Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за пореден път потвърди намерението си да се кандидатира за президент на БФС.

“Подготвям програма, която ще е готова до провеждането на конгреса. Чакам да обявят датата му и ще се явя на изборите. За разлика от Бербатовците, аз имам идеи, имам концепция. Той много обича да говори, но нищо не казва. Не е въпросът в казването, а в действието”, заяви пред Блиц шефът на “черно-белите”.

Ето какво още каза Крушарски по темата:

Ще насоча силите си към аматьорските клубове. Там е разковничето. Те имат нужда от подкрепа. Зад гърба си съм оставил немалка следа. С Локото имаме 2 Купи на България и една Суперкупа, както и едно второ място. Лично с мои средства съм изградил 7 терена.

Вижте, футболът е едно предприятие. Трябва да умееш да ръководиш процеса в него. Нужна е концепция, нужен е и солиден екип. Концепция имам, ще имам и отличен екип със знаещи и можещи хора. Няма да взимам никаква заплата. Категоричен съм. Аз не искам да ставам президент на БФС, за да печеля пари, а да печели футболът. Нямам представа дали това звучи популистко, но съм убеден, че звучи истински, защото го казвам от сърце.

Тук е мястото да поздравя Илиан Илиев. Той се справя много добре, след като пое националния отбор. В цялата суматоха, сред огромното напрежение и срещу по-стойностни състави от нас не допусна загуби, а две равенства. Като и в двата случая България беше близо до победата. Работил съм с Илиан. Познавам качествата му. Този човек ще направи националите отново четвърти в света, ако бъде оставен на работи спокойно. И ще бъде оставен, защото Илиев е треньор, който притежава огромен потенциал.

18 КОМЕНТАРИ

  1. Крушарски е направил толкова много за Локото, за Пловдив, за България ….Целувам ти ръка купоносителю….

  2. Дъщеря ми също следва психиатрия и си пише дипломната работа върху Крушарски. Според нея, диагнозата му е Мегаломания. Преценете сами, дали е права:

    “Мания за величие, още мегаломания (от гръцки μεγαλο – много голям или преувеличен и μανία – лудост), е патологично състояние, тип самосъзнание и поведение на личността, изразяващо се в крайна степен на преоценка на своята важност, известност, популярност, богатство, власт, гениалност и политическо влияние, водещо до всемогъщество.
    В психиатрията не се счита за отделно разстройство на психиката, а по-скоро се разглежда като симптом на психическо разстройство.”

  3. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

    БАЙ КРУШО И ЯЗ ША ГЛАСУВЪМ ЗА ТЕБИ……. НА НЕГУ!!! ША НА ПРАЙШ ШАМПОАНИ! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  4. 1
    2

    Писна ми да шибам жълти пърдялници, наздраве.

  5. КЛОШАРски,изтрезней и тогава се показвай.кЛОУН!

  6. 10
    1

    То и сега футболната централа е цирк.Кой ще гласува за теб,
    алкохозиран клоун.Пловдивският Пришълец и селянин от Говедарци.

    • 5
      1

      КЛОШАРски,изтрезней и тогава се показвай.кЛОУН!

  7. 13
    1

    Идеалният кандидат за закриване на бг футбола.

  8. 8
    2

    Ти си гледай Аматйорския клуб дето имаш ,защото догодина ще вървите на испадане

  9. 9
    2

    Има болни хора, които се лекуват, а има и такива, при които заболяването се приема за нормално, защото е удобно. Доста хора, бяха “назначавани” за футболни управници на различни отбори, изкараха си тегобата, наложена им от Борисов и потънаха в забвение. Но, този клоун си повярва. Или сънува пиеската “Как пешката ще стане царица”. Сега му трябва БФС. Не му е достатъчно, че футболния му ортак владее Съдийската комисия, а ортака в бизнеса му е самия Мълък Тошко. Да, някога имаше едни комсомолски секретари, за които Партията си беше мираж. Този сбъдна мечтата си след 33 години. Е не е Генерален секратар на БКП, нито Министър-председател, но за футбола става.

  10. 1
    11

    БРАВО! Един умен и интелигентен човек. Направил много за футбола и Локомотив. Да си жив купоносителю !!!Целувам ти ръка.

    • 5
      1

      Че е по умен от теб е повече от ясно,бахур,петаче,куросмукачо.И двамата разсмивате и сте лунатици.На него се смее цяла България,а теб те съжаляват дори локомотивите.Мизерник,социопат.Просто прост стикс.

    • 5
      1

      Вземи мама, сестричка, дъщеричка и отивайте да правите свирки на пияндето! Жена ти ще остане при мен, свикнали сме си.

    • 4
      1

      Целувай му насрания гъз, онова с което пикае,не мож го намериш, алкохола не прощава.

Коментарите са затворени