Локомотив Пловдив се изложи при гостуването си на аутсайдера Сливен в шампионата при 19-годишните. Смърфовете поведоха в резултата при гостуването си в града на сините камъни, но след почивката, когато домакините играеха с вятъра в гърбовете им изравниха и пропуснаха да оставят всичките точки в Сливен. По информация на PlovdivDerby.com старши-треньорът на черно-белите Димитър Палазов никак не е останал доволен от поведението на своите футболисти и здраво ги е скастрил след мача.

Миналата седмица смърфовете допуснаха поражение и предпоследния Нефтохимик с 0:1 на Лаута. Преди двубоя с черно-белите бургазлии имаха едва 1 точка в актива си.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    6

    Бай Али Раза,същите тези Дунав ви изнасилиха анално на собствения стадион,а за Едо си спомни резултата на Лаута,така че манго лапай го и те искам тих!

  2. 6
    5

    Сега ще оцените гръка и Джоров които се бореха!

  3. 3
    8

    Построих ви база за 30 милиона, докарах ви мега специалист като Маслара дето пие по кило рикия на ден и накрая? Шиба ви кой, къде ви хване! За капак на всичко Еду Челеби с най-добрите футболисти и най-добрия треньор едва докара Х на Дунав! Жална ни майка локомотивоциганска!

    • 8
      4

      Ей мангал гледай си селското отборче и отиди да скубеш тревата на копнежа че пак е два метра

Коментарите са затворени