Вече бившият треньор на Спартак (Пловдив) Данаил Бачков обяви, че е в шок от решението на ръководството на клуба да го уволни.

Това се случва след дълга победна серия и след една единствена загуба от Марица, но с 0:5 за Купата на България в последния мач.

Под негово ръководство тимът изгради боеспособен отбор, който показа през първите кръгове на новия сезон, че може да се бори за място в професионалния футбол.

Още по-болезнено за Бачков е, че той е кадър на този отбор и е юноша именно на Спартак.

“В шок съм! Неочаквано, незаслужено. Като такова определям решението на ръководството. Наистина не очаквах, че нещо подобно ще се случи. Явно просто наистина треньорската професия у нас не е защитена. Поех отбора от селските групи и сега сме на върха в нашата група, бием всеки мач. Просто си стоя вкъщи и се опитам да осмисля какво се случва. Най-лошото е, че имах оферта, която отказах, за да помогна на родния ми клуб, но очевидно това не се оценява”, обяви Бачков пред Football24.bg.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Бачка, какъвто футболист беше такъв и треньор си.

  2. Баче казах ти с инова 21:0 където разказа играта на онези деца всичко се връща в този живот вкараха ти 5 и и те уволниха…Футбола дава но и много взима приятелю…няма нищо случайно на този свят !!!

  3. 1
    2

    И аз съм в шок ,че си треньор…. по слаб от теб едва ли има, с ония на Марица, ноко може би сте на кантар!!! На какво ги научи ве Бачкоф?
    Да е ритат и отпред каквото стане, така и ТИГЪРА МОЖЕ ДА Е ТРЕНЬОР !!!
    В ШОК БИЛ …..

  4. 80% от футболистите на Марица са минали през А група, получават заплати и няколко години вече играят във вторият ешалон. Не знам поне един от настоящият състав на Спартак да има участие на такова ниво? Предизвистена загуба !Огромна е разликата в класите, а и във финансите! Жалко за Бачков и положените от него усилия!

Коментарите са затворени