Ботев Пловдив няма непогасени задължения към НАП, съобщава „Дарик“. Футболният клуб е изряден по отношение на дължими данъци и осигуровки. Данните бяха предоставени на Дарик в официален отговор от приходната агенция по Закона за достъп до обществена информация.

Конкретната справка от информационните масиви на НАП дава сведения до средата на 2023 г.

При оттеглянето на Георги Самуилов през есента на 2021 г. дружеството бе с над 1 млн. лв. натрупани задължения към различни държавни и общински институции. Данни от НАП показват, че през последните две години собственикът на клуба Антон Зингаревич е погасил всички задължения към агенцията. С намеренията му да даде нова посока за развитие на клуба явно са свързани и настоящите промени.

Както стана ясно, след като назначи нов изпълнителен, нов спортен и нов административен директор, Зингаревич е провел и лично преговорите с настоящия треньор Димитър Димитров-Херо.

11 КОМЕНТАРИ

  1. ХАХАХАХАХАХАХ ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖИ ЗА ЖЪЛТИЯ ЦИРК

  2. 4
    1

    “Приказки под шипковия храст” Андрей верно ли ве? Давай разказвай,а пък дали е верно…….

  3. 3
    5

    Е то бивало едно новосъздадено дружество на има-няма 10 години да почне да трупа и дългове към НАП!

    • 3
      4

      Гледай си Голямо Конаре, лайнутарски олигофрен!

      • 3
        3

        Бесен бес, явно поназнайваш нещо,ама по-скоро нищо не знаеш.Вярно е че Кольо има работа в Съединение,но е жълт в червата и наставник на Никито Киров,дето Локомотив два пъти го отказа от футбола! Така че по-полека! А това че нямате дълг към НАП значи че Цингата още дълго ще обиграва чернилки Грабежа, и вие не можете да го мръднете!

    • 2
      1

      Кольо, неграмотник жалък! Дългове към НАП се трупат за отчетен период. Т.е за тримесечие или година, може да си длъжник в милиони. Разбирам, че за теб критерия е фирма, като на лихваря Сотков или пък богопомазаник, като братовчеда “Левски” София, но това са други теми. А, и друго. Сведущ по въпроса за дълговете е другия Ви собственик, Крушарски. Иди го питай, като се изнесе като комсомолски секретар от Кремиковци, колко бяха дълговете на предприятието, че го продадоха за един лев.

      • Тука за Кремиковци си в голяма издънка! Нещата са съвсем други!

    • 1
      2

      Кольо , от дек си лааа , а знаеш ли кой съм аз ваааа , аз съм Колев от Докуту вааа

      • Представих си те как си се задавил на черно белия ми хуй… и лигите ти ми стигат до глезените … бахта в жълтата к#рва лапай мършо

  4. 3
    1

    Без да оневинявам Зингаревич за трагичното състояние на отбора на “Ботев” и без да съм му адвокат по други въпроси, преди време се опитах да обърна внимание, че този човек иска да изгради структура /всички знаем, че “пирамида” в БГ е “мръсна” дума/, която да представлява широка основа за развитие на един европейски футболен клуб с всичките му елементи и степени и така до върха, където да се намира футболния мъжки отбор, който да е естествен завършек на тази структура, или върха на правилно построената пирамида, или ако щете “черешката на тортата”. Но, това са еретични мисли. В БГ клуба /който и да е той, без делиорманци/, почти не съществува, няма стадион, терена му е в трагично състояние, липса на каквато и да организиция и собствено финансиране, не знаеш собственика му кой е, не знаеш откъде идват парите му, върти по 20 играча на полусезон, но отбора му трябва да е шампион или поне участник в Европа. Всички правилници и наредби повеляват, че такива образувания не могат да играят и в аматьорския футбол, но тук те определят дневния ред на нашата “А” група. И се надявам да не се лъжа в Зингаревич!

Коментарите са затворени