Футболистът на Ботев (Пд) Антоан Конте се извини на феновете на отбора, както и на своите съотборници и треньора Душан Керкез за червения картон, който получи в реванша срещу Жрински (Мостар), загубен от “канарите” с 0:2.

Централният защитник бе изгонен в 41-ата минута, след като се поддаде на провокация и удари без топка противников футболист.

Конте използва личния си профил в Инстаграм, за да напише следното:

Скъпи фенове на Ботев, искам да се извиня за действията ми вчера по време на мача, освавяйки моите съотборници в толкова важен двубой.

Аз трябва и ще понеса отговорност за грешката, която направих.

Извинявам се още веднъж на всички фенове, играчи и треньор. Ще продължа да се боря и да давам най-доброто от себе си за всички вас, за да върна усмивките ви на лицата.

Само Ботев!

40 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    8

    И АЗ СЕ извинявам викаха ме на триумфа но ме нямаше бягахме назад като пришьлци хвьрлихме 2 камька провокирахме буфирити но доста бьрзо избягохме после дежурното бой по между си няма домати само пепси и спринт

    • 7
      3

      Ейся в понеделник идват морячетата, вади греста и мажи.

      • 2
        6

        Аааа Бозко пиеш ли узаки уа, Челси ари уе, върите ва…..

  2. 6
    17

    Конте, Пловдив не забравя своите герои. Благодарим ти, че прати селяните обратно на дъното и сега са СЪЩИТЕ МЪРШИ!!!

    Конте, постъпката ти е далеч по значимост от Петата и Бахурите, но Ние майните няма да забравим добрината, която направи на Пловдив, изхвърляйки селяндурите от Европата.

    Конте и помни, има с кой да се бориш за титлата черно-бял агент в ботевЪ. Тръгна по стъпките на великия Димитър Христолов, следвай ги и Пловдив ще те помни вечно…

    • 9
      2

      Хаха след такива мазни изказвания обикновено следва Конте ебе мангали с глава на Джамията.
      Не разбра ли бе, плешив помияр, всяко едно нещо което изсереш тука се връща и ти се забива право в немития гъз.

      • ТЦ ТЦ ТЦ все лайна и гъзове са ти в главата, Фекале. Лекувай се, та да помечтаеш за едно измито женско дупе. Стига с тази педерастия!

  3. 20
    1

    Червения картон трябваше да е съпроводен с жълт за босанеца! Никой не отива и набива глава без да е провокиран. Смешна дузпа! Дъжд от измислени картони…Шибан рефер!

    • 1
      1

      Да, но жълт картон какво ни топли в случая?

      • Не е до топленето! Критерия е важен. Този ирландски картоф ни нашари с картони за неправилно дишане, и очевадно буташе гювеч на босанците. Този дървар беше предрешил мача още като го назначиха в последния момент.

    • Прав си, Наполеончо! А сега си пий хапченцата и си лягай

  4. 7
    6

    Тва не беше грешка Антоанчо, ние не сме малоумни. Тва го направи напълно умишлено и нарочно.
    Защо го направи е отделен въпрос.

    • 3
      7

      Чак пък нарочно. Тъпа маймуна, която се поддаде на провокация

      • Съмнявам се. Твърде е опитен за да не знае кво прави.

  5. 5
    9

    Тоя го е страх да не го бият кривите глави. Абе при селяните всичко е фалш и измами.

    • 8
      1

      Така е братчед, при нас на Джамията е истината-милиони публика,европейски победи, Митко Мюезина в Ман Сити и Аллах с нас винаги!

  6. 14
    1

    Конте и до картона беше фигурант. Какво скочи при центрирането за дуспата и посли при гола? Това професионален защитник ли е или аматьор. После, наизлизане се прегръщаше с босняците все едно са първи приятели. Въобще странно и неадекватно поведение. Иска ми се да мисля, че е от контузията, за която говориха, а не от нещо друго. Ако е бил пък контузен , треньорският щаб защо го пуска в такъв напечен мач? Съгласен съм с коментаторите, че мачът беше “странен”. Тъпото е че, по – слабият отбро продължи и че, използваха цигански номера, които съдията допускаше.

      • 1
        6

        Нали си виждал Гатьо Амазонката и Бареков Говорещия английски – те са най-умните сред тях

  7. 7
    6

    Аве Конте дупка такава,заради теб отпаднахме.

  8. 3
    2

    Е добре де сега, Андрешко /Фекале/, наи червения картон беше измислен??!!

    Пък и дуСпата фалшива… Май ти си от моралните победители… хахах

  9. 17
    2

    Конте вкара страхотен гол на финала, много добър защитник, нищо не видяхме за удара, футбола е колективна игра, всеки може да сгреши, Благодаря Конте!

    • 3
      6

      Еми, то във финала… така де- ОНЯ ФИНАЛ всеки можеше да вкара…

    • 2
      9

      То в подареният финал и баба ми ще вкара.

      • 3
        1

        Ожболт ли беше къв беше е напълно съгласен с теб братчед, точно така беше в подарения финал.

  10. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    11
    4

    Имаше спречкване и физически контакт.Бошняка падна като застрелян.Само ВАР видя нарушението и разпореди директен червен картон.Кой взима решение без да провери.Само зависимият.

    • 3
      9

      Как е ануса, а? Заради Конте пак кърви…

  11. 9
    3

    Изключително разочароваща проява от най-добрия ни централен защитник в момента. В мач без напрежение и при това още първото полувреме. Да ставаше въпрос за игрова грешка щеше да е друго. С тази реакция показа пълно неуважение към всички – щаб, съотборници, фенове и отделно гарантира загуба в размер на 500 000 евро за клуба.

  12. 5
    10

    Негър, простено ти е.Ако беше бял щяха да те изгонят, но ти си черен.Марш при Уджа да те интегрира!!!

    • 12
      3

      Вярно, че циганите сте по-бели, но за сметка на това сте тъпи, необразовани, крадливи, нечистоплътни, т.е. миризливи, гнусни, или общо казано, отвратителна паплач ставаща само за тор.

  13. 11

    ПОНЕ ДА МУ БЕШЕ РАЗБИЛ НОСА НА ШИПТЪРА .
    НЕ ЧЕ ВИДЯХМЕ КАКВО СТАНА

    • 8
      4

      Приключихме с Европа за тази година. Равносметката:
      Представихме се и добре и не толкова добре. Важното е, че се върнахме на европейската карта.
      Браво на момчетата, толкова можем, играха и дадоха всичко от себе си!
      Пресонални грешки:
      Една от задачите на защитниците и полузащитниците е да не допускат центрирания от крилата към зоната пред вратата. Първия гол на Зрински беше такъв, оня най-спокойно си центрира. Недопустимо! При втория гол на Зрински, Минков направи 10-на метра назад, вместо да го спре навреме. Минката от страх да не го финтират толкова се върна към вратата, че дойдоха още двама да му помагат, а онзи най-спокойно с един боц намери другия от Зрински…и гол в непокрития ъгъл. Недопустимо!
      Трябват ни истински защитници, врели и кипели в такива ситуации.
      Изпуснахме супер вратар, нямаме бърза и отракана защита,нападателите ни падат като круши, добре че е поне Попето. Имахме нужда от такъв играч и водач на отбора. Искахме много Неделев да бъде такъв, но уви!
      Другото, което е много по-важно е липсата на адекватна Уефа , съдии и Вар своеволничат на европейски мач. Не ни осигуриха коментатор на стадиона. Дали изобщо ще започне мач в Англия, Испания и др., ако няма организация и подсигурен коментатор. Пише се служебна победа и айде чао. .Един от гостите в студиото стана коментатор на мача. Димки и бомбички от феновете на Зрински без никакви последствия и глоби. Поредната подигравка с български отбор. Бутани отбори и мачкани отбори в Европа. Докога?
      Ще дойде време, всички тези съдии да бъдат премахнати и система с изкуствен интелект да определя. Рано или късно ще стане, лошото е, че ще изтече много време дотогава, а Уефа и Фифа ще отлагат с години заради бутаните отбори. Централният съдия ще обикаля с камера на главата и ще оповестява само решенията на системата, без свое мнение. Тогава ще има справедлив футбол.
      Грешка на ръководството е, че не отложихме мача с Локото. Нека стискаме палци на треньор и отбор догодина пак да има европейски емоции!

      • 4
        5

        За кога отложиха мача с Аякс, някой знае ли?

      • 3
        2

        Я, първия смислен коментар в този сайт.
        Кр.П., ти сигурен ли си че не си локомотивец?

        Не съм съгласен за димките и служебната победа, защото по таза логика трябваше същото да се случи и на вас за предишни изцепки, но това е въпрос на мнение.

      • 2
        3

        И ха сега кажете ми с ръка на сърцето: за къф чеп уефа, фифа и фуфа да помагат на бошняците? Да не би те да са първи братчеди на барса и реал мадрид? И какво ви прееба съдията, щото аз не видях нищо нередно в дузпата, червения картон (даже и вашто мангалче си го призна!!!) и засадата на печката ви в последната минута??? Перфектни отсъждания, ама вие сте си селски мрънкалници открай време, проблемът ви е, че си мислите, че светът трябва да се върти точно около 6:0тяфъ… Да, той се върти, но се върти и вашто село, ама вие с тия жълти очила трудно ги вдявате тия неща. Общо взето, тая кампания се отървахте с по-малко отколкото заслужавахте, ама виж, ако догодина направите поредната врътка с Киро Гела, Господ може и да не ви прости. Защото тази година ви изпрати само напомнителна телеграма.

        • Плешив хермафродит, само за Господ недей говори щото ако Господ се занимаваше с футбол и свързани с него дребни въпроси, ти например отдавна нямаше да си жив.
          Но пък вече те е наказал да си морален и физически урод, така че де да знам.

Коментарите са затворени