Ботев (Пловдив) отложи предстоящия сблъсък с Лудогорец (Разград). От информацията, публикувана в сайта на БФС става ясно, че “канарчетата” са проявили желание мачът да не се състои.

Ето и пълното решение на СТК:

По искане на ПФК “Ботев“ Пд и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2024/2025 , срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК “Ботев“ и ПФК “Лудогорец 1945“ Рз, се отлага.

57 КОМЕНТАРИ

  1. Това беше ясно, ние играем четвъртък-четвъртък, те играят вторник/сряда-вторник, демек мача няма как да се играе нито събота, нито неделя. С Крумовград няма да се отлага явно, хубавот е, че няма пътувния, които също уморяват. Плейоф в ЛК е напълно постижима цел. Това дерби преди реванша с ПАО донесе само негативи, единственото хубаво е, че изиграхме още един мач с голям заряд. Ако чудото с ПАО стане-стане, ако не здраве да е. И в 2-та случая най-реалния вариант е да се озовем на плейоф за ЛК

  2. СЕЗОНА Е КЬМ КРАЯ СИ ДОМАТИ НЯМА НОРМАЛНО НО ПЬХ ЧЕХЛИ С ЧОРАПИ ИМА ДОСТА У ТРИБУНА СПРИНТ УТРЕ ЩЕ ИМА ГРАНДИОЗЕН БОЙ МЕЖДУ ЗАЕШКИТЕ СЬРЧИЦА ЯСНО Е НА ВСЕКИ АЙ ИДВАЙТИ ЛАААА ВЗИМАЙ КАМЬНИ ЛААА

  3. Сега.Жълти перушанчета.
    С всичките си претенции и с титулярният си състав излязохте срещу нас в очакване на разгромна победа!
    Когато едва не загубихте мача,обърнахте всичко на обвинения!
    За да не ви си случват подобни неща,ви съветвам да сте реалисти и да се
    примирите с действителността!
    А именно.
    Вие сте един посредствен по всички стандарти отбор!
    Освен отбора,се видя,че ви е посредствена и публиката!
    Посредствено ви е и ръководството,при положение,че не отложи мача предвид всичко при вас!
    Така че стъпете здраво на земята и приемете факта,че сте фенове на наистина посредствен отбор!Радвайте се на моментните успехи,но не прекалявайте в изискванията си!
    Аз не успях да видя,как ни убивате,както се канехте преди мача.
    Видях един отбор,който се отърва от домакинска загуба,и то по причина,че нашите не си повярваха!
    Така че по-спокойно,далече сте от Реал Мадрид!

    • Празнуваш ли още точката? Празнувай! Заслужихте си я.

      • Те първата и единствена Купа я празнуваха една година, а я говорят все още. Така ще е и с тази неочаквана точка, ще я празнуват поне един месец.

    • Цитирам-“Когато едва не загубихте мача, обърнахте всичко на обвинения!”
      Така е. Очаквахме да победим но не се получи. При вас нещата стоят точно обратно- Очаквахте че ще загубите и когато късмета ви се усмихна, празнувате все едно сте победили. При нас поне причините са ясни, напрежение от мачовете с Марибор и Панатинайкос и въпреки всичко победихме като гост в първия кръг и то убедително. А при вас? Тепърва ще осъзнаете какъв късмет извадихте в това дерби.

    • Ахаха ако ние сме посредствени вие копате дъното бате, ако футбола има дъно там долу има една шахта с емблема-циганин яхнал динозавър и стрелка надолу със знак-за БДЖ отбора, ниво минус 100, сещаш ли се комик?

  4. Срещу Локу спокойно можеше да играе Андрей , Янис , Корошец , Секулич , Алекса , Арменчето е супер читаво , което дойде от Ван , Укаки и Сирики вместо да се джаскат титулярите , които грам не са починали , а сега гоним дивото , голям мач с Локомотив голямо дерби ! Европа е важна там е парата и високото ниво

    • 1
      2

      Голям си капацитет. Защо търсим треньори по чужбина, като у нас всеки който гледа футбол по телевизора, е треньор. Първо се насрахте с прогнозите за мача с буферите, с колко гола ще ги бием, сега когато титулярите направиха равен, защо не сме пуснали резервите?!? Ами имаше и предложение да излезнем с втория отбор.

    • Давай, нареди състава и за ПАО. Керкез ще те послуша. Виж там и Ханкич ако можеш да върнеш, защото съсипахте и двамата ни вратари.

      • Съсипахме? Игонен за нищо не става от ден първи в отбора бе, тва само слепец не го вижда.

        Toя юнак датския бил втори вратар на изпаднал отбор, почвам да се чудя тоя отбор футболен ли е бил изобщо

  5. 2
    4

    Затова след купата от 2017,имате 19(деветнадесет),шампионатни мача срещу Лудогорец без победа,понеже не е подарена,а е на изплащане.
    И хоп, съвсем случайно следващата победа срещу Лудогорец идва отново във финала за купата.
    Защо винаги трябва да сте наведени пред някой?
    15 години лягахте на ЦСКА”Септемврийско знаме”, срещу бронзови медали,(през комунизма бяхте трети избор, ха-ха-ха),сега пък преминахте на купи,но само ако сте послушни,добре наведени.
    Но иначе сте по велики,и от Реал Мадрид.

    • Не е ли изумително как плешивата курва знае повече за статистиката на Ботев от нас самите. Аз например нямам никва идея мангалите с кой са играли миналата година.

      Хаха тоя повече с Ботев се занимава отколкото да си гледа катуна, ти си ненормален бе.

      • Това го коментираха в едно предаване,и също как Тодар се опитал да прехвърли сектор “Г”, след изпълнение на пряк свободен удар,но се обединиха около мнението,че” Тодар не го е направил умишлено” (ха-ха-ха смях),правят си гъргара с вас.
        На предаването попаднах случайно.
        Няма как да се интересувам от вас, прекалено безинтересни сте.

        • Добре че не сме ти интересни, иначе щеше да знаеш РД на всички футболисти, трите им имена, място ма раждане, статистика за мачовете ни от 1912 насам….

        • Ахаха и продължаваш да лъжеш, прочее не се пише гЪргара но това че си уникално ТЪП неграмотен помияр ние отдавна го знаем.
          Попаднал бил на предаване, кого лъжеш бе майка ти дейба, хаха ти Ботев лягаш с Ботев ставаш…освен когато не си лягаш с Крушони разбира се.
          Ти си импотентен воайор майна, наднича как хората се ебат, шпионира и си дърпа пишката щото той самия жена няма да помирише в тоя живот, жалкар.

        • Радвам се че разбираш че когато се каже “плешива курва” се отнася за теб…😂😂😂

          Почваме да те дресираме лека полека, ама ти си като кучето на Павлов-елементарен и първосигнален, ниска топка.

        • Виж какво тъп буфер мачовете с Марибор опровергават “подарената “купа.Миналата година Лудогорец отпаднаха от Олимпия.Олимпия не е по силен отбор от Марибор че и Лудогорец не са по силни от Марибор,нали.Отстраняването на Марибор и то ли е подарено,така че тази опорка е толкова нелепа колкото и ти самият .Подарена е титлата ви ,затова Георги Илиев го убиха Азиатската тото мафия за уредената титла и спечелването на милиони от залози

    • 1
      1

      Ама ние и преди 2017 си падаме от Разград бе манго , нали си статистик виж !

  6. 4
    3

    Не знам на какви се правите жълти мишоци!
    Целият футболен свят знае защо не отложихте мача с Локомотив.
    А именно за да може да се отложи мача с Лудогорец,което е в полза на Лудогорец,но не и във ваша!
    Но!Вие сте зависими от Лудогорец,както хората са зависими от въздуха и водата!
    Така че ще се съобразявате с батко!Иначе купички,които да ви осмислят съществуванието таратанци!

    • Не позна плъх. Не позна. Отлагането на мача с Лудогорец означава че Шиши е купил мача с ПАО и продължаваме напред. Сега ясно ли ти е канален плъх?

      • Абсолютно е възможно!Гърците са отлични търговци,Пеевски също,та защо да не!?Не бях се замислял за тази възможност,но ако е истина поздравления!
        Все пак се вижда,че с чист футбол сте за никъде!

        • Какво, не беше се Замислял? Ахахахаххх, нали ще спукаш някой хемороид ако се опиташ. Каквото ти се подхвърли, с това се храниш!

        • С чист футбол са за никъде, ама нали знаеш че за тях допинга е разрешен? Ей на, нищо не км направиха след мача с Марлборо.

  7. 4
    3

    Ако бием панатинайкос и играем с аякс ще има много умрели от злоба и завист цигани

    • Мисля че ще ги елиминираме с дуспи…Изгонен ще спаси една . Сега може да действате,подигравате…но миналия четвъртък преди второто ви писах…добро е момчето…ей сега ще върнат един гол…тъй че познах

    • Ти гледай да не умреш от тая кофти химия,където си се наблъскал с нея!

  8. Така и така ще ни шибат, защо трябваше да удължаваме агонията?

  9. 1
    6

    Ромите от В група, не се дадоха на Буферите,едно голямо браво .

  10. И да отпаднем от панатинайкос продължаваме в другия турнир за Европа да го духат всички…

  11. 11
    3

    А добрютро ! Увряха им главите най-после!
    Похвално е желанието да играем четвъртък-неделя или сряда-събота, но не и в разгара на лятото. Не и когато най-добрите ти футболисти на 30 или 30+ (Попов, Уджа, Конте, Там).
    Продължавам да питам, КОЯ умна глава реши мачът с Локо да не се отлага???
    Уникално организационно късогледство!!!
    1000 директора майна, няма кой да вземе едно правилно решение
    Сега с буферите загубихме 2 точки , и ПАО ще ни отстранят. От два стола – на земята!
    Щото някой решил да се прави на мъж и пръв европеец, баш в сауната.

    • 8
      1

      Мотивът на Керкез бе, че всички големи европейски отбори играели през три дни и трябвало да сме като тях. Само у нас и в Сърбия се отлагали мачове.
      Очаквам Керкез да ми посочи кои отбори от Англия, Германия, Италия или Испания играят в цикъл сряда-събота през месец юли/август. Ако се затруднява, ще му помогна. Нито един! Още повече, че в Англия температурите и подготовката на футболистите, позволяват да играят и през два дни ако трябва.
      Такова решение (за отлагане) не би трябвало да се взима от треньора, а от ръководството. Той е там , за да тренира футболистите и да води мачовете.
      Кога да играе отборът, би трябвало да решава спортният директор, според мен. Или друг директор. Ръководителите са там, за да взимат РЕ ШЕ НИ Я. Ключов момент в УП РАВ ЛЕ НИ Е ТО. Независимо дали на квартална бакалия, или футболен клуб.

    • 5
      3

      Така е, но Душан просто си мислеше че тия селски черно-бели задници ще ги отнесем лесно и така ще се нахъсат още поче за Патанайкос, но за съжаление се получи обратен ефект. Не отчете обаче че след изключително тежкия мач 2 дни преди това титулярите дето ги пусна ще са грогясали след един ден почивка, фактически само Съботата, щото в Петък са пътували, също и че мангалите ще им скочат на 200% тъй като това е мача на живота им. И нашите 2-то полувреме грогясаха. Та сега се получи обратния ефект, наместо с повишено самочувствие да излезат срещу гърчолят, те ще излязат със смачкано такова. Дано да греша.

      • Той Керкез забрави и че има 25 футболисти, мен ако питаш. Идея нямам защо продължава да пуска едни и същи футболисти през три дни в горещините.
        Видя се, че Ален Корошец има много потенциал. И във Враца и в Атина. Очаквах да е титуляр срещу локото. И не само аз. Пак казвам, твърде рано качиха на пиадестала Керкез някои хора.
        Още не се е доказал, въпреки спечелената купа . Която нямаше да я има ако Лудогорец бяха вкарали дузпата дълбоко в продължението.
        Досега печели важните мачове на контри. Фаворита натиска, ние играем умно и печелим. И в полуфиналите с ЦСКА беше така, на финала също, в реванша с Марибор.
        Очаквам да видя и директен, нападателен футбол от него. Особено с този потенциал, който имаме в атака и халфовата линия.

        • 2
          1

          Пич, защо направо не вземеш да се кандидатираш за поста на Керкез? Да го уволняват този “некадърник” щом имаме специалист като теб!

    • Защо ли? Защото мача с Лудогорец нямаше как да го отложиш! Не можеш да си отложиш всички мачове. Хайде спрете да се правите на по-умни отколкото сте!

  12. 4
    6

    То тоя мач е ясен, ни се правете, пак да угодите на една групичка псевдо фенове, дето се бъркат където не им е работата. Просто няма смисъл имаме да връщаме за купата поне 10 мача, като след подарена от 2017

  13. 3
    5

    Страхливи мишки. Ей затова ще си останем малък отбор.

    • 3
      1

      Пфсхахаха плешивия тиквок пак е скаран с логиката

  14. 5
    4

    Душане, за какво отлагате сега? Буферите ни се подиграха, асега и Панатинайкос ще ни отстранят. Лудогорец не е Локото, за да се пазим!

    • 11
      2

      Буферите изкараха традиционния си нечовешки животински цигански късмет.
      Такива са фактите.
      И сега се радват че са се отървали, хикса с нас ше им е най-голямата победа тия сезон, те вече могат да не играят, взеха точка на Колежа, празненствата ще продължат поне до Банго Васил.

      Малко им трябва на тях-едно кило каменярка, една бомбичка салам Камчия с повечко чесън и една точка на Колежа и те са щастливи.

      • 4
        8

        А циганите от ботив изкараха 100 декларации само за да прикрият слабата си и трагичната игра и че Локо ги направи за 2 стотинки, мажете лайната ама гола в 92 мин си остава в гъза ви хахаха

        • 5
          1

          Нечовешка радост от хикс, тва е някаква чутовна победа за нивото ви на лилави мишки заеби, не знам дали не усещате колко сте жалки

      • 1
        5

        Жълт мишок с малък пишок А 0 – 6

      • ЖЬЛТА КУРво до ония ден играеше за оцеляване сега голям стана 60тевь не мерило за нас нито феновете им показахме го отлично спринт и бягаме на зад относно мача така ти се беше свило жьлтото дупенце от маноле че по едно време ти падна картонената шапка от завода кьдето работиш !!УСТИ ГОЛЕМИИ НО ТОПКИ НЯМА И ОТБОР НЯМА СКОРО ЕВРЕЙНА Е АУТ И ЩЕ ЦЬКАШ С МАНОЛЕ И РОГОШ

  15. 4
    7

    Курвите на Домуса веднага свалят гащите,затова никой в България не ви обича пу да ви еба путката майчина помашка

    • 7
      1

      Курвите на Домуса дето му взеха три финала за купи?
      Забавна е циганската логика .

  16. 3
    2

    А можело значи, пак по-добре късно отколкото по-късно

Коментарите са затворени