16 кратния шампион на Словения Марибор бе лилав венец

  7. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    13
    1

    Право куме в очите.Браво,точно в десятката.Честен,откровен.Недопостимо е относно терените.Ако трябва по добре е да домакинстваме на чужд терен,но този на Колежа спешно се нуждае от ремонт.После тренировъчният.

    • Вашия Крушо е палячо , но ви слага на оная му работа , лилав венец !

  8. 9
    3

    Дай малко почивка на Попето, изморен е нещо. А Янис ? Аз искам да играят само Българи, обаче, белите не могат да скачат нещо. Важното е да сме живи и здрави!

  9. ДОЖИВЯХМЕ! ПРАЗНИК Е ДНЕС!

    🥃🥃🥃🥃🥃🥳🥳🎉🎉🎉🎉🙌🙌🎊🎊🍻🍾🍾🍾🍾🍾🍾🎈🎈🎈🥂🥂🥂🥂🥂🥳🥳🥳

  10. 16
    1

    Душане, много исках Секулич да се “събуди”, но явно толкова си може. Няколко пъти “птичето кацаше на рамото му”, но той упорито го гонеше и караше да се търси друг централен нападател. Лошото е, че и други “гонят птичетата от раменете си”. Думата е твоя. Аз мога само едно – винаги да съм на стадиона.

    • 10

      За никъв уй не става тоя, ако верно сме му взели 300 000 евро-берекят версин

  11. 12
    1

    Всичко е наред гн Керкез , играха достойно момчетата , и Морето , и Числата след Европа направиха равни мачове , терена е трагичен , ще има контузии ако не се оправи…

    • 13

      Освен това 5 основни състезателя липсват по една или друга причина

Коментарите са затворени