Добър ден. Знам, че езиците ни са близки, но за сега ще говоря на английски, докато не подобря моя български. Благодаря за доверието на спортния директор и собственика. След като се запознах с тях ми бе лесно да приема офертата.

Слушал съм много за Ботев Пд, а в Сърбия сме добре запознати с българския футбол. Знам за феновете, знам за историята, знам всичко, което трябва за Ботев Пд. За това за мен решението бе лесно.

Трябва да започнем да гоним резултати, за да се стабилизираме, разбира се аз не съм магьосник и ще трябва много работа.

Видях, че имаме добри играчи, но на тях им трябва сплотяване и повече баланс. Искам да продължим това, което бе постигнато последните два мача.

Искам да променим манталитета на играчите, тъй като заради лошите резултати те са загубили вярата в себе си.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Виждам еуфория сред страховитите хулигани, неаполитани и всякакви такива измислици…много моля да си гледате съскащия треньор с фасетите който играе със сърце 😄Като започне да пада(късмета и съдиите не могат до безкрай да продължават)
    Много моля феновете на белия и Гиздака да се наведат селските си кратуни и да замълчат завинаги Тези двамата са виновни за най големия срам ….

  2. 4
    7

    Керкез: Трябват ни победи!
    Как ви звучи това? Не ви ли звучи прекалено пожелателно???
    Ако беше повелително трябваше да е :От утре започваме да побеждаваме!

      • 4
        1

        Тъпанар,арпаджика е на ракиджийницата в Коматево!

  3. 4
    8

    Ти обади ли се на Желко Петрович и Копич (на тоя даже му забравих първото име)? Така, и кво ти казаха? Като правиш договора, да включиш клауза за неустойка, утре като ти бият шута! Ако не си го направил ще духаш супата, Керкенез! А, и още нещо: ще ти повярвам, че още тази година ще гониш Европа, ама трябва да почнеш с две победи срещу БИГ БРАДЪРС-ите: настоящия Разград и бившия Голямата чорба. Кво, кво?… Никой не ти е казал, че НЕ МОЖЕШ да ги биеш, не дават!!! Ами все някой трябва да ти го каже…Има една купа отпреди 6 години, заради която докато е жив Киро Гела- победа срещу братята резаци няма да има!!!

    • 4
      4

      Докато ги няма санитарите на мениджър ли се правиш?

  4. 7
    6

    Верно ли?
    Трябвало победи!!!
    Как не се бях сетил преди да ми го кажеш!!!???

  5. 6
    6

    ЩЕ ВЗЕМЕШ НЯКОЛКО ЗАПЛАТИ И НЕУСТОЙКА И ДОВИЖДАНЕ.НЕ СИ ПЪРВИЯ, КОЙТО Е ПРОВАЛЕН ОТ ИЗРУДА И НЕГОВАТА СЕЛЕКЦИЯ!

  6. 7
    7

    Спокойно, с оглед програмата след няколко мача си аут. Така че, победа няма да видиш.

Коментарите са затворени