Старши треньорът на Локо Пловдив Любослав Пенев се очаква да остави централния си нападател Мичи Нтело на пейката за днешния мач с Арда. Причината – предстоящ трансфер. Нтело е желан от руски клубове.

Очаква се Пенев да пусне три от новите попълнения, които пристигнаха на „Лаута“ през лятото – Георги Каракашев, Николас Пенев и Жулиан Лами, като той ще води атаката. На вратата ще бъде Кристиян Томов, който си спечели мястото под рамката през пролетния сезон, когато Динко Хоркаш бе „замразен“ заради отказа си да подпише нов договор. Мартин Луков ще е на пейката.

Любослав Пенев обаче няма да е на нея. Той е наказан от края на миналия сезон, когато получи жълт картон в последния мач на Хебър с Етър.

Вместо него като наставник ще бъде записан помощника му Атанас Стоилов. Очертава се и интересен дуел между брата – Станислав Иванов от Арда и Ивайло Иванов от Локо Пд.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    5

    Фекале, издой ли днес баща ти?

  2. 5
    2

    Цяло чудо ще ако този разбит от Крушарски отбор постигне дори и равен

  3. 2
    3

    Аре ве, цяла Европа го иска този неземен нападател, как така никой не се осмели да плати баснословната транферна сума от 400 000 €. Ай продавайте го по-бързо, че ни е страх да не ни разпори на 28-и хахаха

  4. 5
    3

    Круша искай трансфер.Нямаш ресурс за Локомотив ВЪН!!!

  5. 5
    4

    Е как така това е топ нападател .Пловдивското Юве отказва оферта след оферта ..това е най конвертируемият нападател в Европа …също така ние сме не победими хулигани ,фенове от културната общественост ,ние сме истинските майни,ние сме ходили 40000 на гостуване,ние нямаме цигани и цигански оркестри Ние сме Ювентина!!!!!

    • Aз, бате не мога да броя много много. Тези нули след цифрата 4 какво означават?

  6. 4
    3

    БРАТЯ РОМИ, КЛОАКОМОТИФФЦИ, НАПРЕШ АПАПИ!!! ВЕРВАМИ, ЧИ ПАК СНИ ШАМПОАНИ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))))))))))))))
    ШИКЕРА, АДЖАСАНА И СТУЛЮПИНУУ СНЕ С ВАС ДУ ГРОП!!!

Коментарите са затворени