ДЗЗД “Колежа” разпространи декларация по повод появилите се информации в редица медии за затварянето на Сектор “А” на стадион “Христо Ботев”.

Ето текста на пълното съобщение:

Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с разпространените днес, неверни информации, за това че евентуално сектор А на стадион “Христо Ботев“ ще бъде затворен за мачовете на Ботев , от ДЗЗД “Колежа“ искаме да уточним: ТОВА Е ПОРЕДНАТА ФАЛШИВА НОВИНА, пусната от хора, целящи разединение на цялата ботевистка общност.

Всички 4 сектора, със седящи места и всички входове и изходи към тях са въведени в експлоатация през месец април 2023г. По този начин никой няма никакво право да спре достъпа до трибуните и съответно провеждането на футболни срещи и културни мероприятия на най-хубавия стадион в България.

В писмото, което днес се цитира и което ДЗЗД “Колежа“ е входирало в Община Пловдив, там единствено е споменато за помещения, които са в строеж и които не са въведени в експлоатация. Вече три пъти установяваме намеса на нерегламентирани външи лица в тези помещения, за което сме уведомили ДНСК, МВР и прокуратурата.

Уважаеми Ботевисти, това няма нищо общо с предстоящото провеждане на културни мероприятия и футболни срещи на стадион ” Христо Ботев“ . Всички строителни дейности са съобразени с провеждането на финала за Супер купата на България, с мачовете на ПФК Ботев от Европейските клубни турнири, с провеждането на мачове от ЕФБЕТ лига, предстоящи мачове на националния отбор на България и големите концерти, предвидени на спортното съоръжение. Всички ботевисти, пловдивчани и гости на града ще могат да се наслаждават в пълния капацитет на стадион “Христо Ботев“

С Уважение,

Костадин Филипов

Управител на ДЗЗД “Колежа”

15 КОМЕНТАРИ

  1. Стоян канара е чул на ушенце, че се подготвя преустройство на стадиона и Бутвфъ ще трябва да играе мачовете си на стадиона в Стряма ва да вейба.

  2. 3
    3

    Рекетьори, престъпници, далавери, купени мачове, подарени купи, пране на пари…

    • 3
      3

      .. и Фекала му се радва…

    • 2
      2

      То мачовете на Локото всичките са тото,от къде мислиш Крушарски печели пари за да изплаща заплати веднъж на три месеца и то сигурно само авансово

  3. 5
    2

    Ако все още има неразбрали да уточня: лиценза за уефа се дава от уефа, а не от подкупни слуги на Боко и т.н. по веригата. Така или иначе стадиона все още е в строеж, а на строителна площадка няма място за случайни хора!

    • Еми тогава Хамзата, мадата, Йоан и наебан, също мямат място ма строежа!!!

  4. 14
    4

    Илияне, а кротни се бе, майна. Толкова години си един от фаворитите на ДПС и целия си бизнес дължиш на тази партия, а на края и взе тази апетитна хапка – строежа на “Колежа”. Какви са ти мераците, бе, човек? Гледай си бизнесите /нали така му се вика сега/ и печели милиони! Какъв ти е проблема? Футбола не е само това за което ревем по стадионите и пред телевизорите. Това е организация и изпълнение, за което ти нямаш грам капацитет. А, хората около тебе още по-малко! От къде е тази дива амбиция и за какво? След като си печелил милиони, с протекции или не, си наясно за какво ставаш и за какво не! Ако толкова държиш да гепиш отбора що не се пробваш като централен нападател? Тогава Зингаревич като те види, може и да умре от смях и ето ще дойде и твоето време! После ще черпиш за идеята!

    • Илиян не става и за чеп за зеле!!! Строежите му са леш. Никой не му купува апартаментите. Тоя лаква антиреклама си прави сам, не е истина.

  5. 13
    3

    Пореден епизод от войната срещу Зингаревич.

    • Война се води от мъже, а не от мишки, които спират тока посред нощ!!!

  6. 4
    8

    Васил Киризиев не спира да точи клубът! Живея близо до тях и не спира да се хвали как всеки месец взима по 25000 лева от клипчета

    • Хамза ти ли си? За теб пък какво да кажем? От Ботев всичко, за Ботев нищо. Бахти и мишката.

Коментарите са затворени