Ботев Пловдив ще се изправи срещу босненския Жрински Мостар при отпадане от Панатинайкос. Двубоят ще бъде от третия предварителен кръг на Лига на конференциите.

Жрински победи с 3:1 като гост словенския Браво и след поражение с 0:1 у дома продължава напред в турнира с общ резултат 3:2.

Нурдин Мулахюсеинович даде аванс на гостите в 16-ата минута. Пет минути след това Милан Тучич изравни. Жрински отново излезе напред в резултата в 66-ата минута чрез Слободан Яковлиевич. Крайният резултат оформи Франьо Млинар десет минути преди края.

17 КОМЕНТАРИ

  1. Куга чи идва Аякса , чи да си отворим почивка от динето и пипера !

  2. Само циганин се бие със свои ! Точно Локомотив игра с жълтите мангали … докато едните подкрепяха отбора си жълтите мангали показаха на цяла България какво се прави по циганските сватби … аху иху и брат на брата нож вади …. айде еб# си пОтката майчина … чакаме декларации всички вън и съблечени негърчета … наздраве за Пао

  3. 🍅🍅🍅🍅🍆🍆🍆🍆🍆🍆🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🥔🥔🥔🥔🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅

  4. 3
    7

    Дишане, Душанеееее…страхлива жено босненска.
    Със страх нищо не става, брате. Нито в живота, нито във футбола. Никъде.
    Излезе прекалено предпазлив, респектиран и объркан отбора ти за този мач .Направо си се насрал от шубе да не ти вкарат първи гол.
    Е, вкараха ти. И какво последва. Нищо.
    Имаш 18000 души публика, които ще ти налеят супер енергия в играчите. Толкова ли е трудно да играеш малко по-АТАКУВАЩО бе, Душане .
    Почвам сериозно да се притеснявам да не осереш и мача с босненците.
    За мен едно нещо е кристално ясно. Каквоъо можеше , Душан даде на отбора и му благодаря.
    Но ако искаме да качим нивото, трябва ни друг треньор. Категорично!
    Някой , който изповядва по-атакуващ стил на игра.Това е ДНК-то на Ботев, атаката!
    Босненският Мауриньо изтъкна доматите след мача с буферите. Сега с патладжани ли ще се оправдава ???

    • 2
      3

      Преди седмици казах…на Ботев много скоро ще му лъсне задника…е…лъснаха му го….пълен мармалад…..още какво ги чака…Душан знае

    • Ти луд ли си бе резак? Спомни си къде беше отбора преди Душан? Не е виновна толкова тактиката му, колкото изпълнителите! Срещу този противник няма шанс да тръгнеш напред, да ти парират умело атаките и да те разкатаят като им оставиш пространства. Между първия и втория гол отбора се опита да се върне в мача. После всичко свърши. Аман от форумни разбирачи и семкаджии на стадиона! Сега искате и малкото хубаво да изгоните. Този съперник бе непреодолим. От българските отбори единствено Лудогорец може да им се противопостави до някаква степен. Защитна тактика, защото искаше да ги дебне на контраатаки и да се уморят след 70-ата минута. Не се получи поради ред причини. Ниска класа на играчите, умора, напрежение което вие токсичните фенчета създадохте. Точно такъв треньор ни трябва, който не само да закърпи положението когато бяхме на дъното на таблицата, но и да почне да гради за бъдещето, ако искаме да играем редовно в Европа и да гоним Лудогорец. Виж какви смешни играчи взимат. Нямаме играч над 1 млн. € стойност привлечен. Какво искаш да направи с този баберик срещу Панатинайкос? Дори Левски и ЦСКА съумяват да привлекат по-качествени играчи, да не говорим за Лудогорец. Да, Керкез не е Анчелоти или Гуардиола. Иначе щеше да е начело на Реал(М) или Манчестър С. Един треньор трябва да работи 2-3 г. с отбор, за да се изгради стил и да се гонят резултати. Не пипайте треньора. Аман от форумни разбирачи.

  5. 3
    7

    ФОСТАТА НА СРЪБСКИЯТ СЕЛЯНИН КОЙТО НЕ ОТЛОЖИ МАЧЪТ С ЦИГАНИТЕ .
    АЙДЕ СЕГА РАЗГРОМ БОКЛУК

  6. 3
    4

    Наказаха Уджа за автогола, като го изтърваха от носилката тц тц тц

  7. 3
    4

    Както споменахме … не бият ли в дербито всичко тръгва назад ! Сега предстои всички вън събличане плюс бонус подстрижка !

  8. 6
    3

    Кога играем с Аякса уа,чи сега се връщам от къра,ходих за бомби,13 касетки биволско сърце взех,жа види оная страшната с кучето с намордника

Коментарите са затворени