“Това, което направихме в последните минути на първото полувреме, не може да си го позволим в Европа. Но имахме чисти ситуации преди да свърши първото полувреме. Да припомня и пропуските в Пловдив. Когато не вкарваш такива положения, отпадаш. Доволен съм от участието ни в Европа. Това е футболът, ние се развиваме. Ще анализираме нашите грешки и ще се готвим за първенството. Преди първата среща казах, че техният отбор има по-голям опит в Европа. Точно сега те показаха този опит. Въпреки това можехме да стигнем до плейофите. Сега всички в клуба трябва да седнем, да бъдем реалисти и да гледаме напред. Това ще ни направи по-добри. Етоо е с контузия заради терена на нашия стадион. Той е контузен не заради щаба, а заради терена. Сега може да ме обвинят, че плача заради терена, но… Янис игра добре и се справи на мястото на Етоо. Нуждаем се от нови футболисти, за да се борим с ЦСКА и Левски. Нека хората си припомнят, когато аз дойдох, къде беше Ботев Пд. Оттогава всички в клуба работим здраво и вдигнахме стандарта. Вярвам, че Ботев Пд трябва да се бори за титлата, но да не забравяме къде бяхме преди няколко месеца. Аз нямам проблеми с критиката. Ако има такава към мен, аз ще я приема. Но трябва да сме реалисти. Искам да кажа на феновете: всички заедно ще направим много!”

38 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Много бързо на разкриха с подарената купичка.

    • 1
      1

      Марибор ,защо не ни разкриха с така наречената подарена купа.Те Лудогорец щото са във форма нали и бият наред и няма как да паднат,ако не играят симулативно нали ,прекалено силен отбор са ,няма нищо че едвам отстраниха два селски отбора и отпаднаха от европейският Гранд Карабах,нали тъп и завистлив буфер

  2. 7
    5

    Чета тук че отново сме били с грешна схема,че Душан объркал състава и ТНТ….. нали от мача с ПАО схемата беше грешна и всички говореха за точно тази схема с която излезна вчера???Кое от състава обърка???Оказа се,че Ето’о е контузен…факт е че липсваше,но това е положението….какво да направи Душан,това са играчите и най вече нападателите….обвинявате Там,но той направи много добър мач!!!Този който трябва да обвинявате е Конте, щото мача си беше отворен и той го опропасти,това е!!! Разберете,Душан иска футболисти,но друг решава….контузи се Уджа и се взе нов,но той още не е готов….не можем да взимаме други нападатели,какво да ги правим толкова много,да стоят на хранилка ли???Както каза тренера,спомнете си къде бяхме преди 8-9 месеца!!!Това което направиха е предостатъчно и за сега това е материала с който разполага треньора!!!Тези същите при Генчев ги отписване,не можеха да се оцелят,а при Душан все едно други футболисти играят!!!Нека подкрепяме отбора и да имаме малко търпение,руснака от мач на мач се пали повече и повече….направи това което Цв Василев не успя,полека лека се освободи от тези които искаха само да лапат без да работят за клуба….аз мисля че нещата се получават и ще се получават все по добре, ние само трябва да подкрепяме!!!Всички сме хора и всички правим грешки… САМО БОТЕВ

    • 4
      1

      Кога обаче ще бъде решен най-големия проблем за нас – съдийските тесли. И тука в бг, и в Европа не ни бръснат за слива. По този начин се омаловажава труда на целия отбор. Какво правим по този въпрос? Защото това не е от вчера.

      • Нищо не може да направиш срещу съдийските тесли, освен ако нямаш лоби. Знаят, че собственика ни е руснак и затова ни режат.

    • 3
      7

      Само разликата е,че Генчев искаше селекция съгласувана с него,както и Копич .Затова им намереха цаката!!А Душан се съгласи да работи с играчи който му докара некадърника Платек.По точно пионка!!

      • 2
        0

        Затова на един пост имаме по пет човека,а на други е трагедия!!

    • 2
      4

      Много добър коментар. В отбора се работи правилно. Малко по малко ще се получат нещата. Да не забравяме, че по това време миналата година бяхме тръгнали да изпадаме! В края на сезона можеше дори в топ 6 да влезем, но избрахме да се борим за 7-о място, което е много по-добре от 6-о, спечелихме купата и дадохме ранна отпуска на играчите, затова завършихме 9-и, за да се подготвим добре за евротурнирите и се представихме добре. Можеше и по-добре, защото Зрински бяха преодолими, но можеше и да не отстраним дори и Марибор. Такова ни е нивото за момента, иска се повече класа и опит за да бием такива отбори безпроблемно. Сега полагаме основите, най-тъпото е сега типично по български да ревнем, що не сме ги смазали тия, па мача сме продали, па треньора да гоним и публиката да избяга от стадиона. Спрете с това плюене и този балкански манталитет, подкрепяйте си отбора в добро и лошо. Ще си тръгне Керкез заради вашта селяния и после ще си скубем косите как можахме да го изпуснем. Ще си тръгне Зингаревич и ще се върнем при Христола или Смаил ага. Аман от мрънчовци които грам не разбират от футбол, а имат претенции да сме Реал(М) без да са наясно как ще се случи това.

  3. 9
    5

    Душан към бултрасите: “След загубата: Всички заедно, ще направим много!”
    Да Душане! “Всички заедно, ще направим много!” Ние ще ви пълним винаги стадиона,а вие пък ще падате! И ето как – с общи усилия нещата се получават
    С какви очи обаче ще искаш подкрепа занапред като всички видяхме как отбора умишлено не игра нищо,или игра така както му беше наредено. Видяхме в мачовете досега как е подготвен и как може да играе Ботев през този сезон… Това което видяхме снощи обаче , не бяха неговите възможности. Така,че Душане, това:”Всички заедно, ще направим много” на мен ми звучи изключително йезуитски!

  4. 6
    4

    Вместо да си наведе главата и да изрази съжаление, той възхвалява Жрински и се държи надменно към клуба който му е работодател. Феновете на Ботев не са вчерашни и са видяли за какво става въпрос. Отново грешна схема ,състав , за смените да не говрим въобще. Малко скромност нямаше да е излишна. Явно Керкез се превъзбуди и се помисли за голяма работа.

  5. 5
    8

    Винаги съм казавал ,че Душан го оставиха единствено защото взехме купата, иначе Душан беше пътник. Можеше и да е за добре , ако не бяха подписали нов договор.

    • 2
      6

      Тъпак, тая ПОДАРЕНА КУПА я взимахте и с Трифон Пачев и с Пепо Пенчев!

      • Олигофрен плешив, двата полуфинала и тях ли ни подариха бе майка ти дейба малоумна

  6. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

    Станьо плъха и Ерол ръка за ръка в темите за Ботев.Семейнатс двойка без аналог в сайта.Педал и манаф,безценно.

  7. 6
    1

    КЮСТЕНДИЛСКИТЕ АМЕБИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ ГЪРЧАТ !!
    ДАЛИ БОТЕВ БИЕ ИЛИ ПАДА МИКРО ИНФАРКТИ ГИ БЛЪСКАТ ПОСТОЯННО 🤘🤘🤘
    ТАКА ВИ ИСКАМ ЖАЛКИ ЧОВЕКОПОДОБНИ

    • 2
      6

      Не бе шльоко, просто ми е кеф как се пускат жълтите балони! Вярвай ми,ако сте по скромни грам не ме ебе за вас. Нооо, много смях , бира и пуканки от всичките ви надувки,фантазии и селянии!

      • 7
        2

        Тебе ли не те ебе бе мършо? Ти дето сън не спиш и си 24/7 тука да плюеш по Ботев, да завиждаш и да се гърчиш в лайна и миазми?
        Нещастник

  8. 4
    10

    Бай Душане,ти изглеждаше нормално преди няколко месеца. Сега си облъчен от кенефната жълта пропаганда. Остана да кажеш,че вие сте моралните победители,как момчетата плачат сега в съблекалнята и как догодина ще се върнете по-силни! Пожълтя и стана един от жълтата сган!

    • 8
      1

      Не можеш да си представиш колко се радвам че се махнах от Джамията и от оня спиртосан мравояд Барон Мюнхаузен Крушо дето като ти каже добър ден и гледаш слънцето накъде е.
      Никога през живота си не съм работил в подобна обстановка на измислици, шизофрения и зловещи комплекси.

      Спартак Варна си е друго нещо.

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
      7
      1

      Станньо плъх,училищен.

  9. 3
    7

    Пичаги Стоян канара раздава безплатно от куромелата на всяка нуждаеща се юрдечка.

  10. Всички жълТУРЦИ сте двулични курви на ВСЯКА власт
    5
    11

    Тоя ПАЛЯЧО е поредния ЛУНАТИК дето пада от Марс.

    С конкурс ги избират

  11. 4
    7

    Шшш, босненски, плямпането ти заплашително започва да заприличва по клишета на един друг твой сънародник изгонен задружно от Ботевистката лавина. Внимавай и си опичай акъла.

  12. 9
    3

    ВСИЧКИ КЮСТЕНДИЛСКИ ГОСТИ ПАК СА ГРИЗЕЛИ НОКТИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ !! ТАКА СИ ИСКАМ ИЗМЕТ ДОЛНА .
    ГЪЪЪЪЪРЧ ! МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ ! КАЗА ВОЖДЪ ЗОЛУМ

    • 5
      5

      Вместо да ядеш гомна гледай другия път да не играете пред празен стадион.

  13. 2
    8

    Душане по важното е че няма питъ и бахур, значи сме победили ва да гоейба.

  14. 5
    10

    БЛАГОДАРЯ ДУШАНЕ . БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОМЧЕТА ОТ ОТБОРА . И НА ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ В ТОВА ДА ИЗИГРАЕМ ТЕЗИ МАЧОВЕ.
    ОТБОРА ИЗГЛЕЖДА ВСЕ ПО ДОБРЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ КОНТУЗИ.
    💪💪💪💪

    • 8
      6

      ХАХА РУСКА КУРВО БОСНЕНСКИЯТ ЦИГАНИН душанПРЕЕБА МАЧА ХАХА

  15. 3
    2

    Можехме да стигнем до плейофите? Не ме разсмивай, Гимараеш щяха да ни унищожат като лудогорчетата, ае няма нужда.

  16. 10
    2

    Нещо насран ми се вижда днес, странно.
    Еми продължавай да пускаш Секулич напред и чакай да си вкарваме положенията.
    Къде ни е десния бек? Къде ни е централния защитник?

      • 10

        С коя точка не си съгласен брато? Бъди по-конкретен.
        Харесва ти Тамм? Или тва че литкат Минката по един и същи начин всеки мач?

        Или може би се кефиш на Секулич?

        Сподели

Коментарите са затворени