Димо Бакалов на практика вече отново е част от Лудогорец. След 4 лета 29-годишният сливналия, който през настоящия сезон носи екипа на пловдивския Локомотив, се завръща в Разград. Подробностите по трансфера са уточнени. Техничарят изкара в Разград три сезона между 2011-а и 2014-а, в които спечели три титли с „орлите”, както и две Купи и една Суперкупа на България.

Бакалов ще подсили тима за атаката на Шампионската лига, която ще се нуждае от солиден резерв. Както е известно, за да разпределят силите си в международните изпитания и първенството, доминаторите у нас трябва да разполагат с дълга пейка. На Димо е позната обстановката на „Лудогорец Арена”, а освен това той ще се завърне в Разград като свободен агент, защото договорът му на „Лаута” изтича.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    4

    Много глушава постъпка. Там ще търка пейката и догодина пак ще си търси отбор.
    Но щом така иска…. Успех!

  2. 10
    1

    Трябват им хора за подръжка на Лудогорец Арена

  3. 9
    6

    Всичко читаво бяга от говедарския трандафор и продължават да го подкрепят докато догоним и Марица по посещение.Никой вече не вярва на тоя говедарски мисир и не иска да ходи да гледа сбирщината му от чуждестранни наивници, които на Лаута ги учим на А Б-то на футбола.Ама били тичали! Сменете футбола с леката атлетика щото и там тичат.Нямало кой и затова ще го търпим докато напълно се стопим.Кой ви казва, че няма ? Трандафора не иска да продава тва е истината.Търси си някой да му помагал а не купувач.Кой глупак ще даде парите си някой друг да му ги управлява?! Крушо и шайката му насаждат информация, че нямало кой и той бил месията.

    • 9
      4

      Прав си сто човека са на опашката да купуват ФК Столипиново но Крушо не продава,знайш ли колко милиона пичели от билети и от трансферите на Димо Бакалов и Дани Кики.Всеки ден псува тиквата че го натресе да издържа тоя умрял отбор.

      • 4
        5

        Тиквата и на вас се опитва да натресе Самуила, ама и онзи не иска….

    • 4
      1

      Ами кайи кой е този, който иска да купува, та да се посмеем и ние!
      Щом не се обявява значи е много читав. Сега да не сте докарали някой африкански мафиот? Щото италианеца беше смехотворен
      Ти да не си посредник в сделката та знаеш?!

  4. 11
    3

    Тои ще си взима кинтите а пък вие чоплете семки хахахаха

  5. 15
    4

    С Панов ще си правят компания на дългата резервна пейка. Много трудно ще се пребори дори да влиза като резерва. Ще се разчита на него в мачовете с Етър, Царско село и Локо. Добър футболист е, но в Лудогорец българите не играят, а са пълнеж.

  6. 14
    10

    Ще го закарам на гръб до Разград. Само казвайте кога тръгваме?

    • 10
      11

      Няма нужда , а такива като теб просто не знам какво искат, щом на Димо търсиш кусури, спрямо тия другите цветари, които се подвизават !

      • 6
        8

        Димо пролетта е супер зле! Макар че вкарваше по някой гол. Няма ли желание да играе, нищо не става!

  7. 10
    13

    Меридиан мач? Sounds like paranormal activity!!!! Ш’си лея куршум при една кадъна! От афедето е. Ама то всички кадъни са от афедето….

    • Къдъните са от афедето,а гейбандитите от прекръстеният в Локо Велбъжд.

  8. 13
    6

    Не било чужбина,а Разград.Взимат го за заместник на затворника.

  9. 10
    6

    Или е партенка, или Лудогорец са решили да не стават шампиони догодина? Звучи доста несериозно?!

Коментарите са затворени