Председателят на управителния съвет на ФК Крумовград Басри Саров потвърди, че отборът ще играе домакинските си мачове на стадион “Христо Ботев” в Пловдив през новия сезон в Първа лига. Клубният шеф бе категоричен, че “синьо-жълтите” ще продължат да бъдат водени от сръбския треньор Неманя Миланович, който дойде в клуба именно от Ботев (Пд).

“Това е голям празник за нашия малък град Крумовград. Всички в града са много щастливи, ние като ръководство също, разбира се. Целта пред ФК Крумовград за начало ще бъде да се утвърдим в елита и да запазим мястото си там през новия сезон. Мисля, че няма да правим толкова голяма селекция, с доста от сегашните си футболисти ще продължим и в елита. Разбира се, ще има промени, които ще станат ясни скоро”, заяви пред Football24.bg Басри Саров.

“Неманя Миланович ще води отбора и в елита. Имахме спадове с него във Втора лига, но като цяло видяхте, че всичко това се коригира и постигнахме много хубави победи над Етър и Добруджа, които ни помогнаха да изпълним нашата цел. Имаме подписан договор да играем мачовете си на “Колежа” в Пловдив, но все още не мога да кажа, дали отборът изцяло ще се премести временно в Пловдив или ще играе само мачовете там. Ще строим стадион в Крумовград и няма поне за начало да имаме възможност да играем пред нашата публика”, допълни клубният шеф.

“Вярвам обаче, че дори в Пловдив, докато играем там, ще получим нужната подкрепа”, каза още Саров.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Много се коментира, но някой сеща ли се , че стадиона е общински и Община Пловдив може да подписва договори за наем и да взема пари от съоръжението?

  2. 3
    2

    Не е прост Басри ага. Той е избрал Колежа защото ще има голяма подръжка от всички помаци и мангали от родопската яка и ромските махали. Мачовете им ще са добре посещавани.

  3. СКОРО ВРЕМЕ НА ТИЯ НОВИ СТАДИОНИ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ФУТБОЛИСТИТЕ НА КРУМОВ ГРАД И ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ОТБОР ЧЕТА ДА СЕ СНИМАТ ПРЕД НЕГО ВСЕ ЕДНО СА БИЛИ НА БОЖИ ГРОБ НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ФУТБОЛА ВЪВ БГ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ФЕНОВЕТЕ ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ДА БЪДАТ ДОНОРИ ПОНЕ ИСТИНСКИТЕ ТАКА ЧЕ ДАЛИ КРУМОВГРАД ЩЕ ИГРАЕ ТАМ ИЛИ БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ ВДИГНЕ КУПАТА НА НЕГО НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ВАЖНОТО Е ЧЕ БГ ФУТБОЛА КОПАЕ ДЪНОТО И КОЛКОТО ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ ГО ПРАВИ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОСТРОИХА НО КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО ВЪВ БГ ВСЪЩНОСТ НО НАС ТОВА НИ Е ЗАЛОЖЕНО ВЪВ СЪЗНАНИЕТО ХИТЪР ПЕТЪР И ВМЕСТО ДА СТАНЕМ ДА ПРОМЕНИМ ТОВА НИЕ ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ КАТО ТЯХ НА ТЯ1Х1НОТО МЯСТО ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ЗА БГ ФУТБОЛА ВЧАСТНОСТ ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА

  4. 5
    4

    Всички турски отбори на Гомнежа. Много ясно. Ботяф, Крумовград, ПИМК, Пеевски, Ачо Сълзта, всички са едно цяло.

  5. 5
    7

    Играйте си в Момчилград, Кърджали, Хасково, Смолян или Свиленград! Колежа вече е зает само за Ботев.

    • 3
      4

      Стоян канара каза по добре да играят тука та да погледаме малко голове ва да гоейба.

    • 5
      1

      Саму за ботивь амъ друк пътъ тескере подпис капаро……хаха….

  6. 4
    6

    Ашколсун агалар Сига га сми 2 турски отбора жъ привземим Филибету САДЕ Ботев САДЕ ДПС

  7. 7
    5

    Нямам нищо против Крумовград , но да играят на нашия стадион имам …не знам кой допуска това , кой одобрява такова решение…да играят на базата …трябва да се вземат мерки и то навреме !
    Преди време буферите ги шибаха Локо Горна на техния стадион ! Доста е нелепо това положение !

  8. 7
    3

    Договорът е по оста Ахмед Доган- Цветан Василев- Делян Пеевски. И всички дружно: ДА ЖИВЕЕ ДПС-то!!!

  9. 9
    7

    На Колежа не сте добре дошли и нямате място там.Пореден проект на отбор без стадион и публика.Като имате амбиции да влизате в Първа лига,започнете да си стягате стадиона овреме,че да отговаря на критериите за първа дивизия,а не да обикаляте немили-недраги по чужди.

Коментарите са затворени