Ядосани фенове на „Ботев” се събраха пред клубната база на „канарчетата” „Никола Щерев-Старика“ след загубата с 0:1 от „Хебър” в Пазарджик.

Привържениците на най-стария футболен клуб в България са недоволни от продукцията на своите любимци, които изиграха поредния слаб мач от началото на сезона, и потърсиха лична среща с Тимур Дагуев.

Ядосаните привърженици са влезли в хотелската част на базата, но Дагуев не е бил в Коматево, пише dsport. Те търсят обяснения от него за закъснялата селекция и неубедителното представяне. Феновете разговаряха с част от спортно-техническото ръководство и футболистите.

По информация на PlovdivDerby.com спортно-техническото ръководството на жълто-черните в лицето на Станислав Генчев и помощниците му, не са отрекли пред  запалянковците за конфликт между Тимур и тях. Феновете и Генчев дълго обсъждаха слуховете за настройване на играчите срещу него.

Генчев е споделил положителните си впечатления от новия спортен директор и заявил, че Артур Платек вече му е предложил 10 футболисти, от които треньорския щаб да си избере за привличане.

Припомняме, че запалянковците на канарчетата преди вече повече от седмица поискаха среща с ръководството на Ботев Пд, но такава все още не се е осъществила.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Търсели Дагуев на базата….Какво да прави Дагуев на базата ?! Да бяха обиколили кварталните кръчми в Коматево или поне да поразпитат къде си пие водката по това време на денонощието 🙂

  2. 2
    2

    Време е еврейската мърша да се омита, а заедно с него белохуев, дагуев, валехуев и другата пасмина. Явно, че с него няма да има силен Ботев! Прошчай зинги, цинги!

  3. Гей бандата да не ми дава наклон на оная работа който плаща той поръчва музиката : by Христо Крушарски

  4. 1
    1

    Искам да разясня какво означава грешна тактика.
    С тази тактика “юруш на черешите” няма как да се получат нещата.
    Миналия мач имаме 2 точни удара към вратата, вчера имахме 3 точни, единият от дузпата.
    Генчев иска 3 точки на всяка цена, но пропуска най-важното, правилната тактика. Сега тактиката трябва да е дефанзивна, на контраатаки.
    Защитата не е сработена и още се запълва, халфова линия и нападение също. Абсурд е хвърлянето напред.
    Какво виждаме? Хаотична офанзива без план. Топката се подава напред, веднага след това се връща на този, който е подал, той подава настрани, следва безумно и неточно центриране и топката е изгубена и отново пас напред, връщане, настрани, центриране и нищо.
    За да се получат нещата Генчев трябва да оформи състава като го гради отзад напред. Оформяне на защитна линия, след това халфова и накрая нападение. И чак след като се обиграят всяка една от тях отделно, след като се сработят всички линии, тогава играчите ще могат да се намират и със затворени очи. Тогава вече отбора минава в настъпление до дупка.
    Такъв Ботев сме гледали, такъв Ботев искаме!
    За това трябва време. Време и играчи. На Генчев нито времето му дадоха, нито играчи, а той ги искаше. Сега вече и да се стикова отбора ще е нужно месеци. Вече е късно. Какво чакаше господин руски ли, израелски ли, чукундурски милионер. Вече ясно зад тънката усмичивца на Зингаревич се вижда коренно различните намерения от нашите, на феновете.
    Празни приказки и обешания до дупка. Замазване на очите до поредната излагация. Какво е решението?
    Не знам! Във всички случай трябва да излезем от тази агония.
    И стига грешни тактики!
    На финала Белия допусна обратната тактическа грешка. Първото полувреме се разцъкваше топката отзад, все едно водим три на нула. А отбора беше обигран, беше сработен, трябваше тогава да атакуват без почивка, без умора докато не вкарат. Когато буферите вкараха тогава нашите панически се втурнаха, но след дъжд качулка.
    Отново грешна тактика от самото начало.
    Той не умира!

    • Е да де. Ама с маймуна, която влиза да си изкара червен картон как да станат нещата? Няма играчи. Там е по-бавен от Генев. Реалността е плашеща. С руските мърши изпадаме. Дали ще е този сезон или другия… Изпадаме.

    • Не претендирам за професионален анализ и нямам квалификация за подобно нещо, но има факти, които категорично доказват нещо, което не мога да приема: Упоритото, безмислено и нищо не носещо “владение на топката”. Та, в края на първото полувреме в Пазарджик, владението на топката беше 64: 36 в полза на “Ботев” и какво от това? Вече, втора година с млади или стари, черни, бели или бозави футболисти това е единственото което прави отбора – Да владее топката и то при движение назад и най-много настрани по терена Това, разбира се устройва всеки противник, защото “Ботев” не атакува вратата му! Да, вратата на противника не съществува, гола в наша полза е непознат феномен, ударите към противниковата врата са забранени, “под страх от смъртно наказание”! Фигурата на Център нападателя е обявена за ненужна, а класическия № 9 е изтрит от отбора на “Ботев”. Това момче Секулич, цяла година чака титулярно място, даде му се и “Седна да почива”.
      И друго. Когато титуляри бяха Неделев, Бароан и Ману, тия пумпалчета можеха и да минат за футболисти, но без тях се видя пълната им несъстоятелност.

    • 1
      2

      Стоян канара е обиден, че само на него не са платили днес след нахлуването.

  5. 3
    5

    То какво има да се решава толкова… По два шамара и ще вдигат ръцете както с мангалите!

  6. 15
    4

    Момчета,дайте да си решим нещата с Бултрас компаньонките на Зингаревич,а Генчев ще си оправи нещата в съблекалнята. Платените фенове ни убиват!

  7. 12
    3

    а Божо и компания кога? Докоога ще живеят против нас и със поредният неадекватен благодетел в случая Зингаревич

  8. 7
    5

    Тимур и неговата жълта команда(подводница) 😁😁😁

  9. 15
    7

    Пак всеки друг е виновен, но само не и Зингаревич !!! Защо ли? Защото на водещи хора от Бултрас и по-точно на Бултрас Компани и ЦЦ ( хората, които са нахлули в базата ) им се плаща за охрана , даден им е магазина и отделно Зингаревич им дава кеш за да не се бучи срещу него! За това 1во вече Вале виновен , после Желко , сега Тимур , но човека , който взима решения не е виновен за нищо , ама как да е като ни затваря устата с копейки

  10. 9
    9

    Руската Цингарела яко се гаври с жълтите цингарели

  11. 7
    4

    ТОЗИ ДАГУЕВ ЛИ Е, ДЪЛГОХУЕВ ЛИ Е, НЕ ЗНАМ, НО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА БЪДЕ ПОДГОНЕН?! МНОГО ГО ТРАЯХМЕ. ИНТЕРЕСТНО КЪДЕ СЕ КРИЕ И ИЗРУДА. ВРЕМЕ МУ Е И НА НЕГО!

Коментарите са затворени