Вчера PlovdivDerby.com ви разкри първи и ексклузивно, кой ще е заместникът на Фернандо Вияна в Ботев Пловдив. 26-годшиният Диого Кампос се оказа доста комплексен нападател, който освен с красиви попадения и дрибъл, се отличава и със скорост, удари от далечна дистанция и игра с глава. Диого не е типичния таран и много често влиза в ролята на асистент при попаденията.

Играе еднакво успешно и по двете крила на атаката, но се чувства добре и с номер 9 на гърба като централен нападател. Вчера ви показахме 3 видеокомпилации с негови отигравания и очаквано качествата на кариоката се превърнаха в тема номер 1 сред феновете на Ботев Пловдив.  Днес, благодарение на фен на Ботев Пловдив, ви показваме още едно видео на Диого, което включва доста впечатляващи отигравания и попадения на бразилеца. Голяма част от мачове, включени в компилацията, са от настоящата 2017-а година.

По-рано през деня Николай Киров призна пред PlovdivDerby.com, че Диого е един от футболистите, към които жълто-черните проявяват интерес.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    То и съотборниците му не са на ниво, като гледам, така че не бързайте със скептицизма. Тук, с нашата задружна отборна игра и свобода на действие, ще се развихри. Е, няма да е втори Косоко, но не забравяйте главната идея на тези чуждестранни попълнения. Те не са тук, за да останат, а за да подпомгнат бюджета, след като им развием потенциала.

  2. 6
    1

    Не знам… Жълтите отново с бразилец, при нас някъв от окръжните групи ни отсвирва. Сигурно им е кофти на папагалите. Те търсят защитник и нападател, ние квото изпадне.

  3. 9
    12

    Язък че ушите са му по-големи от моите, един гол не е ушил с тях.

  4. 31
    3

    Еми не знам пичове, аз предлагам да се доверим на Белия-ако той прецени че става, значи става.
    В края на краищата Белия е доказал че може да си подбира футболисти и да вади най-доброто от тях, тъй че-споко.
    Въпроса е кой ше ние новия централен защитник, мен тва ме притеснява далеч повече отколкото дали ше имаме нов нападател или не.

    • 31
      6

      Пурко, да напомням ли че и за Дуде така говорехте, преди да ви ебе мощно в лилавите задници, а?

        • 18
          2

          Тъмен съм, но не съм циганин, а черния ми боздуган пори лилавитв анали.

    • 20
      2

      Без притеснения.Аржентинците пристигат, Крушо ги води.Защо никой не пише за тях,тоя клуб жив ли е , някой мърда ли там.

  5. 14
    5

    Май орел чакаме, а гарга ще дойде … извинявайте ама не го намирам за нещо особено, дано се лъжа …

Коментарите са затворени