Ботев (Пловдив) започва летния си лагер преди сезон 2024/25 на 10 юни, понеделник. Малко повече от две седмици след последния двубой за миналата кампания, футболистите и треньорския щаб ще се съберат отново, като вече е ясна и програмата за предстоящите седмици.

Ботев ще се подготвя на своя футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ в периода 10 – 23 юни. След това на 23 юни отборът ще замине за лагер в Правец, където по програма ще остане до 2 юли.

В рамките на своята подготовка Ботев ще изиграе и няколко приятелски срещи, като подчертаваме, че програмата може да претърпи промени в хода на близките дни и седмици. Потвърдените контроли към момента са следните:

22.06 – срещу Берое на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

25.06 – срещу Черно море като част от лагера в Правец

28.06 – срещу ЦСКА 1948 в Бистрица

04.07 – срещу Крумовград на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

52 КОМЕНТАРИ

  1. ШЪ ХОДИМ ДА ПОЛОЖИМ ВЕНЦИ НА ПАМЕТНИКА НА БАЙ ТОШО И ДА МУ ОБЛИЖЕМ ЧУРКАТА

  2. Ботев Пловдив взима черногорец и словенец. Днес минават медицински прегледи.

  3. Та драги ми Стикс, с камъка може да се направи много! Едни направиха паметник на Главния-Мафиоз и криминален престъпник, а Другите-Паметник на Динко Дерменджиев-Чико! Разни хора разни идеали!

    • “Единодушно! Одобриха изграждане на паметник на Динко Дерменджиев – Чико!”

    • We have lay the “corner stone”
      On the “walls of Babylon”!!
      As the mighty God of light Apollo,
      We Lit the path, the rest to follow.
      We held the torch up in the air
      And led the way without a fear!

    • Дори маймуната използва камъка по-добре от буферите! Да направиш паметник на Г.Илиев?!? Утре и на Таки ще направят.

  4. „Чернобелия играч е вярно животно, но само във форумите и естествените истории. Дайте възможност и на най-верния чернобял играч да подуши пържен конски кренвирш, или по-скоро трансфер в отбор където ще му плащат заплата и той е загубен.“

  5. КАМЪКЪТ

    „Разсеяният се спъва в него. Насилникът го използва като оръжие. Строителят гради с него, а за децата е играчка. Давид уби Голиат, а Микеланджели извая от камъка най- красивата скулптура. Във всички случаи, разликата не е в самия камък, а в човека.! Не съществува по пътя камък, който да не може да използваш за собственото си израстване. Има обаче и едно място на Земята, Източен 10- там влезнаха багерите и не оставиха камък върху камък. Срутиха своя дом, за да играят на една поляна в бездомие. Проблемът не беше в камъка, а в бултрасЪ. Когато в камъка виждаш проблем, проблемът е, че нямаш умствен потенциял. Локомотив гради своя дом трибуна по трибуна и не може да остане без камък. БултрасЪ доказа, че е без капка мозък. ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗДОМИЕ!!! Защо това не се случи на Локомотив??? В Локомотив има деца, разсеяни хора, строители, има Давид, има Микеланджело, хора, които непрестанно израстват. При бултрас има само наркотик и бутилка с алкохол- НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрасЪъЪ, доказано от Източен 10. Това е място където има най- голямото скупчване на дебили по цялата Земя…

    • Обеси си кюнец,но не ставаш и храна за червеите!🤣🤣🤣🤣🤣

    • Извратен тип!
      Една чаша можеш да я разглеждаш като съд за вода. Като произведение на изкуството, а можеш да я разглеждаш и като хладно оръжие-зависи от твоята гледна точка?!…… Веднъж Сократ отишъл в Солун. Видял го негов приятел и му казал – Здравей Сократ, как е в Атина? Как са хората там?
      -А при вас как са? – Оооо остави се. Нашите хора са много лоши,завистливи и алчни
      -Ако дойдеш в Атина ще видиш,че и там са такива-промърморил Сократ.
      На следващата год. той пак отишъл в Солун и видял там друг свой приятел който го попитал:
      -Оооо здравей Сократ,как сте в Атина,хората там как са?
      – А при вас как са? -попитал Сократ
      -Аааа, нашите хора са много добри! Всеки гледа да помага с каквото може.
      -Ако дойдеш в Атина ще видиш,е и там е така – казал му Сократ.
      Дано си разбрал нещо глупако!
      Оптимистът всяка сутрин се усмихва и казва ” Боже! Отново е утро!”
      Песимистът като се събуди казва намръщен ” Господи,отново е утро??!”

    • “има Давид, има Микеланджело,”

      АХАХАХАХАХАХАХАХА, да има Сирано дьо Крушинак с големия нос, който ежедневно твори поезия в стил “Яжте ми хуя, цигани”, влюбен е в Роксана от Ландос и по военному командва мангалската си войска.

    • Когато човек няма какво да каже, плямпа на дълго и на широко! А Стикс? Така ли е? Много си словоохотлива.

    • Яко напече слънцето. Хората, които нямат климатик, тотално изперкаха.

  6. Чакаме два трансфера тази седмица – на нападател и крило. Отделно има едно 19-годишно момче от Бастия 2, което е на проби. Нямаме време за селекция, защото мачовете започват още преди средата на юли… даже европейското няма да е завършило. Лошото е, че свободните агенти не бързат и ще изчакват оферти до края на август, а тогава вече на нас няма да ни вършат никаква работа.

    Ханкич ще бъде продаден. Въпросът е дали това ще стане преди Лига Европа или след нея. Вероятно след мачовете в Европа ще бъде продаден и Уме.

    Хубаво беше от клуба да пуснат новите екипи и да заредят магазина. Тук мога да кажа, че организацията ни е не е добра. Постоянно няма номера на мачовите екипи и дори да искаш, не можеш да си купиш. Изпуска се възможност заедно с купуването на картите да се продава и новата екипировка.

  7. СЛЕД 15.05.2024 ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТАТА КУПА ПРАЗНУВА И ЕВРОПА ЩУРМУВА А ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА ХАХАХАХА……

  8. Имаме някакъв французин на проби. Ханко Брат със сигурност заминава! Да му пожелаем успех и дано получи същото уважение от феновете на новия си отбор! За позицията на Мертенс съм спокоен че имаме поне двама заместници. Трябва ни таран! Ако не се намери таран, ще ни трябва човек като Неделев. И престанете да малтретирате Мърков! Това не е честно! Ние не бием паднали хора! Не виждате ли че горкият е в кома?

  9. 8
    1

    Вярно е обаче, че там има и съвсем тихи луди. Имаше например един възпитан изобретател, който непрекъснато си чоплеше носа и само повтаряше: ”Целувам ви ръка господин Крушарски”.

  10. 6
    1

    Стикс се държа достойно.
    — Не ме щади — насърчаваше той грубиянина, който му правеше клизма, — помни клетвата си. Даже баща ти да е легнал тук или собственият ти брат, направи им клизма, без да ти мигне окото. Имай съзнанието, че върху такива клизми се крепи Локомотив и че победата е наша.“

  11. Добрия войник Стикс! Естествено в поделението ма Татко!
    5
    1

    Друг ми обясняваше, че вътре в земното кълбо имало още едно, много по-голямо от външното.
    — Бихте ли могли да изчислите диаметъра на земното кълбо?
    — Не, това не бих могъл — отговори Стикс, — но аз, господа, също бих ви задал една гатанка: имате триетажна къща, във всеки етаж на тая къща има по осем прозореца. На покрива има две капандури и два комина. Във всеки етаж има по двама наематели. И сега кажете ми, господа, в коя година е умряла бабата на портиера?

    • 4
      1

      — Уволнили са нашия Сашко — рече майката на господин Стикс, който беше напуснал преди години военната служба, след като окончателно бе провъзгласен от военната лекарска комисия за идиот, и сега се прехранваше от охраната на училища и в свободното си време пишеше дълги текстове изпълнени с омраза към Големия отбор на красивия град Пловдив…

      😂😂😂😂😂

      Тоя идиот сам не разбра как отвори кутията на Пандора, тези дни тук ще е забавно.

      • 3
        1

        Какво да го биеш повече🤣🤣🤣🤣 Няма смисъл🤣🤣🤣🤣🤣

  12. 1
    6

    Стоян канара каза, че жа на бъхтът е ясно ами дано не е с питъ или с бахур лята ва да сейба.

    • 5
      1

      Стикс, аз на твое място бих предпочел да ми теглят един бой.🤣🤣🤣

  13. Стиксова, мале мале ..
    Яко се газираш…
    Горката, скоро ще хвърлиш кърпа

    • Храбрия войник Стикс. На татко полковник в поделението.

      Там човек може да се представя и за дядо господ, и за Дева Мария, и за папата, и за английския крал, и за негово величество императора или за свети Вацлав, въпреки че последният постоянно беше вързан, гол и в изолация. Там имаше и един, който крещеше и търсеше Бонка, но той нищо друго не вършеше, само ядеше и още нещо правеше, с извинение, нали знаете кое се римува с „ядеше”, но там никой не се срамува от това

  14. 12
    0

    Отбора на Локомотив Пд ще изиграе също четири контроли на високопланинския си лагер на базата-красавец в Говедарци.

    В първата си среща чернобелите ще срещнат коравия тим на Овците Юнайтед-местното мериносово стадо, във втората ще премерят сили с Кози Сити а в третата и четвъртата сериозен тест ще представляват Говеда Мадрид и Магаре Хотспърс.

    Пожелаваме успех на чернобелите.

    • Искаш да кажеш на ЧернобИлите?

  15. 2
    13

    Фалшива история, фалшив клуб, фалшиви фенове. Отбор на всички власти, като се започне от Дража Вълчева, Цола Драгойчева, Мара Малеева и Кочо Гяуров, та до наши дни с един зъбат крокодил от СДС, известен като Петър / коня / Стоянов и стигнем до Делян Пеевски и селянина от Габрово, Цветан Василев. История без нито един култур-трегер в пределите на Майна Таун, с изключение на Барни / Ръбъл / Бареков. Измет наречен фенска маса с шефства из целия свят като истински катун: ПСВ, Норич, Нант, Борусия Дортмунд, Рома, Интер и къде ли още не ! Стадион Селски Барок от ламарина и найлон за над 100 милиона лева, изнасилени криви глави на всяка поляна у нас, като се започне от Кънчова, загубен Финал на Финалите за Купата на България с пета в аналното отверсие, шест щафети в местното дерби с Пловдивския Любимец, Локомотив и неговия капитан Димитър Илиев,избран за футболист на годината в два поредни сезона. Извод: Кур за Ботев и шибай мощно жълтите дрипи ! Казано по друг начин: Рогош, Маноле, Стряма и дим да ги няма. Няма по-голяма измет от жълтия глупак, за тези които още не са разбрали, има само един автентичен Ботев и той е със седалище Враца !!! Амин за вечни времена, жълта пасмина. Той умря, заради Вас !!!

    • Уффффф, поеми малко въздух! Ще получиш инфаркт! Цигански инфакт! Казват, че преди да умре, човек получава сили. Последни сили! Преди да умре повтарям. Разпадате се, нямате финансиране, игрището, на което викате стадион, си е кашон за клошари и пак са ви виновни жАлтити! Еби си майката и ми лапай КУРА. На Мильо КУРА!

      • Стикс, не намираш ли че си прекалено словоохотлив?

    • Оживял е ве! Вече се притеснявах след вчерашния сеир да не е получил и фаркт.

    • Психологията ни учи, че когато нямаш какво да кажеш, плямпаш най-много!

    • А Стикс? Не намираш ли че си прекалено словоохотлив?

    • Сега ще отнесеш пет словесни шута и ще се свиеш пак под полата на майка си.

    • Не се притеснявайте- пациентът е под постоянни лекарски грижи във втора барака на Психодиспансера на Пещерско шосе! Само сутринта вместо да изпие определените му медикаменти той си ги беше скрил отзад, но санитарите ни са опитни и при рутинна проверка му ги откриха и му ги дадоха да си ги изпие! Вече не е толкова напрегнат!

  16. Щом Тонев се е върнал от Крумовград, като и Колев от Хебър, има кой да замести Мертенс.

  17. Има още две замислени но непотвърдени контроли. С Левски и едни Израелци.

  18. 3
    2

    Нещо много постни ми се виждат тия контроли?! Постни от гледна точка на целите които си поставят и смятат да преследват през новият шампионат ръководителите,спортно техническия щаб,и футболистите на Ботев. Според мен през новият сезон отборът на Черно море няма да е същият фактор който беше в предишният шампионат,но на тоя етап си остава най-класният отбор от обявените контроли.

    • Контролите са за изпробване на различни схеми на игра. Важна е подготовката…и да попаднем на читави попълнения.

    • 2
      1

      Отделно, на предишните подготвителни лагери в чужбина, срещахме някакви руски ръгачи, футболистите получаваха контузии…аз нямам претенции за този лагер. У дома срещу познати съперници на добро място…доволно!

  19. Botev P❤️div 2024
    Beauty Faith and Struggle

    Get together yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    We are Botev P❤️div team
    We are Beauty, Faith and Dream!
    Keep on fighting Bultras boys!
    Keep on ruling Ultras Choice!
    We have raised from the tomb
    We are mighty as a bomb!
    Our Fortress is the “College”
    We Will defend, with bravery and courage!
    We have lay the “corner stone”
    On the “walls of Babylon”!!
    As the mighty God of light Apollo,
    We Lit the path, the rest to follow.
    We held the torch up in the air
    And led the way without a fear!
    So, stay together yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    BOTEV P❤️DIV is Religion
    We have made the right decision!
    Our motto – Beauty Faith and Struggle!
    We don’t tolerate a haggle!
    Freedom, brotherhood unites
    Hristo Botev Never dies!
    Those who fell for our Freedom.
    We remember and will need-’em
    Hristo Botev lives forever!
    He is our Endeavour!

  20. 2
    5

    Все си мисля че когато отбора ти ще играе евротурнири е хубаво контролите да са с чужди отбори…но нищо важното е Рашко ,Велизар,Гиздачето и Стафунски да са добре
    Интересува ме купили ли са си карти за там където ще стоят…повтарям купили ли са?????

    • Лъвът и лайнарките.

      Вървял лъвът в саваната зелена
      Пристъпвал гордо той с изпъчени гърди
      По дире му се влачели хиени
      След тях летял рояк мухи.
      Вървял лъвът, назад и не поглеждал
      Той жертва търсел да си подбере.
      Хиените го следвали с надежда
      Мухите чакали пък да се изсере.
      Така е във природата от памти века
      Едни ловуват волно и на свобода
      А други, мърша търсят за да им е леко
      Пък трети валят се в лайна!

Коментарите са затворени