“Уважаеми Ботевисти,

Изразяваме искреното си възхищение от безрезервната подкрепа на хилядите жълто-черни сърца, изпълнили стадион „Христо Ботев“ в петъчната вечер, която даде на отбора ни криле за чудесното му представяне в градското дерби на Пловдив.

Подкрепа на световно ниво, която ни задължава да продължим да влагаме максимум усилия, за да отговорим подобаващо на високата летва, която за пореден път поставихте.

Убедени сме, че любимият на всички ни „Ботев“ е на прав път в своето развитие, а аплодисментите, които получиха след края на срещата както футболистите, така и спортно-техническото ръководство, ни дават увереност, че тепърва ще имаме много поводи за радост.

Ще продължим да вървим заедно към целите, които сме си поставили, за да върнем „Ботев“ там, където му е мястото.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев“

27 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    7

    Според Трафик нюз е имало възпитателен бой на тартори от агитката , за да е мирно селото на Цингаревич. В момента тече разследване , биячите на Цингата се представяли за хора от службите. Унижението е пълно , вече ще ви възпитават по руски , който е недоволен, следва възпитание.

    • Това някакъв арменски виц ли е?Като този за арменското знаме?

    • Другият вариант , като не искаш по руски, може да е по турски, ама тогава ще те боли и гъза, боклук скапан. Айде сега пак се подвеждайте по простотиите на илиянчо! Продажници.

  2. А ‘ВСИЧКИ ВЪН” КОЙ ПЕЕШЕ ДО ПОЖЪЛТЯВАНЕ, БРЕ МЕНТАЦИ?

    • Майка ти. Била препълнена от турски тираджии.

  3. 1
    11

    Статистигата не лъже, жулти пуми

    • Циганин, пак се изложи…неграмотен потник непоръбен.

  4. 3
    9

    Кривоглави селяни и помаци, класирането казва всичко!Хайде мъна при овцете!

    • 8
      1

      И какво получи за четвъртото място през Ноември? Тиквен лайнян медал за лайняната ти лилава уста. Накрая ще сте в класирането за 7-10 място. Хайде чиба към кофите да ровиш, че чааветата гладин, жинътъ и той!

      • Ами останете ви на дъното завинаги, жълти КОМПЛЕКСАРИ

        Еикаш, друго си е на дъното

  5. 12
    3

    Любими са ми пропагандите на буферите за посещаемост…най любима ми историята с финала за купата на съветската армия в Ихтиман…имало 40000 души😂😂😂😂
    Уважаеми беси ,неаполитани и всякакви хулигани искам сега във 2023г да закарате 40000 души за един ден и да ги върнете…при тези транспортни средства и автомобили ….не възможно какво да говорим за преди 40 г????
    Стига лъжи стига пропаганда стига ….
    Само ми кажете станало кое нещо през 1926?????

    • 3
      9

      Stl=Стрямалия Неуважаеми селяко, мачът в Ихтиман беше ПОЛУФИНАЛ за КСА срещу ЦСКА, тогава Локомотив беше към БДЖ и те осигуряваха безплатни влакове в Ихтиман нямаше как да сме повече от 10-15000 защото селския стадион събираше толкова. Финала за който говориш беше в София, където бяхме около 40000. Сега лягай да спиш, че утре си по казаните и гледай да изпревариш боклукчийския камион.

      • 7
        1

        Уважаеми анонимни неаполитанецо-страховити хулиганино!!!!Стадиона в Ихтиман има капацитет 5000 души!!!!!пропагандата сега е по трудна има интернет може да се провери😂как сте били 10-15000(или 40000)не знам
        Локомотив няма и никога не е имал 40000 фена!!!!!!никога няма и да има!!!
        В момента благодарение на ерата Георги Илиев имате толкова фенове колкото не стр имали никога бъдете благодарни но лъжете умерено😂
        Пак призовавам някой днес не преди 40 г ако може да премести 40000 от точка а до точка б е магьосник😂
        Пак ще попитам станало ли е нещо през 1926

        • 1
          5

          Селски, вярно е че стадионът в Ихтиман бе с капацитет 5000, ама то тогава имаше хора навсякъде където може да си представи кухата ти лейка! Сгурта на пистата беше черно-бяла, а зад вратите където нямаше пейки всичко беше с фенове от Пловдив! И не забравяй: друг път като спориш за този мач, допитай се до някой свидетел! Това няма как да го забравя!!!

          • А Али Реза помниш ли как ти отвори дупето, като беше на десет?

          • Анонимен манго,пий си хапчетата редовно.Попитай писателите фантасти Владко и Ангелчо колко сте били в Ихтиман.Те лъжат,лъжат,но….вие техните читатели станахте като тях “писатели”!!!Апропо, бях на въпросния мач в Ихтиман.Цялата публика беше макс 5000,като тази на “Локото”беше основно само на източната трибуна с 5 реда пейки.Наратко,посмали Манго!

          • Ама май забравяш, че имаше и много цскари, които също бяха дошли на мача. Или и тях да ги броим като привърженици на циганския отбор? Да не говорим, че по онова време по проеинцията всички бяха или за цска или за левски. Така че като направиш и тази сметка ще установиш, че тогава е имало не повече от 3-4 хил.цигсни разположени преди всичко зад вратите и по сгурията, където ви е мястото.

          • Прочети по-надоло написаното!

          • Да и по магистралата е имало хулиганино цигански и там .Ти замислял ли си се че ако 20000 се изпикаят по един път в Ихтиман и трябва да обявят бедствено положение 😂
            Вие сте един файтон хора приемете го просто стр шумни но един файтон …изгонихте циганите и сега сте на рядко😂последните години имахме възможност да се преброим няколко пъти и в трите пъти загубихте с двойна разлика….но иначе сте неаполитани страховити хулигани и….направо настръхвам😂
            Стига лъжи ами ми кажи станало ли е нещо през 1926?

    • Не знам какво ти е любимо, Бонке, но виждам че сън не те хваща… хахахаххаха

  6. 11
    3

    Главата ти дори не е полупразна, а е съвсем празна. 14 хиляди души имаше на мача. Капацитетът е 19 хиляди със сектора за гости.

    Колкото и да се пънете, колкото и да сте по-напред в класирането, като публика сте втори в града.

    Колкото до мача с Ювентус… те и Лудогорец събраха 40 хиляди с Реал Мадрид, ако ме разбираш.

    • Селяни с кални цървули надуват дудуши и балони

      Посмали, манго!
      14 000 нанайци… хахахаххаха

      8 000 продадени билети…
      Цял празен сектор, цвли празни редове в другите….
      И то с безплатни билети…

      • Имаше един празен сектор – ГОСТИ и то заради вашата глупост да не допуснете 400 фена на Ботев на първия мач. Това е.

        Знам, че ви е мъчно, че сте малцинство, но това е положението. В Ботев има повече продадени сезонни карти от колкото вие имате общо като посещаемост на самосрутилия се т.нар. стадион.

  7. 5
    16

    Хиляди, хиляди… ама стадиончето полупразно и то на дербито…

    А на Локо с Ювентус- 45 000 и още толкова без билети!!

    • 11
      6

      Не 45 000 , а 450 000 души имаше и още толкова без билети ! Такова чудо не беше се виждало , а сега Лаута си е направо новия Камп Ноу, скоро Барса ще домакинстват тук.На последното дерби , 90 000 хиляди луди глави превзеха Лаута.ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЯ В ПЛОВДИВ ! На мач между Локо и Добруджа закарахме близо 40 000 хиляди фена отвът Стара Планина ! ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЯ И В БЪЛГАРИЯ!

    • Пий си лепонекса и халоперидола редовно, изперкал циганин! Кога успя да избягаш от бараките на Пещерско?

  8. 6
    12

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ БИХА И ИБ@ХА НАЩИ ЮНАЦИ ОТ КЛУБ 500 ЩОТ НИ МОЖИ ЕМ ДА ЛАПАШ КИНТИ ЕМ ДА ПЛЮЙШ

Коментарите са затворени