Ръководствата на Ботев Пловдив и Пирин Благоевград обмислят размяна на футболисти, съобщава BgDerby.com.

Шефовете на “жълто-черните” са опипали почвата около младока Андрей Йорданов. Подвизаващият се по левия фланг футболист се е понравил на спортно-техническия щаб на “канарчетата”. Първоначално пловдивчани са искали да подпишат предварителен договор с 22- годишният кюстендилец от лятото. Впредвид финансовата криза в Пирин, ръководството на “орлетата” е поискало бартер. Благоевградчани желаят да си върнат Мохамед Брахими. Французинът е един от най-добре платените футболисти на Ботев, но няма игрови минути от над 9 месеца, заради тежка контузия. В отбора си старши-треньора на “жълто-черните” Душан Керкез има четерима флангови играчи, които използва на крилата. Самуел Акере, Емануел Уме, Фаустас Степонавичюс и Кристиян Колев. Освен това се очаква и новата придобивка Китундо, който очаква работна виза. Така на фланговете Керкез ще има 5 футболиста, което допълнително подсказва за евентуален бартер. По информация на BgDerby.com Пирин Благоевград следи ситуацията и около младежкия национал на пловдивчани Кристиян Колев.

20 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, АРТЪКПЪРТЪЦИ!!! КВО СА БУТАТИ ПРИ НУВИНИТИ ЗА КОЛОСА НА ПЛОВДИВ БОТЕВ??? БИГОМ ЗА БАКЪР, АЛЮМИН И ВЕЛПАПЕ!!! БИГОМ ЧИ ША СПИРЪТ ТОКЪ НА НЕГУ!! НЕМА МАНГИ И БАХУРИ ЗА АПАПИТИ!!! А ВИЙ ТУК, МУХАБЕТ СИ ПРАЙТИ??? АМА Я, СИРСЕМИ СУС СИРЕСЕМИ! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))

  2. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ДУБРЕ ДИ, САМО ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ЛИ ША ПРАЯТ КОТ СИ ИСКЪТ, БАРТИРИ, МАРТИРИ??? НИЙ САМУ ПРУДАВЪМИ И СИ ПЛАШТЪМИ ТОКА??? А КУГА ША ЗЕМИМ КУКЛИНЦИ?? ЕЙ, ШУШЛЯК, КРУШО, ДА СЪ МАХКЪШ УТ СТУЛЮПИНСКИА УТБОР И ДА СИ ВЪРИШ НА СЕЛУ!!! САМУ ПЕТНИШ И ЗЛАГАШ НАШИА РОМСКИ УТБОР!!!! ПУФ ПАФ!:))))

  3. 2
    6

    Крайно време е фадромата да влиза и да рине! Житните бегачи, послушковците и чернилки на ИЗРУДА на боклука. Силен отбор се прави от качествени футболисти! Пари от ТРАНСФЕРИ се взимат за качество! Правиш отбор, бие наред, класира се за ЕТурнири и продаваш скъпо. Стига с тези куци коне, пенсионери и мургави идиоти! Тази проста игра е за интелигентни хора, а не за маратонци! Тук ни трябват хора ползващи главите си не само да пазят равновесие, а да творят! Зингаревич, развържи кесията и докарай поне един артист за да дойдем на стадиона. Омръзна ни да гледаме тези ръгачи, които ритат основно краката на противниците и получават картон след картон! Къде е КРАСОТАТА за която да плащаме вход? Вече сме на КОЛЕЖА, а не на Коматево!

    • 6
      5

      Ако се контузи Попето ще влезем отново в криза и борба за оставане в А група. Трябва селекция!

  4. Станислав Мърков с доказана шизофрения.Болен психар,сам си пише и сам се коментира.Пропаднал социопат.

    • Доказани са ПЕТАТА, БАХУРИТЕ и ПОЛЯНИТЕ. Другото са празни приказки на поболели се индивиди от ПЕТАТА…

  5. Тази новина е партенка. В Пирин играят млади български момчета, няма как ботевЪ да има интерес към тях. Щом не е черен, то той не е за ботевЪ

  6. 2
    10

    Нали обещаха да правят селекция зимата …
    Пак лъжи това е.. втория полусезон ще бъде досущ като миналия

      • Не бате. Не мога да чета чак толкова много. И заглавието не го прочетох. Абе какво да ти кажа. Тъп съм си

  7. 2
    3

    Kaкъв Браними бе ей,Йорданов бе най добре играещия футболист и бързаме да го махнем,Сигурно момчето не може да се впише в схемата ви,Вие ще разбиете отбора ,И нека разбиването започне от утре,Ако не можете да намерите спонсор се махайте всички,

  8. Авторите на статията – няма такава дума в българският език “впредвид”!
    Почетете малко граматиката, преди да пишете.

  9. 3
    9

    Всичко е един прах в очите, т.е. видете ли правим ТРАНСФЕРИ! Този БРАХИМИ не съм видял да е направил голям мач. Нито бързина има, нито техника, да не говорим мозък! Искаме бразилци, а не негри и житни бегачи!

    • Брахими направи един мач срещу Лудогорец, когато беше в Пирин и Валентич реши, че ще му реши проблемите с неадекватното нападение под негово ръководство. От тогава се представя доста посредствено, но и не е играл при адекватните ни треньори (Керкез и Копич). Нищо лошо да направят бартер за по-перспективен млад играч.

Коментарите са затворени