“Двубоят със Спортист беше много равностоен. Първото полувреме си го поделихме. През втората част имахме доста положение и заслужено се поздравихме с победата.

Аз се чувствам много добре. След като преминеш една определена възраст, знаеш как да се грижиш за себе си. Като си по-млад човек си мисли, че всичко което хвърчи се яде. Вече се съобразявам, как тренирам, как си почивам, какво правя и мисля, че това нещо се отплаща на терена. Всички опитни футболисти, които сме в Марица се опитваме да допринесем с каквото можем. Опитваме се да помагаме на младите футболисти да попият нещо от нас. Не всеки мач се получава, но когато имаме лош ден, гледаме да компенсираме с хъс и желание на терена.

Много отдавна в пловдивските отбори го има проблема наречен “гостуване”. И ние така малко при гостуванията имаме проблеми. Но мисля, че ако успеем да влезем 2-3 мача в една хубава серия, няма да имаме проблем да печелим и повече мачове като гости. В Б група мачовете са много равностойни и домакинския фактор винаги играе много важна роля.

Нямаме поставени някакви конкретни цели от президента, които задължително трябва да гоним. За сега се забавляваме и се наслаждаваме на футбола.