Войната и хвърлянето на обвинения между стролителят на стадион Христо Ботев и Сдружение ПФК Ботев Пд продължават с пълна сила. След като си размениха по 3 дълги декларации през вчерашния ден, днес от Сдружението решиха да отговорят с колажи, озаглавени: Кой е лъжецът?

Вижте ги:

38 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Просто спри да ни биеш и унижаваш , това ни стига

  2. 2
    3

    Ей мишки шъ ви опъвам ушити ей. Аз съм вашия ГОСПОДАР! Да не сте стъпили на моя стадион без Аз да ви кажа Ще ми лижете подметките и шъ вървите по тротоара.

  3. 9
    3

    Филипов, Филипов, докъде стигна… А само допреди 2 години всички те уважавахме. Можеше да си най-уважаваният човек в Пловдив, а сега, айде да не казвам какво си, че мирише.
    Още не е твърде късно да се вразумиш, Филипов. Разберете се някак с руснака и спри разединението. Колкото и да го плюеш, има една поговорка: Никой не съди победителите! На грешната страна си. Колкото и пари да имаш, уважението не се купува, а извоюва. Ако си умен човек ще ме разбереш, още не е късно.

  4. 3
    8

    А аз ако съм на Филипов, с възможностите, които има , вместо да се натискам за Ботев, ще си направя нов клуб, от нулата, на чисто. Както има две цесека – от Ловеч и Бистрица, така може да има Ботев Пловдив и Тракия Пловдив , примерно. Или Канари Пловдив. Име ще се измисли. Взима фалиралата Марица, ребрандира я с ново име и готово. За 3-4 години ще е в А група и ще има възможност да се докаже наяве на всички. Да ръководи сам собствен футболен проект, но не играещият в Пловдив Крумовград, а пловдивски отбор, играещ в Пловдив. Един успешен футболен проект в Пловдив винаги ще се спечели внимание и фенове. Така или иначе, Пловдив има само един значим клуб – Ботев Пловдив. Нишата е свободна, както се казва 🙂

    • Поредния болен мозък. ТИ ЛИ ЩЕ МИ ДАВАШ АКЪЛ БЕЕЕ?

  5. 4
    2

    НА ПИМКО ВСЕ ПАРИТЕ МУ СА МАЛКО И НЕ СТИГАТ С ТОЯ КРАДЕЦ ПОМАК РАЙЧЕВ ОЩЕ КОГАТО МУ ДАДОХА ДА СТРОЙ ЕДИН ГОЛЯМ СТРОИТЕЛЕН ПРЕДПРИЕМАЧ КАЗА,ЧЕ С ТОЯ ПОСТАВЕН АЛЧЕН НЕКАДЪРНИК НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА ,ЧЕ СУМАТА МНОГО СЕ НАДУВА И ПАК НЯМА ДА МУ СТИГНЕ ЗАЩОТО ТОЯ И КРАДЕ С ГЪЗА И КОГАТО СПИ .НАСКОРО НА ЕДИН МАЧ ГО ВИДЯХ И ГО ПОПИТАХ КАК ГИ ВИЖДА НЕЩАТА А ТО МИ ОТГОВОРИ .ЧОВЕК КОЙТО РАЗБИРА ОТ СТРОИТЕЛСТВО КОЛКОТО И ДА ГО ОБИКАЛЯ ТОЯ СТАДИОН НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ МЯСТО НА 60МИЛ.НА ТОЗИ ЕТАП НА КОЙТО Е СЕГА .С ТЕЗИ ПАРИ ТРЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА Е ГОТОВ И ТО МНОГО ПО КАЧЕСТВЕНО.АМАН ОТ ГОЛЕМИ ,,БОТЕВИСТИ”

  6. 9
    3

    Илияне,стига си правил интриги в клуба.Ти докара руснака ти застава до него и казваше как ще го подкрепяш и помагаш.Какво не можахте да разделите та такава злоба има в теб.Гледай си камионите и строежите.

    • Как какво? Стадиона. И не да го дели с “руснака”, а да го коландри сам.

    • 4
      6

      Това,че лъже всички.
      Нямам какво да деля с тези руски измамници.
      Но когато фалират клуба ни,всички ще разберете.

      • 5
        2

        Сто пъти ти казах, дай някаква информация и доказателства за “пагубния път” по който върви Клуба! Празни приказки не искаме! Твоите кукловоди да стоят далече от Ботев! Веднъж вече ни фалираха!!

  7. 6
    3

    Пимкаджиите още ли са недоволни от селекцията?

      • Да! ЛЕ! Купата на България! Селекция! Какво още? А да! Не сме Шампиони както “най-редовно”.

        • Илиянчо каза че ще даде от него 9 мил.и ставаме шампиони. Мухахахаха

  8. 3
    4

    БУРВФЪ-АФД-ТРАКИЯ отборчето на селяни ята.

  9. Ей, за смях станахме с простотиите ви! Алчни, по-алчни, най-алчни, Сдруженци, Пимкаджии! Омръзнахте, бе! Измислиняци!

      • 3
        1

        Дори да сме селяци, ти мършо кюстендилска, не заставай зад името “Ботев”!

        • 1
          2

          Сопотски карачанин лапай кюстендилски миризливи сливи ай в дивия

  10. 5
    2

    Мангалите се кефят, ама и те какъв ще го ядат.

  11. 3
    9

    А ВА КЪДЕ Й ПАРАТА И НИЙ СМИ ТАМКЪ ДАВАЙ КОН ДОК И ПЕПСИ И 500 ЛЕВА И АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  12. 5
    3

    БОКЛУЦИ! ЛАПАЧИ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ. МОШЕНИЦИ!

  13. 6
    11

    Гадни селяндури , за вас парите са всичко , комбайнери , строители и ностри , изчезнете от красивият град на Локо

    • 4
      5

      Това го напиши в сайта на град Кюстендил. Може и да хване дикиш!

  14. 14
    8

    Филипов, господин Селянин прост, направи ли вече сутрешния анилингус на доктор Ахмед Доган, а ти мръсна турска гнида, продажна?!

    • 1
      4

      Ела на Рогошко шосе 36 да ти обясня,скъпа Vander!

      • Кво ще обясняваш бе Чобан? Как се правят свирки на Илиян ли? Да та еба в дилъра проЗ!

  15. 8
    7

    Айде престани ти вече да искате бе ебахти и наглеците. Срам няма ти бе. Не разбрахте ли стадиона общински и ще го довършат когато си искат.

    • 3
      5

      Дали строителя или руските биткойни , но пак ще изтупат селските бекове

  16. 4
    12

    Агробизнесбанк , Денучи , Васко Нинов , Христолов , Василев , Зингаревич , къде ви водат бе жълтури , Спасениено ни е Биткойн -Салвадор

Коментарите са затворени