Ръководството на Ботев (Пловдив) разпространи декларация, в която осъжда поведението на феновете на Локомотив, които са нанесли сериозни щети на гостуващия сектор на стадион “Христо Ботев”.

Ето какво написаха от ПФК Ботев:

Уважаеми ботевисти,

На 28 юли 2024 година в град Пловдив се изигра първото местно футболно дерби, в което гостуващите привърженици на “Локомотив“ имаха възможност да присъстват на обновения стадион “Христо Ботев“, за да подкрепят своите любимци.

Ръководството на ПФК “Ботев“ направи всичко необходимо, за да осигури нужния комфорт и гостоприемство на своите гости, вярвайки, че цивилизованото и джентълменско поведение, което бихме искали да наложим като норма при срещите ни с нашите спортни опоненти, ще срещне адекватно отношение и европейски манталитет.

За наше огромно съжаление и разочарование, след края на футболния сблъсък констатирахме истински погром в сектора за гости и прилежащите към него помещения. Недоумяваме как е възможно хора, имащи претенциите да се отъждествяват с нашия град и неговата хилядолетна история, да се държат като варвари в дома на своите домакини.

Държим да подчертаем, че нямаме никакви претенции към ръководството, спортно-техническия щаб и футболистите на “Локомотив“. Убедени сме, че те също изпитват неудобство и чувство на срам от случилото се.

Важно е да припомним на всички любители на футбола в град Пловдив, че изграждането на новите стадиони на “Ботев“ и “Локомотив“ се финансира със средства от държавния бюджет, а собственик на спортните съоръжения е Община Пловдив.

Иска ни се да вярваме, че този грозен инцидент ще бъде последният, срамящ културната столица на България, като призоваваме всички заинтересовани страни да осъдят непредизвиканата с нищо агресия и разруха.

С уважение,

Ръководството на ПФК “Ботев“

 

134 КОМЕНТАРИ

  1. МАЛОУМНИ ЦИГАНИ, ТОВА Е НАПРАВЕНО С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!! ДЕМЕК, С ВАШИТЕ ПАРИ!! И ЩЕ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНО ПАК С ВАШИТЕ ПАРИ! ВСЕ ЕДНО ТРОШИШ В КЪЩАТА НА КОМШИЯТА ЗА ЧИЕТО ОБЗАВЕЖДАНЕ ТИ СИ ПЛАТИЛ И ЩЕ ПЛАТИШ ПАК ТОВА КОЕТО СИ СТРОШИЛ. ВАЖНОТО Е ДА ТРОШИШ! ЧЕ ЩЕ ПЛАТИШ 2 ПЪТИ ОТ ИЗТЪНЕЛИЯ ТИ ДЖОБ МАЙНАТА МУ. ЗАБРАВИХ, ЧЕ ЦИГАНИТЕ ДАНЪЦИ НЕ ПЛАЩАТ ДЕ. ТЕ И ЗАТОВА СЕ ОПИТАЛИ ДА ДЕМОНТИРАТ ТОАЛЕТНИТЕ ЧИНИИ И ДА ГИ ОТКРАДНАТ, ЧЕ ВЪВ ВЪНШНИТЕ КЕНЕФИ НА СТОЛИПИНСКИТЕ СИ БИДОНВИЛИ НЯМАТ

  2. 2
    8

    Така ли не разбрахте,че те никога не са виновни. Виновен е Лилчо и това,че феновете на Ботев чупиха в Словения. От Льоко просто отмъстиха,защото имат чувство за справедливост

  3. 3
    11

    Жълто ЛИЦЕМЕРИЕ!!
    Нямам какво да добавя!!

    • 8
      1

      манго не добавяй плати си циганиите който направи на сега пал друг ще плати Крушарски само гледай смеъката се прави и тези дни ще има много рев тогава ще имаш какво да добавиш

  4. 8
    1

    Циклон Б за всички малцинства от което пловдивското общество няма нужда.Гетата с телена ограда,и пропусквателен режим Недопускане до спортни прояви.Към културните нямат интерес.Къпане всяка седмица в Марица и обезпаризатяване в задният двор на Селскостопанският.Свлачището клиника на Аджъбъдем за зашиване на анали и международна автогара с директни автобуси до Истанбул,Одрин,Адана,Измир.Стига срам за Пловдив Сменете си Седалището кюстендилски бежанци.Отидете и се помолете на Суди Озкан,Потококу,Гюлтен Топарлъ или циганският Остап Бендер Извинявам се ако някои са убити или на специален режим.Като повече от собствениците на ,,кучката на мафията,,.Или прочетете историята на една курва.Срам,срам,срам.

    • 1
      6

      Ари уа. Ай уие. Въри ва
      Жа има ли домати да са бъхтем уа

    • Ако ги няма тези и селяните стадиона празен

  5. 7
    1

    Умбро купено от битака с пришити номера ви направи малки невзрачни клоуни които децата наричат смърфове Колко си нещастен и глупав Станиславе.Имаш ли си идея,самотен плъх.

  6. 6
    1

    В неравна борба между 19?6 паразита и 1800 седалки и прилежащи тоалетни гейбандата спечели равенството.Циганите си остават цигани.Сега Говедаре а,Пияниците,пиявиците и Едномъдият ще плащат,защото за разлика от Свърталището в задният двор на Селският всичко е застраховано Канмерите гейбандити са за това.Европейска гей публика с ориенталски селски черти.Борбата с Колежа завърши наравно Селски цигани,не поканени в града ни По здрав на Станислав,заспа ли на дежурство,обеснико.

  7. 2
    6

    Когато използваш гръмката дума “ПОГРОМ” заради две дефектни седалки купени от битака, а в същото време се правиш на забравил за ПОГРОМА в Словакия….. то ти си ДВУЛИЧЕН ПЛАТЕН ТРОЛ НА ОТБОРА НА МАФИЯТА

    • 4
      1

      Умбро купено от битака с пришити номера ви направи малки невзрачни клоуни които децата наричат смърфове Колко си нещастен и глупав Станиславе.Имаш ли си идея,самотен плъх.

      • Негромотни тролове? Наистина ли, рАководството?!

    • Запознат, ама глупав. Словакия и Словения са две напълно различни държави. Но понеже ти си запознат , тука е същата работа като Австрия и Австралия (всичко е за заблуда на противника , ама тихо ) .

    • Когато използваш гръмкото”отборът на културната общественост”, “европейци” и отидеш да изпотрошиш стадион,в който държавата хвърли милиони(и твоите пари). И след всички снимки да говориш за “две счупени седалки от битака”си е не лицемерие,а шизофрения.Били провокирани-еми идете чупете у вас. Иначе навсякъде пускате декларации,колко сте онеправдани и все невинни за всичко и кви големи биячи сте.Лошото е че сред нашите също има не малко празни глави,които ще си го изкарат върху Лаута,а там също държавата даде много

  8. 1
    5

    Говорили си японец и фен на ботяф (от ромски произход, разбира се) Коничиуа, казал японецът. Коречиуа отговорил фенът на сганта. 😁😁😁😁😄😄😄

    • Щеше да е смешно ако беше вероятно, все пак знаем кой отбор обичат циганите. Саде Локу!

    • А какъв плъх вредител знаеш ли какъв си ти.Квадратна глава,криви крака,плешив,грозен като смърта.Ако си мъж на думата си дръж.Обеси се се самотнико,без бъдеще и с този социален живот,всеки самотник би се обесил И ако Ерол не те обладае тази нощ в нужника,ненужен си дори в семейството на гейдружинката от задният двор на Селският.

    • Инаш предвид снимките на дефектните седалки които авторката на тази декларация се опитва да изкара “ПОГРОМ” ли?
      Или хвърлените предмети на терена от жълтите цигани, който удариха Луков?
      Или насилствено откраднатите фанелки на деца и жени локомотижци ли?

      • мангал сега ще ви фактурират орогинални седалки 300 лева едната и 50 лева монтаж

  9. БРАТЯ РОМИ, КОЙТУ Е ФАНАТ ША СИ ОТРАБОТИ ПРОСТУТИАТА. КОЙТУ НЕ Е ФАНАТ И СИЧКИ ДУРУГИ УТ КАТУНА КОИТ СА БИЛИ НА МАЧА, ДА СБИРАТ БАКЪР, ШТОТ ДЪРЖАВАТА ЩЯЛА ДА СИ СВАДИ УТ МАНГИТИ ЗА КАШОНЯ НА ЛАЙНУТА! ДИМЕК, НИЙ БРАТЯ РОМИ ША СИ ПЛАШТЪМИ ТРОЙНУ ЗА ГЯВУЛЪКА!!! КОЙТУ СДАДЕ НЕИНТИГРИРЪНИТИ РОМИ ДЕТ ТРОШЪТ, ША МУ УТПУСНИ КРУШЪТА, ГЕЙ БИЛЕТ! ПУФ, ПАФ!…….УБАВА РАБТА, АМА ФРЕНЦКА, ОЛИМПИЙСКА!:)))))

  10. 2
    7

    Какво очаквате след провокации като на кюфтето Лилчо преди мача? Като да натикаш гостуващите фенове в клетка, а 1/3 от останалите седалки да са празни?
    Лошото е че тези провокации бяха охотно тиражирани в медиите… вместо да бъдат порицани..

    • манго истината провокация ли е или така ви е удобно ни каквото и да повтаряте истината е една 1926 нищо не се е сучило пълна измислица на която и половината манговци не вярват

      • 11 годишния домакин и нападател. 1912???! Хахахаххаха

        Коя “истина” имаш в предвид, неграмотен селяко?

        Тази за 1912 ли? За която още чаката нотариалния акт по емайла ли?

        • В предвид….В предвид … майка ти дейба неграмотна дейба ахахах тъпанар

          • 11 годишния домакин и нападател. 1912???! Хахахаххаха

            Радвам се, че си съгласен!

        • имам в предвид че си черен циганин гей бандит

      • Преди малко си поправил потребител, че написал кокушарник, а самия ти не знаеш кога в българския език се пишат припинателни знаци и какви….

        Това е същността на папагала-ботевист…Неграмотни, но нагли Гатьовци и Барековци които винаги викат дръжте крадеца..

        • ПрИпинателни знаци…прИпинателни ахахахахахаха умирам с тея мангали неграмотни…

          • Андрей Спасов сам си пише в кенефния форум за да лъже рекламодателите
            1
            1

            “умирам с тея мангали неграмотни…”… продължавай да доказваш, че си неграмотен….
            То словеред, то граматика, то изказ… достоен за Стряма и Маноле…

        • Станиславе ти си Изумително ТЪПО същество, затва повече от пазач в училище няма да станеш.

          • Андрей Спасов сам си пише в кенефния форум за да лъже рекламодателите
            4
            1

            След Станиславе има запетайка.
            Изрерчението не е разказвателно така, че помисли с какъв препинателен знак трябва да го завършиш!
            Какво означава “затва”, г-н зидаро-мазач от Коматево?

  11. 5
    1

    Тая тема майна е абсолютното потвърждение и олицетворение на циганията на чернобелите селски маймуни.
    Вместо да си посипят плешивата глава с пепел и да кажат: Еми сори пичове тъпо се получи, те- ама то и вие тва онова, вашто ръководство бла бла бла.

    Абсолютни путкински помияри ей Богу.

    • 7
      1

      Няма в историята циганин да се е извинил че е направил цигания. Не е известен такъв случай.

  12. 1
    5

    Графитите са изкуство и дизайн на фона всичкия този кич в ламаринения кокушарник.

    Вместо да благодарят чде им ги дават безплатно, те го използват да плюят.
    Селска работа… какво да ги правиш?!

    • кОкушарник. може да напише само малоумен циганин с образование трети клас и акъл на кОкушка, пфахахаха, кретени неграмотни

      • 1
        4

        Андрей, не един път си правил правиписни грешки дори в заглавията.
        Не е ли малко двилично?!

      • Папагалите обичат ламаринени къщи

      • 1
        3

        Като Попето ли?
        Или като Гатьо?
        Или като Бареков?

      • Платени фенове с жълта шапка и безплатен кренвирш

        Нормално е локомотивец да не е наясно как се пише кокошарник. Все пак това е дума от ежедневието на коматевските животновъди, а не на локомотивец от града….
        Иначе се радвам, че си съгласен с останалото от поста. Аз също!

  13. Докато има хора, които приемат това за нормално, няма да имаме хубави съвременни стадиони. Трябваше да си остане насипа на Източен и скелето на Лаута. Чиста работа!! Троши и драскай колкото ти душа иска.

    • Не е нормално, но не е и нормално да осъждате други, за нещо което вие самоте правите…

      • Ако четеше с разбиране, щеше да видиш, че написаното се отнася за вандалите като цяло.. те нямат цвят.

        • Ако беше искрен, щеше да осъдеш първо тази декларация, която цели единствено повишаване на напрежението … и следователно ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВАНДАЛИЗЪМ.
          Жалко е да осъждаш другите за нещо което сам правиш… оли пък лицемерие

    • Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение и е ДЕМОДЕ
      1
      3

      “хубави съвременни стадиони”??!!
      Този ламаринен кокошарник ли??!! хахаха

  14. 1
    2

    Ръководството на Ботев Пловдив осъди вчерашните ексцесии в сектора с фенове на отбора. Както е известно, по време на дербито с Локомотив Пловдив бултрасите си спретнаха масов бой в своя сектор. Според шефовете на Ботев сред феновете, обичащи отбора, има и такива, на които се плаща да ескалират ситуацията.

    „Уважаеми ботевисти,

    В този възлов за развитието на клуба ни момент, ръководството на ПФК „Ботев“ се обръща към всички вас с молба за подкрепа.

    След поредния срам, донесен на ПФК „Ботев“ от изкуствено създадени маргинални групи, настанили се арогантно и безскрупулно на територията на Южната трибуна на стадион „Христо Ботев“ и целящи единствено създаване на напрежение при извършването на откровени саботажи във вреда на клуба, ние не можем повече да мълчим. На карта са заложени както имиджа на нашия клуб, така и неговото устойчиво развитие.

    Умишлените щети и провокации на стадиона в Марибор, където абсолютно безпричинно същите изпочупиха част от сектора за гости, запалиха огън и търсеха конфликт с останалите привърженици, пропътували разстоянието до Словения от чиста любов към клуба, както и злонамерено хвърлените предмети към терена през второто полувреме на градското дерби, са само малка част от срамните и недостойни прояви, нанасящи кални петна върху името и историята на нашия клуб.

    ПФК „Ботев“ познава отлично своите истински привърженици, подкрепящи горещо и безкористно любимия си отбор. Заедно с тях сме преминали през трудни моменти по пътя на своето развитие, приемали сме критиките, когато същите са били правилно обосновани, разбирайки, че са направени единствено от любов към клуба, като отново заедно сме се опитвали да направим ПФК „Ботев“ по-успешен.

    Не така стоят нещата с неотдавна брандираните „фенове“, немалка част от които никой от привържениците не е виждал на мачове на „Ботев“. Публична тайна е, че мнозина сред същите се извозват на футболни срещи под строй, раздават им се специално напечатани безплатни артикули на новосъздадени „фракции“, като крайната цел е ясна – овладяването на трибуната с най-горещите ни привърженици и оказване натиск върху ръководството на клуба.

    В момент, в който „Ботев“ носи единствено радост и позитивни емоции на своите многобройни и верни привърженици, печелейки Купата на България, участвайки успешно в европейските клубни турнири и развивайки стремглаво своята дейност във всички възможни направления, ние не можем да мълчим и да гледаме безучастно позорните действия на индивиди, съсипващи реномето на клуба.

    Призоваваме всички нормални привърженици на „Ботев“ ясно да се разграничат от въпросните маргинали, като ги изолират физически както на стадион „Христо Ботев“, така и при гостуванията на другите съоръжения в страната. Нека позорът остане завинаги върху тях и техните кукловоди.

    С уважение,

    Ръководството на ПФК „Ботев“, написаха от клуба.

  15. 1
    5

    Този ламаринено-найлонен паметник на кича незнайно защо наречен стадион явно е строен в час по трудово с най-лошите материали.

    Какви са тези дефектни седалки дето са се разцепели по този начин катона снимката?! Явно от битака!

    А графитите не са погром, а единствения стилен дезайн на този полусрутен обект символ на кражбата на народна пара!!

    • Ахахахаа феновете на отбора със стадион-джамия с формата на кашон тръгнали да разсъждават за стадионите на другите отбори-безценно.

      Другия мач ше гледате по телевизора, измекяри лилави

      • Вие също. Нищо че собственика ви е все още султан

        • A не, без такива, сега е наш ред да ви се изсерем на главите путко, стягайте Джамията за домакинския си мач с нас, няма тинтири минтири, ше ви се ебе майката на Ещадиу ду Мангау

          • Ето къде ти е болката, папагал двуличен

    • манго на другото дерби еашият кашон ще бъде изтътбушен ако не сте фалирали до тогава защото сега крушата трябва да плати а рашо още смята и сумата е шестцифрена честито круша поздрави от гейбандитите

  16. Жълти слуги на Пеевски, вие сте НЕГОДНИЦИ И ЛЪЖЦИ
    1
    3

    Хахаах- поредния опит на крадеца да викне: Дръжте крадеца!

    Папагалите се опитват да отклонят вниманието от собствената си селяния – каквото ръководството, такова и феновете, такъв и отбореца от Централна Африка…

    Жалки манипулатори в лайняно жълто!!

    Цингата в ЗАТВОРА ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ НА ДЕЛЯН МАГНИТСКИ!!

  17. 3
    1

    Хаха, плешивата гнида Мърков гледа снимките майна и завижда…мисли си:еееееех ако не бях такава путка и бях отишъл на мача…и аз можеше да си взема една тоалетна чиния…едно клекало най-малкото да си отмъкна…бахти…ма аз понеже съм страхлива мишка си останах вкъщи и сега пак ше трябва да сера на дупката в двора, да ти еба и живота

  18. 4
    1

    ЛОКО ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ МИРИЗЛИВИ МИНГЯНИ МИНГЯНИ

  19. 4
    1

    Абсолютни отрепки, изметта на нашия град. Бих се обърнал към ботевистите с молба: Спрете да обиждате циганите, кюстендилци и хората ощетени от природата. Това долно племе е отгледано и “възпитано” от наркотиците на Главния, болния мозък на СДС боклука Гърневски и последвалите пари на убити престъпници-президенти, бойковите солташаци Марешки и комсомолеца Крушарски, все хора, които когато и да ги заплюеш или директно да ги застреляш все ще е късно.

  20. Сега в края на ноември новата трибуна на Лаута ще стане на нищо…

    Дори говедата не си позволиха такъв вандализъм. Следващия мач ще се комбинирате, ако на някой му се пикае ще търси друг, който е жаден.

  21. 1
    3

    2 кинефа, голям праз. Ние ги потрошихме на терена и на улиците те за два кенефа, малко да замажат срама пред селските им фенове. Колко са хитри тия индианци бре.

    • кинеф си ти манго а каквото сте чупили ще си го платите сметката идва крушата ще реве от тв праввата ще си ги вземем такава е наредбата сеаг Рашо ще ви сметне всичко на завишени цени стой и гледай ще има рев мангалски

    • Ти си пълен малоумник. Жалко, че тухларните не работят, специално за такива излишни хора като теб да се научиш на труд и да цениш труда на другите.

    • потрошил си кура от чикий филмар гей бандит

  22. 8
    1

    Съвсем нормално е циганин като види бойлер, особено чужд, да опита да го откърти. Тук новина няма.
    Организационната секретарка Рашко ще се заеме с възстановяването.

    • ще има вко ресто от тв правата крушата пак ще лапне голия и ще наказва гейбандитите

  23. БАТ СЕЛИМ УТ КОНДОФРЕЙ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
    5
    1

    ТИА НИХРАНИМАЙКУФЦИ ША СА УТ ВРИТИНАРИТИ ИЛИ КОПАНАРИТИ, НИЙ КАЛДАРАШИТИ СНЕ КУЛТУРНИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! ИНТИГРИРЪНИ СНЕ!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ, ПАФ!:))))))

  24. 4
    9

    Нищо им няма … домовете са им по-мизерни от тези снимки ! Така или иначе от този стадион до нова година ще се чува само всички вън…

    • Лилава маймуно, в кривата ти куха тиква нищо няма!

  25. 4
    2

    БРАТЯ РОМИ, АПАПИ, УВЛЯКУХМИ СА ПУ БАКЪРА И ДЖУЛЯЗУТУ И ПРОПУСКЪМИ ИНТИГРАЦИАТА ИЛИ КАСТРАЦИАТА, КАК ТАМ МУ ВИКАФА?……..ПУФ ПАФ, ВРЕМЕ Е!:)))

  26. 5
    7

    Ебете си майката гнусна гурлива и жълти и черно бели педита , като много ви стиска , особено на бабаитите от Локото нали няква арми да , отидете в Украйна е къде е и там се докажете

  27. 6
    2

    Манго кога е виждал тоалетна , манго е по кенефите

  28. 9
    4

    За чупене и рушене на държавна собственост трябва да има много тежки последствия включително и затваряне на Лаута

    • 4
      9

      “Умишлените щети и провокации на стадиона в Марибор, където абсолютно безпричинно същите изпочупиха част от сектора за гости, запалиха огън и търсеха конфликт с останалите привърженици, пропътували разстоянието до Словения от чиста любов към клуба, както и злонамерено хвърлените предмети към терена през второто полувреме на градското дерби, са само малка част от срамните и недостойни прояви, нанасящи кални петна върху името и историята на нашия клуб”. Този цитат Андрей Спасов го спести,ЗАЩО БЕ МЪРШО ?!? Значи вие може да чупите,а като ви чупят една тоалетна и ГУМИНИТЕ ГЛАВИ рИвете като мастий,ето това са истинските СЕЛЯНИ !

  29. 2
    9

    Една супена мивка и малко спрей бахти и жълтата кочина сега ще искат още 30 мишки за ремонт

  30. 5
    10

    Гнусните помаци как бягат от фокуса,очакваха да разгромят Локомотив но 91 мин им се еба майката и сега тоалетни моалетни,абе мърши СЕЛЯНИТЕ ОТ ВАШАТА АГИТКА провокираха ексцесиите има двама ранени полицай,биха се в ТЕХНИЯ сектор помежду си,КЕРКЕНЕС ги нарече “СЕЛЯНИ” и доматохвъргачи те тръгнали за една тоалетна да РИВЪТ,много интересно на Левски и ЦСКА агитките сигурно ги бяха лъснали,майка ви дейба кривоглава

    • 3
      8

      Тази повърня я е писал Рашко Стоянов само той може да е толкова ТЪП да пусне такава декларация

      • 2
        7

        Керкез го каза феновете на ботевъ са селяни факт

    • 2
      1

      Ей мишле, не се напъвай тук ,ще се осереш ако те срещнем

    • Керкез е наричал някого селяни само в болната ти плешива тиква. Това първо.

      Второ-цигани се родихте, цигани ще умрете, срам за града ни сте.

  31. 12
    2

    Първобитна история. Да се прибират по пещерите и да не се показват повече. Държавата стадион им направи а те чупят понеже нямат акъл и за две стотинки. Нито са страшни, нито умни. Полицията ще трябва явно да влиза вече и по тоалетните.

  32. 2
    12

    Жълти отрепки ебахме ли ва? Ебахме ва аре фостата и тихи ви искам

    • 9
      3

      ебаха майка ти и сестра ти на капака на трабанта на калеко ти ибряма от Столипиново,да тейба майката циганска!

    • 8
      3

      Не, това са седалки на тоалетни, бойлери, мивки, вероятно приемате сбиването с тях като голяма победа, защото са на вашето интелектуално ниво.

    • Извънмерно забавна е сиромашката радост от докопването на късметлийски хикс на Колежа. Това ще влезе в циганската история като една от най-големите победи на кюстендилския пришълец от задния двор на селското училище.

      Как равния е победа не е съвсем ясно, но за фантастите набор 1926 няма нищо невъзможно, тея лъжат като дърти цигани.

  33. 10
    3

    Добре де,като знаете,че са БОКЛУЦИ и ОТРЕПКИ защо не демонтирахте седалките и няма камери за да бъдат съдени тези ГНУСНИ ЦИГАНИ?

    • 4
      7

      Защото това ръководство е напълно неадекватно,защо не поискаха отлагане на мача както направиха резаците?

  34. 5
    2

    Убифта ва.толкус бой и фъргах на кенефтето амъ гу ибиф

  35. 15
    3

    Не може, навсякъде трябва да направят да изглежда, като сметището в Столипиново, на което живеят! Само претенциите им са големи!

  36. 2
    9

    Имаше ли представител на Локомотив , когато се констатираха щетите?

    • 13
      2

      Стикс беша там. Държеше някъв хуй, ама не можеше да му дава наклон. От време навреме го целуваше.

  37. 6
    10

    Стоян канара каза че му е през щепсела за една тоалетна и добави аз не се ли изсера на тоалетната на двора в Стряма и да ми изплиска дивия от падналото лайно все едно не съм срал ва да сейба.

  38. 14
    1

    Това не са били селяци. Това не са били индианци. Това са били ЦИГАНИ.

  39. 3
    13

    Това е поредната жълта провокация , не мисля ,че е вярно

    • 4
      13

      Вярно- невярно, едно е сигурно, селянията е заложена в ботевизмъ. Да сравняваш две тоалетни, които са повредени, с хореография, която се кланя на престъпността, са две различни планети!

      Дано нашето ръководство отговори с въпрос за тази хореография на ГРАБЕЖА в жълто!!!

      • 7
        2

        Я, пак! За кланяне на престъпността говори фен на отбора с най- много убити президенти, чиято основна дейност са убийства, търговия с наркотици, проституция, валутни престъпления и т.н.!

  40. 1
    4

    Най лошото е че и Ботевските фенове като ходят на техният стадион ще е същото ,а ще плацаме ние данъкоплатците от Пловдив!Срам ме от сам диваци мръсни!Нов стадион изроди гадни!Сега ще дойде гръцката публика и ще винят тази свинщена!

  41. 10
    2

    Изроди мръсни!Не са дали един лев данъци само чупят и трошат!За това никаква публика на двата отбора като гости!Изроди локомотивски!

  42. 12
    1

    Браво на циганите Успя ли са да победят този враг тоалетната чиния!!! Те са свикнали с клекала какви са тия тоалетни чинии дето ги цакате с тях???

  43. 6
    2

    Ебахти простите и гнусни цигани. Цигани, ама от най-долнопробните.

  44. 4
    12

    Десетки фенове на ботев се биха един срещу друг. Това не е престъпно, няма заклеймяване, няма вандализъм! ЛИЦЕМЕРИ В ЖЪЛТО. Какво да кажем за издигнатия мъж с маска, държащ свалени фланелки и знамена на Локо? Ръководството на Ботев не се оплаква от тази свинщина на селската си публика, а коментира един домат и една повредена тоалетна.

    Или извинение или оставка на всички директори в Ботев!

  45. 14
    2

    :Мангалите от Лайнута не са гледали мача. Те чупят и гледат да приберат нещо… Циганска му работа.

  46. 2
    8

    Ние сме интелигенцията на града. Не ходим по тоалетни.

    • 12
      2

      Явно не ходите. Серете си в къщите на килима. Ама така си живете циганите…

    • 7
      2

      Какво извинение искаш така и не разбрах. Такова ти възпитанието щом насърчаваш да се троши и после от данъците да се плаща !!!
      Още триста години с такива като теб България няма да се оправи. Явно са прави феновете на Ботев да ви наричат цигани,но дори и те са по добри в някои отношения за разлика с такива като теб. После защо не се стреляли стадиони,че как да се строи след като се знае какви прасета има в България.

  47. 3
    16

    Повредили са две тоалетни Локото. А бултрас вдигнаха хореография, с която демонстрират пълно незачитане на човешките права. Хореография, с която се казва, че да ограбваш с насилие жени, деца и граждани е похвално и трябва да се практикува от всеки бултрас!

    БЕЗСРАМНО е в Ботев да се възмущават от феновете на Локо, а да подкрепят насилието на бултрас!За него няма нито дума, защо???

    СРАМ И ПОЗОР, в ботев всичко е лицемерие и селяния от обикновения фен до последния директор!

    • 13
      2

      Абе я си еби майката плешива селска бе, помияр гнъсен, вижте се кви сте цигански селяни, бахти гнусотията

    • 3
      1

      Какви човешки права те гонят бе мастийо миризлива,майка ти да ти умре в ръцете котки да и разнасят червата по казаните,и да и серем на гроба станиславчо-курво миризлива!

  48. 10
    2

    Ахаха, мангалите се стресирали от тва бялото керамичното и го изкъртили, те в Столипиново имат дупка в пода и там серат и пикаят, нека проявим разбиране към културните различния на гостите си, те с това са свикнали,искали са да се почувстват като у дома си ахахахаха

  49. 6
    2

    АААА Аз щети не плащам… Тия от ЛАЙНУТа няма да ми дават наклон….

  50. 8
    3

    Следващия мач ще си пикаете в шепите и ще седите на голия бетон.

    • 8
      1

      Защо изобщо са им сложили седалки недоумявам?!?

      Следващия мач-без седалки-тоалетните заключени, те така са свикнали, ше им е добре.

  51. 10
    1

    Какво да очакваш от цигани. Те са свикнали с дупките по двора за тоалетни. Човекоподобни. Пък и миризливи. Ще трябва да проветряваме сектора за гости от вонята им

  52. 8
    2

    Искало им се било да вярват че това е за последно, бахти наивниците, следващия мач ако разрешите присъствие на животните, ще стане абсолютно същото, просто защото тва не са нормални хора, тва са цигански подчовеци, тва е сган.
    Единствения начин да се предотврати тва е да не се пускат тея уроди повече.

  53. 2
    18

    Ръководството на Ботев по нищо не се различава от феновете на Ботев! Феновете на Ботев издигнаха хореография със насилствено взети тениски на Локо, десетки тениски взети с бой. И ръководството на Ботев твърди, че феновете на Локо не са провокирани. Ръководителите на Ботев още не са се извинили за хореографията на своите фенове възхваляваща насилието. Срамно е да говориш за материални щети, когато има физическо насилие над фенове на Локо! Очакваме в Ботев да си вземат поука и да се извинят за недостойното и античовешко поведение на своите бултраси!!!

  54. 8
    3

    Е тва е срам и гнусотия, не да ми говорят за чушки и домати!

    Вие не сте хора, вие сте шибани маймуни!

  55. 14
    1

    Любим отбор на културната общественост.

  56. 14
    4

    Диви, комплексирани селяндури дошли в цивилизацията! Няма такава нещастна пасмина, като тия отрепки! Най-селската публика в България! Всички селандури навремето бачкаха в БДЖ-то, домъкнати от различни села и паланки! Техните отрочета явно са получили качествено селскостопанско възпитание! Иначе бяха много загрижени за общинската собственост и как се харчели държавните пари а сега я поломиха! Пълни помияри нещастни!

  57. 14
    3

    Дейба мръснити цигани, като дойдем на Лайнут джамия ще ви бутнем стадиончето селско

  58. 13
    2

    Погледнете се бе майка ви дейба циганска дейба, вижте се-е тва сте Зрънкови-малоумни подчовеци, тръгнали да крадат тоалетната ама не успели и я потрошили, бахти гнусната пасмина.

    Тва никога повече циганска агитка на нашия стадион, никога!

  59. 14
    2

    ВАРИ ГО !
    ПЕЧИ ГО !
    МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ!

Коментарите са затворени