Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, остана доволен от своите футболисти, въпреки загубата от ЦСКА.

“Те вкараха 2 гола, а ние 1. Това беше истинско дерби. Заслужавахме поне равенство, но допуснахме груби грешки. Срещу толкова добър отбор това е фатално. Не съм доволен от резултата, но съм горд от момчетата.”

След травмите и принудителните смени днес Керкез очаква да може да разчита на всички играчи час по-скоро

“Имахме много проблеми със състава, но това не е оправдание. Надяваме се, че не са сериозни контузиите, защото следват важни двубои.”

Целите пред Ботев от тук нататък са максимално доближаване до водещите клубове в България.

“Имаме много работа за да сме на нивото на най-добрите отбори. Искам да видя отбор, който не се предава. Програмата е трудна, но трябва да сме единни

Специалистът беше попитан дали е говорил със Саша Илич преди да поеме “канарчетата”, но не пожела да отговори.

“Не, не, има информация за това, но въпросът сега е да анализираме мача.”

11 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Споко селяци, Керкенеза е мой човек, заедно със Зингата ще ви занулим.

  2. 3
    3

    Къде видя Изруда, бе, глупак? И защо си мислиш, че руснакът би го слушал още?! По твоята логика трябва в замяна на безценните съвети и тайно да му изплаща пари? Мислете малко, бе, хора!

    • Глупакът си ти, защото главата ти служи само да пазиш равновесие!

  3. 9
    1

    А какво е футболът- лежане по тревата и бавене на времето, намеса на ВАР за правилните отбори и олигофрени фенове, които прекъсват атаките на собствения си отбор?

  4. 9
    2

    Аз съм ботевист , не спрете с тези димки , невменяеми идиоти

  5. 7
    10

    АКО СЕ МАТЕРЕРИАЛИЗИРА ТИЧАНЕТО ЗАСЛУЖАВАМЕ РАВЕНСТВО. НО ФУТБОЛЪТ НЕ Е САМО ТИЧАНЕ. ТОЙ Е ИГРА ЗА ИНТЕЛЕГЕНТНИ ХОРА. ДОБРИТЕ ОТБОРИ ТИ ДАВАТ ДА СЕ ИЗМОРИШ, ДЕБНАТ И НАКАЗВАТ И НАЙ МАЛКИТЕ ГРЕШКИ. МНОГО СИЛНИТЕ ТЕ СМАЧКВАТ. А СЛАБИТЕ БЯГАТ, БЛЪСКАТ СЕ, РИТАТ И КАТО ВКАРАТ ГОЛ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА РАВНОСТОЙНИ. И ОЩЕ НЕЩО: НИКЪДЕ В СВЕТА НЯМА ТРЕНЬОР В СЯНКА И ТРЕНЬОР ПАРАВАН! САМО В ЕВРЕЙСКИЯ БОТЕВ ТОВА СЕ СЛУЧВА. С ТОЗИ ТЪПАК ИЗРУДА НАЧЕЛО, СЪДБАТА НИ Е ОБРЕЧЕНА. ЖАЛКО ЗА КЕРКЕНЕЗ. ЩЕ СИ ОТИДЕ КАТО ДРУГИТЕ: С НАВЕДЕНА ГЛАВА, ГЛЕДАЙКИ ВЪРХА НА ОБУВКИТЕ СИ! НО ЧОВЕК БЕЗ ДОСТОЙНСТВО, ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВА!

    • 2
      4

      Къде видя Изруда, бе, глупак? И защо си мислиш, че руснакът би го слушал още?! По твоята логика трябва в замяна на безценните съвети и тайно да му изплаща пари? Мислете малко, бе, хора!

      • 6
        2

        СВАЛИ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА И ПРОГЛЕДНИ. ПРОЧЕТИ ПОСЛЕДЛОТО ИНТЕРВЮ НА ХЕРО! ЗАДАЙ СИ ВЪПРОСА КОЛКО ТРЕНЬОРА СМЕНИХМЕ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА И ЗАЩО РЕЗУЛТАТ НЯМА. ЗАЩО ТРЕНЬОРИТЕ НЕ ПРАВЯТ СЕЛЕКЦИЯТА? КОЙ ТОГАВА ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА? ЗАЩО НЯМА БРАЗИЛЦИ, А САМО НЕГРИ? ИМАМЕ ЛИ ИЗЯВЕН ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ДА ПРАВИ РАЗЛИКАТА? МИСЛИ, МИСЛИ, ГЛЕДАЙ И ПАК МИСЛИ! ВИЖ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ОТБОРА И КЛАСИРАНЕТО!

        • 3
          3

          Ти от много мислене всеки път го докарваш до едно и също- ч….. на мокър пясък! Все едно и също умничене, едни и същи внушения, едни и същи тъпотии! Явно проблема не е в диагнозата ти, а в нередовното пиене на предписаните ти хапчета!

        • 1
          1

          Единственото, което ни липсва е класни нападатели и един плеймейкър. Все си мисля, че Рабей може да раздава добре и се надявам скоро да се завърне в титулярния състав. Видя се, че с Бароан и Секулич не става. Попето е топ футболист, но само с него в центъра на атаката не може. Дано бързо намерят нападател и съм убеден, че резултатите няма да закъснеят.Определено си личи разликата в играта спрямо предишните наставници.

Коментарите са затворени