Отборът на Ботев (Пловдив) ще се изправи срещу босненския Жрински Мостар в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Първият мач ще е на ”Колежа” на 8 август (четвъртък) от 21:00 часа, а реваншът в Мостар е на 15 август (четвъртък) също от 21:00 часа.

Любопитно е решението на Съдийската комисия на УЕФА, която изпрати и на двата мача португалски рефери, което се случва много рядко. Първият сблъсък ще е ръководен от Фабио Вирисимо, а реваншът от Мигел Ногейра.

28 КОМЕНТАРИ

    • Не знам какво трябва да стане за да спре да го пуска,по-добре нез нападател да играем отколкото с тая абсолютна дупка. тва не може да бъде нападател тва.

  1. 1
    4

    И ТЕЗ ПУРТОГЕЛЦИ ЖЪ НЪ ИБЪТ!!!! ДУКУГА УАА САМУ ЕБАН И СТРАМ САЛ С ЕДНИ ДУМАТИ УСТАНАФМИ

  2. 5
    2

    Чоната- къде дадоха място на Федя Миков който е бивш президент на автентичното “Локо”!!!Ха-ха-ха,е няма такава гавра.

    • 1
      3

      Тези думи не са на Чоната, той казва, че не е допуснат бивш президент на Локомотив(Федя Миков), а с такова поведение се губи идентичността!

      Нищо общо с написаното от теб! Но ти си жълт, нормално е да не можеш да четеш и да цитираш правилно!

  3. 4
    2

    Ние си тръгваме в 80тата, няма смисъл да гледаме как ПАГ НЪ ИБЪТ!

    • Ний пък квичим по цял мач ВСИЧКИ ВЪН и бием своите наред.

      • 7
        1

        КРУШАРСКИ ВЪН!

        тоя чаршаф пазиш ли си го още?

        • 2
          5

          Крушарски вън е гражданска позиция!

          Да се млатиш всеки мач жълт срещу жълт е липса на умствени способности! Накратко- глупост от глупаци!

          • “Крушарски – вън”било гражданска позиция…Е,това само един психично болен индивид може да “сътвори”!Като измислена
            та история на циганското “Локо”!

          • 5
            1

            Гражданска позиция е стойката Гъ на гражданката майка ти-вечно надупената циганка, хахаха айде пак у плешивия гъз

  4. 5
    1

    Ама какъв кеф ми направиха Левски като ги надупиха КУРВИ*** на Левски…

    • 3
      7

      Селянино, ти мисли за мача с Крумовград, че нямате победа над този съперник. А сте без вратар, без защита, без халфове и нападатели. Ако не сте оставили една торба с пари в Коматево ще бъдете смазани.

      • 6
        1

        Плешив помияр, нас не ни мисли, съсредоточи се върху говеждите шпеци в анала,предстоящото публично унижение в Старзагора, едномъдия си пълководец и ракетчика Барон Мюнхаузен с големия нос.

  5. 2
    10

    Ботев се завръща при корените си в Коматево, но ние излизаме за изразителна победа. Крумовград е с класа над Ботев. Феновете на Ботев ще бъдат унизени за пореден път. Поне тях няма да мисля, те са на дъното на веригата през новия век. Кажи клоун и веднага се сещаш за бултраС.

    КРУМОВГРАД си е КРУМОВГРАД, както ЛУДОГОРЕЦ СИ Е ЛУДОГОРЕЦ, поздрави от зеленото сърце Тодор Неделев!

      • 6
        1

        Извади двуметровия ХУЙ от гъза и тогава се прави на оригинален

  6. 2
    8

    Ключови думи: Пета, Бахури, Димитър Христолов, Закриване- В група, Бездомници в Коматево, Солун, клуб 500, Поляните, опъване на уши, побоища жълт срещу жълт и последното наказание от Небето- Жулиан Лами в 92 минута…

    • 7
      1

      Парцалев – стига вече, знаем, че с Сангаре се обичате!

    • Ключови думи: Цигани, Локуфсърсету, Вълчу, Принц Чарлс, пийняциге, когато баща ми беше майка, евеоколяно в гъза, Сангаре с двуметровия хуй, 2500 мангала на Джамията,Куревропа

  7. 11
    1

    Кой е единственния отбор, на централната трибуна на който гостите са повече от тях? Чоната ще ви го каже- Лескито бяха повече от нас, но той явно е забравил , че те вече не са Локо, а Лески Кюстендил!

    • 2
      8

      Дядо, деменцията те е ударила. Чоната говори за 30 човека от лескито във вип зоната, а Централната трибуна е за 1000 човека. От поколение на поколение глупаци в жълто…

      • 6
        2

        ВИП, МИП пак сте унизени на собствения си стадион- едните ви биха там, а другите повече!

        • 2
          3

          Ти да не си ходил в килийно училище, не можеш да броиш? Нормално, то като на всеки мач те бият своите в главата, няма как да не си прост.

  8. 6
    1

    Пич,забравил си хапчетата. Връщай се от дупката миризлива от която си изпълзял. Гледай си кюстендилския цигански отбор и не се занимавай с гранда на град Пловдив.

  9. 3
    11

    Кой е отборът със 17 000 000 лв бюджет без вратар, без нападател, със защитник дупката Тамм и халф свършил с футбола циганина Попето? Без нападател, без халф, без защита, без вратар?

    Жокерче… феновете на този отбор са известни като СЕЛЯНИТЕ, известни са със събличането на своите футболисти. Редовно гонят от стадиона играчите си с викове ВСИЧКИ ВЪН И МАХАЙТЕ СЕ!!! Феновете им са известни с взимането на подкупи, побоища помежду им, ниска култура, нямат морал, нравственост, чест и достойнство.

    • Типично по цигански надничаш в канчето на големия хаха, завистлив плешив помияр.

Коментарите са затворени