Треньорът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев ще подсили отбора си с познат у нас украински футболист. Това е офанзивният халф Данило Полонский.

22-годишният футболист през пролетта беше част от Пирин, но договорът му с “орлетата“ изтече и той вече е свободен агент.

Полонский минава прегледи при “смърфовете“ и се очаква в най-скоро време да бъде официално представен като играч на Локомотив (Пловдив), съобщава “Блиц”.

Офанзивният халф е роден на 14 ноември 2001 г. в Днипропетровск, а през кариерата си е играл за украинските Днипро-1 и Кривбас, както и българските Фратрия и Пирин. През пролетта изигра 10 мача за “орлетата“, в които вкара един гол.

29 КОМЕНТАРИ

  1. АЛООО, ТРЕТИЯ ИЗБОР, ПО СПОКОЙНО… ИЛИ ОЩЕ ЖИВЕЕТЕ В МИНАЛОТО. КАК СА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ НА ВЕЛИКИЯ “БОТЕВ” ПД ?

  2. Умее да дава наклон на дедовия.Става за член на гейдружинката.Ако го видят жълтосиня фланелка,яде банани,лимони и се вози в такси,майката му се еба.Само да стъпи на жълтите павета веднага да слага каска и да заминава на фронта

  3. 3
    2

    НЯМА ТРИБУНА,ЗАКРИВАЙ КАТУНА.НЯМА ТЕРЕНИ,ПРОТЕСТИ ПЛАТЕНИ.КОЙТО ВИ КЛАТИ,ТОЙ ВИ Е ТАТИ.ТОП ХУЛИГАНИ С ДУПЕТА РАЗПРАНИ.ЛЯ,ЛЯ,ЛЯ,ЛЯ, ЛЯ, ЛЯ АА

  4. 4
    1

    Дезертьор.Бий се за Родината си,а и тук обрязват.Какво ще правиш ,ако циганите докарат руснак с тениска ,Русия в перьод.Кучката на мафията вече е цирк на лигата.

    • 1
      3

      Какъв хуй държиш във този цигански миризлив катун, идвай да се биеш срещу ТАТО. Какво се криеш във . Смотан бляд.

  5. 6
    1

    Наклона на клоуна е най-важен за кюмюрджиите, ако го сгрешат , налагат го целия.Очаквайте в скоро време цирк между Говедарския селяк и Пенев.

  6. 8
    1

    Този страхливец вместо да се бие за страната си,търка пейките на отбори от миманса.Клоуни.

    • 4
      1

      Да ще подсили комплекса Ботев.Нова кукла на верига

  7. 6
    1

    Мангали, как мислите, този младеж добър трансфер ли е? Ще подсили ли отбора за предстоящите евромачове?

  8. 6
    3

    ЦИГАНИТЕ НА САПУН.КАКВО ЩЕ. КАЖЕТЕ ДЖАГАЛИ.САМО ПИТАМ ЗА МНЕНИЯ.

    • 2
      3

      Абе мека китка,на клавишите си цар,но навън като излезнеш се държиш за на мама полата

  9. 3
    2

    Ей тван е трансвер! Ний взимами украински национал които играе в момента на европейското в Гренландия,а ония някво анонимно балгарче хахахахаха.Шнут за ботевЪ

    • Им чи тъй дье казааим гу амъезехми и идин с две мъдье нека ги е ят

  10. Внимавайте с украинците. Не са лоши футболисти, стига наркомана Зеленски да не ги прибере, да му пазят насрания задник!

  11. 3
    7

    Хайде да си гледаме нашият катун, особено лъскавият катран.

  12. 9
    2

    СЛЕД 15.05.2024 ДОКУВЦИТЕ СА ТОТАЛНО ЗАЛИЧЕНИ. ГОЛЕМИЯТ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТАТА КУПА ПРАЗНУВА И ЕВРОПА ЩУРМУВА А ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА ХАХАХАХА

    • 4
      6

      След 15.05.2019 и 15.05.2004 сте толкова комплексирани, че чак се опитвате да придадете важност на тази дата за вас , а истината е, че на тази дата през 2019 ви ебахме насред София и че през 2004 станахме шампиони и вие изпаднахте 😂😂😂. Глупак жълт

      • 8
        1

        Истината тъпако е следната-и за двете ви измислени постижения нямате НИКАКВА заслужа.
        Титлата ви беше купена с кървави пари заради което останахте без президент а купата ви я хариза Бойко.

        На 15 тази година обаче ви занулихме на вас и на умрелите говеда целия сезон, тъй че лапай на Крушарски старческия масур и отплувай.

        • 1
          7

          Хахах, пък вашите купи са чисти като сълза, нали жълт помак? Извади си петата от дивия, нищожество просто и преглътни спермата. Кур за теб и два за майка ти.

          • 4
            2

            Хахах мангал миризлив безценно е човек да ви гледа как се гърчите под новините за БОТЕВ, майка ви дейба завистлива.

          • 1
            5

            Хахахах, жълт папагал тъп. Дошъл да сере под темите за Локомотив. Този Локомотив, който ти е нанесъл толкова вреди по помашката психика. Вечно бит и ебан, стоящ вечно зад клавиатурата. Иначе си насран като ученичка, жълт палячо. Истината боли, момиченце.

        • 4
          1

          Кажи сега кой ви нареди да се надупите на 15.05.2019? Какво ви каза “ излизате мажете гъзЪ с вазелин,разкрачвате се и се отдавате на великия Локомотив и вия чинно изпълнявате нареждането?!? На това му се вика КУРВИ помак тъп,признавате че се надупихте на финала,на кръвния враг?!? Такова падение само един помак може да направи,ЖАЛКИ СТЕ!

        • 1
          1

          А ваще последни три купи какви са бе шефкет,честно спечелени предполагам ще кажеш,нали?
          Занулил си на айшето сливата.

      • 5
        1

        Цигани със самочувствие.Познато.Те са баш баша.Комплексирана раса,мразена навсякъде по тази земя.Крадци,просяци лепилари нагли.

        • 1
          6

          Как хубаво описа феновете на жълтите. Евала, пичага.

  13. 6
    1

    Полонски е същия като Медвед-същия баберек.

Коментарите са затворени